"ISTINA JE, ZAJEDNO SMO"
LAZAR RISTOVSKI NAŠAO DEVOJKU...
U PITANJU JE NEKOLIKO DECENIJA MLAĐA GLUMICA
Bravo, čiča!
Ona, "glumica o kojoj će se tek čuti", hahahhah, mlada traperka, ulovila srebrnog lisca...
Priča ponavljana toliko da se toliko izlizala, da skoro ne zaslužuje da se spomene... ali - ajde...
Mladi i oni ne više tako mladi misle da se ljubav dešava samo njima...
Muškarac sa sedamdeset godina i nije tako star, ali je sigurno neko ko ima lovu, a kurvice su se uvek
palile na kuću, auto i kartice tih "srebrnih lisaca" i lov bi započinjao, bilo da su lisci slobodni, ili ne...
Dovoljni su lepi zubi, bikini i okruglo doope...
i čiča izgleda o v a k o:
Mladi misle da stari ljudi samo odlaze na preglede i plaćaju račune. I ne, ne vjeruju da stari muž vara svoju ženu....
Zaboga, pa ipak su to ljudi u godinama...
A onda se setim kako su me proždirali pogledom očevi mojih drugarica kada sam bila u poseti...
Čak i prijatelji mojih roditelja, koji su bez stida i srama balavili kada bi me ugledali...
Ustvari, ne dešava se ništa novo, već ono milijardama puta viđeno...
Ipak, društvene mreže su se usijale danas kada je Laza priznao da je u vezi sa 39 godina mlađom "traperkom"
Komentari se nižu na stotine, ovo je važnija vest od novog rata između Izraela i Palestine...
Evo jednog:
Vojvotkinja Tolstoj
10.10.2023 14:52Kako to mislite da mu se ne zamera ???
SVE MU ZAMERAM, MATORCU, SVE !!
Ko god je normalan - zameriće mu...
Da li mu liči, bruka jedna ; nek se zatvori u 4 zida i nek radi šta hoće ... sebičnjak; samo on da živi...
Bitan mu seks sa mlađom, (?) van pameti !
"Čula žaba da se konji kuju"...
E, omatorio si, SREĆOM, jer ti pamet baš i ne doseže... ;
koliko su te samo izvikali da si "glumac"...
Zna da glumi i onaj što bere šljive ( a i da vara) !
Baš si OBIČAN ... nikako da imamo glumca za primer ; šta izigravaš, ogledaj se matori ...
I još nešto : trebalo bi da se briješ bar 3x DNEVNO,
DA SKIDAŠ TE SEDE DLAKE, DA SE "NE VIDI" KOLIKO SI STAR ... i zamenljiv...

Poslednja izmena: