Oslobadjanje Kosova vojnim putem - anketa

Da li biste podrzali specijalnu operaciju srpske vojske na Kosovu?

• Ukupno glasova
    44
Најбоље би било да се ова анкета уради на актуелним скуповима по Србији, како оним студентским, тако и оним за подршку власти, али са потписом да буде обавезујућа.😎
U jednu ruku olovka da popuni anketu a u drugoj kanisterce benzina da ga ekspres poliju ispitivaci , ako zaokruzi pogresne opcije....
To je dzemokratija, jel da Dzemo , Dzemo javi se...

U jednu ruku olovka da popuni anketu a u drugoj kanisterce benzina da ga ekspres poliju ispitivaci , ako zaokruzi pogresne opcije....
To je dzemokratija, jel da Dzemo , Dzemo javi se...
Пусти сад извлачење и цинизам.
Није ваљда да мислиш да би већински одговор био негативан без демократских убјеђивања?

Пусти сад извлачење и цинизам.
Није ваљда да мислиш да би већински одговор био негативан без демократских убјеђивања?
Iskren odgovor je , ja toliko cesto vidjam oportunizam i poltronstvo tako da verujem da je moguc svaki odgovor..
A plus sto odluka se menja 180 stepeni zavisno od iq od po 2,5 koeficijenata..

Tako da sto jedan misli za 2,5 iq vise drugi ne misli , treci opet misli kao prvi jer je 5 iq veci od ovog prvog pa se uskladjuju..

U srbiji je novac mahom kiod tih ubogih u mozak...zasto , zato sto su net connected, tj povezani su i preziru sve sto je pametnije od njih...

Zato svaki stranac lako usheta biznisom u Srbiju , i moze da radi sta hoce...ne mislim na ove sto bi da truju Srbiju ali zasto da ne , sta fali pepsi da promeni formulu, sta fali koka koli da promeni formulu, i pare i jalov narod i ako se pokaze da je indikacija disekcija, zabole ih uvo..

A inat...uh...milina, ali ipak ja vise verujem u kontrolabilnost ljudi uz pomoc oportunizma, jer sam video da mozes da kontrolises ama bas sve, za 4 minuta kontrolises totalnu svest osobe...elan, odnose sa ljudima..

Па кад нисмо део запада. Малкице образовања, и видећеш ис ам да нисмо. У Европи постоје две културе и две цивлизаије. Наша и њихова. Ни један није ни боља ни гора. Само су различите. Мислим, у научним круговима, то је одавно позната ствар. Потпуно ми је нејасно зашто су титоисти толико аутистични.

Srbi jesu deo zapada jer svi beže na zapad. Uskoro će se Srbija isprazniti i svi će biti na zapadu. O nama će se u istoriji pričati kako smo bili država koja je bila na teritoriji zapada, autokratska i koruptivna, odakle su ljudi bažali dok se nije ispraznila i više nije mogla da čuva svoje teritorije. Nama je Kosovo otišlo jer su stanovnici Kosova otišli na zapad. I umesto da nam država bude deo zapada i Srbi u njoj, mi imamo državu koja se tripuje da smo azijati i Srbe koji su rasejani po zapadu. Totalno šizofreno ludilo.

Srbi jesu deo zapada jer svi beže na zapad. Uskoro će se Srbija isprazniti i svi će biti na zapadu. O nama će se u istoriji pričati kako smo bili država koja je bila na teritoriji zapada, autokratska i koruptivna, odakle su ljudi bažali dok se nije ispraznila i više nije mogla da čuva svoje teritorije. Nama je Kosovo otišlo jer su stanovnici Kosova otišli na zapad. I umesto da nam država bude deo zapada i Srbi u njoj, mi imamo državu koja se tripuje da smo azijati i Srbe koji su rasejani po zapadu. Totalno šizofreno ludilo.
Види, јесу ли и Кинези и Руси, који су отишли на запад, део запада. Срби као народ, нису део западно европске цивилизације, где год долазили, макар се ти надуо као жаба и пукао. Јер то, да ли припадаш овој или оној култури, једноставно не можеш тако лако да бираш. Можда су део запада, само они некадашњи Срби, који су примили католичанство, па са тим и други идентете и сад себе сматрају за хрвате. Али , авај, они колективно пате од конвертитске психопатологије. Ово остало је чисто лупетање. Па знаш ли ти да су у Србију људи бежали баш са запада, Највише из заостале и анахроне Аустроугарске, али и из других делова Европе. Шта мислиш, одку код нас толики српски хероји, хероји који и немају баш српске крви. Ђорђе Рош, Станисалва Краков, ( Доуше њему је бар мајка била српскиња), Игњат Кирхнер, Тадија Сондемајер, и десетине других. И све велики српски националисти. Косово нам је силом отето, и окупирано. Ни мање ни више. МИслиш да на западу нема аутократије, једноумља и орупције???? Па знаш ли да би Фон Дер Лајенова ишла на робију да нема заштите корупционаша. А можда ће једном и да иде. Видиш ли ти уопште шта се дешава у свету око нас. МИ уопште нисмо азијати. У Европи живе две цивилизације, или два културна круга. Један је западно европски, ( католичко протестантски) а дуги је источно европски, ( или православни) . И нисам ја то измислио. Одавно је то постављено као аксиом од највећих мудраца и запада и истока. Ја видим да су европејци српског порекла не читају књиге.

Back