OSMEH

A, na dijeti si......pa ako...samo, dokle će varaš ;)

A, OVI MUŠKI....ONI NE VARAJU.....SAMO DA KAŽEM DA MI OVO DEVOJČE BAŠ NALIKUJE....ONOJ ŠTO IGRA, NE OVO ŠTO PEVA.....MACA MNOGO VOLEO DA GLEDA KAD IGRAM.....EEEEH....

Poslednja izmena:
LJILJA MMM;bt70729:
A, na dijeti si......pa ako...samo, dokle će varaš ;)

A, OVI MUŠKI....ONI NE VARAJU.....SAMO DA KAŽEM DA MI OVO DEVOJČE BAŠ NALIKUJE....ONOJ ŠTO IGRA, NE OVO ŠTO PEVA.....MACA MNOGO VOLEO DA GLEDA KAD IGRAM.....EEEEH....

Eh i taj Maca?;) Svasta nesto je voleo...a vise ne voli? ili ...vise ne igras?:zper:

LJILJA MMM;bt70706:
AJDE VESELO.......KAD MENE PRODJE TUGA, TU JE JOŠ, AL' ZALEČENA....
ZA MOJE DIVNE BLOGERE......OVOJ MI DUŠU ZACELJUJE, HRANI GU I POJI DA MOŽ' SITA DA SE NASMEJE I NA ŽIVOT DA SE ISKEZI KAKO BESAN ŠAROV.....DA POLETI KAKO DŽIVDŽAN SA ĆEREMIDU.....LEPOTINJU DA VIDI I OSETI.....LELE......MERAK ....

Eh, kako beše kad sam bila mlada.....vrije krv.....a ovoj, igrala sam solo tačku.....ripa srce, će iskoči kroz jelek.....vrc tamo, vrc vamo......al' neje to ono vrckanje, onako......prosto, sramotno......aaaaaaa neje.......ovoj je vrckanje s dušu, s merak, s puna pluća kako da otidneš u polje pa ti grudi napuni miris zemlje....neba....ljubavi.....miriše pčenica i kukuruz, bašče i Morava......eh....merak more......

Izgleda da ti baš uzimaš zalet.Tek će se čudiš će vidiš.

gagili48;bt70732:
Eh i taj Maca?;) Svasta nesto je voleo...a vise ne voli? ili ...vise ne igras?:zper:

Ma voli, kako da ne voli.....a i ja igram....nego, neje to više taj pogled, onako....da vrca iz njeg mladost, snaga.....strast.......a i ja ne igram kako nekad.....nesmo što smo bili......al' i onda ne besmo što smo sag......smiruje se sve....i duša i telo....kako Morava gde nema virovi, pa lenjo teče, prosto stoji.....a ne stoji.....ide si.....ma zrijemo, kako one kruške kod moju gospa Maru...žuta, slatka, s tanku korku...sve te nešto strese kad zagrizeš..:zper:..dok ne prezrijemo....eh...

Poslednja izmena:

Back