Osma žrtva Ivana Milata?

bagzzi

Poznat
Poruka
8.618
http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/331544/Osma-zrtva-Ivana-Milata

342346_ivan-milat--wikimedia.org_f.jpg

Pronađena osma žrtva hrvatskog monstruma ! Ja u opšte nisam iznenađen, čak štaviše čudi me da nema više žrtava kad se uzme o kome se radi.....

Od genetike se ne može pobeći.Ustaše su bili zveri kakve planeta do tada nije videla,a ni njihova deca ne mogu biti bolja.Tužno je što će im i praunuci biti zveri.Juče dželat,uvek dželat.Protivnik sam eugenike,ali smatram da se nije smelo dozvoliti da Ustaše imaju potomke...

Pa to je opšte poznati fakt, to znaju svi, a pogotovo Australci, jer je on najgori masovni ubica u istoriji Australije.
U devedesetim, kada su njegovi rođaci klali i ubijali nevine ljude po neoustaškoj Hrvatskoj, i on je klao, ali po Australiji - valjda da ne zaostaje za svojima kod kuće.

Silom prilika poznajem neke njegove rođake sa otoka Korčule - ni ti mi ne izgledaju baš čisti. I tamo svi znaju ko je Milat i ko su Milati. Mali je to otok.

Čak su i njegovi pranečaci ubice - sa 19 godina njegov nećak Matthew Milat ubio jednog dečka sa sekirom, u istoj šumi u kojoj je ubijao njegov stric - i sve to snimio telefonom. I on je u zatvoru na 42 godine. Ista je to krv.

Poslednja izmena:
Od genetike se ne može pobeći.Ustaše su bili zveri kakve planeta do tada nije videla,a ni njihova deca ne mogu biti bolja.Tužno je što će im i praunuci biti zveri.Juče dželat,uvek dželat.Protivnik sam eugenike,ali smatram da se nije smelo dozvoliti da Ustaše imaju potomke...

Pa to je opšte poznati fakt, to znaju svi, a pogotovo Australci, jer je on najgori masovni ubica u istoriji Australije.
U devedesetim, kada su njegovi rođaci klali i ubijali nevine ljude po neoustaškoj Hrvatskoj, i on je klao, ali po Australiji - valjda da ne zaostaje za svojima kod kuće.

Silom prilika poznajem neke njegove rođake sa otoka Korčule - ni ti mi ne izgledaju baš čisti. I tamo svi znaju ko je Milat i ko su Milati. Mali je to otok.

Čak su i njegovi pranečaci ubice - sa 19 godina njegov nećak Matthew Milat ubio jednog dečka sa sekirom, u istoj šumi u kojoj je ubijao njegov stric - i sve to snimio telefonom. I on je u zatvoru na 42 godine. Ista je to krv.

Вуче то "подријетло" из јазбине НДХ.....

e ti treba da slaviš rođendan svaki dan, mislim, poznaješ ih a još si živ.

Ne radi se uopće o Bogdanoviću, nego o tome da vi imate sijaset likova kao što je taj Milat.

Recimo Legija, Budala, Mladić, pa onaj Dragan Bajić što je ubijao po Budimpešti ...

Priglup si ti kad ne kapiraš o čemu se radi na ovoj temi i koji su ciljevi onog jadnika što je postavio temu.

Ови су плаћене убице,а овај Милат је серијски убица(психопата),јес`да су сви убијали али разлика између плаћених и серијских убица је огромна,Младић нема везе са овом темом командант исто као и Готовина.

Kako nece biti ,kad je 24h za (Sto bi rekli Hrvati) -KOMPJUTOROM.
Pa,Net,pa bezobrazni sajtovi ,a uvek napet da ga zena ne uhvati,
pa forum ,koji ga iscrpljuje,pa klinci koji mu ne daju da odspava u
posle podnevnim satima ,a on onako iscrpljen...Covek prolupa vremenom.
Ali,nije svestan da je izgoreo,vec kao programiran nastavlja dalje.

Гледа оне МИЛФ жене па се наелектрише!:hahaha:

Sta je to australac?

Back