Iju, Virginija, kako je dobro!!!! Hvala puno! Postavi jos fotografija (ako moze i malo vecih), ovo je greHota ne podeliti... Wolf, sto se ne bi racunalo, slikano je na zidu, prelepo je i svakako inspirativno.
Inace, moj samouki pokusaj je radjen ostatcima Jupola, koji je preostao od predhodnog krecenja. Za ovo sam se odlucio, za slucaj da nesto krene po zlu, pa ako mi se ne dopadne, da mogu lako prekreciti. U belu sam smuckao flasicu crnog tonera (u farbarama je nekih sto dinara). Uzgred, ne mogu reci da sam bas nesto presrecan intezitetom boje na zidu. Iako sam pazio, na vecim povrsinama su tonovi nekako neujednaceni. Nije bas da se vide potezi cetkice, ali se malo "sareni". Ok, za prvi pokusaj je u redu, ali mislim da cu sledeci put probati sa necim drugim. Bas super sto ovde ima i iskusnih po tom pitanju. Citao sam da su akrilne boje najbolje za rad na zidu. Virginija, da li su to one akrilne boje u tubama, ili se koriste boje u prahu? Gde se to kupuje, kolika su pakovanja i naravno, da li imas predstavu koliko kostaju? Na netu sam naisao na sajt jedne firme iz BG koja prodaje boje za murale. Da li je to neka posebna kategorija, mislim da li je to nesto drugacije od akrilnih boja?