DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
kriza srednjih godina ****** ga...
jel se osećaš ubedačeno kad te oslovljavaju sa kažu čika...teta...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gospođa, ne zajebavajte se, ozbiljno sam pito...:Imene bas rastuzi kad mi kazu ciko![]()
Aha, narocito kad mi to kaze neka od 24,25 i yebo bih je u letu a moram biti pristojan![]()
Meni klinci persiraju, a imam dvadeset i sitan kusur... pa sad ti gledaj koji bedak....
Jok ja!
Meni sad najlepse
A kad mi dete od 10 god kaze "teta", nego sto sam nego teta za njega:
Sve je dobro dok se ovi od 19-20 okrecu, kad oni pocnu govoriti "teta"....gotovo je!
Imam i ja dvadeset , ali mi kusur grofovski !Meni klinci persiraju, a imam dvadeset i sitan kusur... pa sad ti gledaj koji bedak....
Dobro je dok oslovljavaju sa bato, seko, dete, curo, mladiću, čiko, teto...Kada počnu sa baba i deda, onda je gotovo...
Meni se babe pocele udvarati na sajtovima , kuku mene !Dobro je dok oslovljavaju sa bato, seko, dete, curo, mladiću, čiko, teto...Kada počnu sa baba i deda, onda je gotovo...
jos nije krenulo, tek su mi 34))
Meni se babe pocele udvarati na sajtovima , kuku mene !![]()
Eto... ja bih tebi persirala i tako se svetila za sva ona persiranja koja sam popila u zadnje vreme...![]()
Eto... ja bih tebi persirala i tako se svetila za sva ona persiranja koja sam popila u zadnje vreme...![]()
A meni se pojavljuju rupe na licu od cigara....
... kad smo već počeli sa samosažaljevanjem..![]()
da...s druge strane mi bake i deke kažu dete...:I
i sad nisam pametan...
kakve bre rupe...?