Osla je pre 20 dana

starimravojed

Zainteresovan član
Poruka
236
Mog starog talibana je napustila zena pre 20 dana, nema vise koristi pa je otisla. I nije ga uspela nagovoriti da proda kucu i da njoj deo kesha.

E sad on mene zove da zivim kod njega u donjem delu kuce. I skroz je drugaciji prema meni, bratu itd.

Jel moguce da neko pod stare dane ima toliki strah od samoce?

Zar to nije pravi Gangnam stajl?:lol:

Па како није... Па погледај ове холивудске звезде, ове шатро најбоље рибетине света, имају све, курчиле се стално као не треба њима нико, па ево сад кукају, усвајају децу, вапе за неким мушкарцем.. Све то дође на наплату, ретко ко може ту причу да изнесе..

Па како није... Па погледај ове холивудске звезде, ове шатро најбоље рибетине света, имају све, курчиле се стално као не треба њима нико, па ево сад кукају, усвајају децу, вапе за неким мушкарцем.. Све то дође на наплату, ретко ко може ту причу да изнесе..
pa kako da ne ,jurile karijeru ,lovu, eto sad kad imas iii? same su i samo gledaju da ih iskoriste. sto kaze izreka pazi sta zelis mozda ti se i ostvari.

Mog starog talibana je napustila zena pre 20 dana, nema vise koristi pa je otisla. I nije ga uspela nagovoriti da proda kucu i da njoj deo kesha.

E sad on mene zove da zivim kod njega u donjem delu kuce. I skroz je drugaciji prema meni, bratu itd.

nema ko da mu pomaže u kuvanju...

Ja sam jurio neke ideale i ostadoh nezenjen . Da preciziram , trazio sam pravu ljubav i nisam je nasao .
Nije mi krivo sto sam trazio , a nisam ozenio neku bezveznu i napravio joj djecu . Medjutim , sad se situacija uozbiljila
jer mogu ostati sam u kuci . Naravno da to necu dozvoliti i nasao sam vec par kandidatkinja koje bi mogle da dodju
kod mene , a kad mi neka bolesnom donese caj u krevet mozda se rodi i ljubav !:zaljubljena:

nije...to je korpa style

e ja do pre par nedelja nisam imala pojma sta je gangnam stajl, obzirom da smo televizor i ja u ratu vec godinama, onda sam videla na netu taj spot i upitah se koji moj se desio ovom svetu kad je TO postalo popularno i jedan od najgledanijih videa na youtube. i tako...kakve veze samoca ima sa tom pesmom?

e ja do pre par nedelja nisam imala pojma sta je gangnam stajl, obzirom da smo televizor i ja u ratu vec godinama, onda sam videla na netu taj spot i upitah se koji moj se desio ovom svetu kad je TO postalo popularno i jedan od najgledanijih videa na youtube. i tako...kakve veze samoca ima sa tom pesmom?

Ta pesma je toliko losa da je sinonim za katastrofu, mozda zbog toga asocira na samocu.

Ne mora da znaci da se plasi samoce, mozda hoce da svi budete na okupu.

Mozda ti placas stan pa on nece da placas. Mozda su kod njega bolji uslovi...

Moze tu biti dosta toga a ne samo strah od samoce...

Ne placam stan. Zivim u Ilici di mi je do jaja i ne pada mi na pamet da idem kod talibanerije. Mogu samo otici kod njega na Jeger i malo mu se smejati, kao sto i radim.:lol:

Back