Oskar za ulogu "starac Fočo od stotinu leta"... Lazar Ristovski

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.211

"ISTINA JE, ZAJEDNO SMO"​

LAZAR RISTOVSKI NAŠAO DEVOJKU...​

U PITANJU JE NEKOLIKO DECENIJA MLAĐA GLUMICA​

Bravo, čiča!

Ona, "glumica o kojoj će se tek čuti", hahahhah, mlada traperka, ulovila srebrnog lisca...

Priča ponavljana toliko da se toliko izlizala, da skoro ne zaslužuje da se spomene... ali - ajde...

Mladi i oni ne više tako mladi misle da se ljubav dešava samo njima...
Muškarac sa sedamdeset godina i nije tako star, ali je sigurno neko ko ima lovu, a kurvice su se uvek
palile na kuću, auto i kartice tih "srebrnih lisaca" i lov bi započinjao, bilo da su lisci slobodni, ili ne...

Dovoljni su lepi zubi, bikini i okruglo doope...

Screenshot_19.jpg

i čiča izgleda o v a k o:

Screenshot_21.jpg

Mladi misle da stari ljudi samo odlaze na preglede i plaćaju račune. I ne, ne vjeruju da stari muž vara svoju ženu....

Zaboga, pa ipak su to ljudi u godinama...

A onda se setim kako su me proždirali pogledom očevi mojih drugarica kada sam bila u poseti...
Čak i prijatelji mojih roditelja, koji su bez stida i srama balavili kada bi me ugledali...

Ustvari, ne dešava se ništa novo, već ono milijardama puta viđeno...

Ipak, društvene mreže su se usijale danas kada je Laza priznao da je u vezi sa 39 godina mlađom "traperkom"

Komentari se nižu na stotine, ovo je važnija vest od novog rata između Izraela i Palestine...

Evo jednog:

Vojvotkinja Tolstoj​

10.10.2023 14:52
Kako to mislite da mu se ne zamera ???
SVE MU ZAMERAM, MATORCU, SVE !!
Ko god je normalan - zameriće mu...
Da li mu liči, bruka jedna ; nek se zatvori u 4 zida i nek radi šta hoće ... sebičnjak; samo on da živi...
Bitan mu seks sa mlađom, (?) van pameti !
"Čula žaba da se konji kuju"...
E, omatorio si, SREĆOM, jer ti pamet baš i ne doseže... ;

koliko su te samo izvikali da si "glumac"...
Zna da glumi i onaj što bere šljive ( a i da vara) !

Baš si OBIČAN ... nikako da imamo glumca za primer ; šta izigravaš, ogledaj se matori ...

I još nešto : trebalo bi da se briješ bar 3x DNEVNO,
DA SKIDAŠ TE SEDE DLAKE, DA SE "NE VIDI" KOLIKO SI STAR ... i zamenljiv...

Screenshot_20.jpg

:hehe::hehe::hehe:

Poslednja izmena:
Neka zivi kako ko hoce.Vremena su cudna.I ranije su udavali mnogo mladje devojke za takozvane starce.
U pravu si...
Nekada je važilo nepisano pravilo da javne ličnosti, umetnici, moraju da paze kakav utisak ostavljaju u javnosti...
Tako da javnost nije znala ništa o ličnom životu, kamoli o prljavom vešu, ili skandalima omiljenim im umetnika...
Ovaj tekst i jeste slika tih "čudnih vremena" koje spominješ u komentaru...
Danas se skoro ništa ne može sakriti, mediji špijuniraju i koliko buva ima na keru Slobode Mićalović...

:heart:

U pravu si...
Nekada je važilo nepisano pravilo da javne ličnosti, umetnici, moraju da paze kakav utisak ostavljaju u javnosti...
Tako da javnost nije znala ništa o ličnom životu, kamoli o prljavom vešu, ili skandalima omiljenim im umetnika...
Ovaj tekst i jeste slika tih "čudnih vremena" koje spominješ u komentaru...
Danas se skoro ništa ne može sakriti, mediji špijuniraju i koliko buva ima na keru Slobode Mićalović...

:heart:
Paparaci cine nesto najgore moguce.Saznalo bi se to kad tad,ali na sigurno lepsi nacin. Poznato je da je se Laza razveo sa zeno,a to sto je naso mladju,ili ona njega,pa u celom svetu se takve stvari desavaju.Tako je bilo i sa Vericom Rakocevic,pa je sada niko ne pominje na taj nacin.Bas nimalo nema nista protiv toga ko ce s kim da zivi.Neka im je sa srecom.

"ISTINA JE, ZAJEDNO SMO"​

LAZAR RISTOVSKI NAŠAO DEVOJKU...​

U PITANJU JE NEKOLIKO DECENIJA MLAĐA GLUMICA​

Bravo, čiča!

Ona, "glumica o kojoj će se tek čuti", hahahhah, mlada traperka, ulovila srebrnog lisca...

Priča ponavljana toliko da se toliko izlizala, da skoro ne zaslužuje da se spomene... ali - ajde...

Mladi i oni ne više tako mladi misle da se ljubav dešava samo njima...
Muškarac sa sedamdeset godina i nije tako star, ali je sigurno neko ko ima lovu, a kurvice su se uvek
palile na kuću, auto i kartice tih "srebrnih lisaca" i lov bi započinjao, bilo da su lisci slobodni, ili ne...

Dovoljni su lepi zubi, bikini i okruglo doope...

Pogledajte prilog 1425692

i čiča izgleda o v a k o:

Pogledajte prilog 1425793

Mladi misle da stari ljudi samo odlaze na preglede i plaćaju račune. I ne, ne vjeruju da stari muž vara svoju ženu....

Zaboga, pa ipak su to ljudi u godinama...

A onda se setim kako su me proždirali pogledom očevi mojih drugarica kada sam bila u poseti...
Čak i prijatelji mojih roditelja, koji su bez stida i srama balavili kada bi me ugledali...

Ustvari, ne dešava se ništa novo, već ono milijardama puta viđeno...

Ipak, društvene mreže su se usijale danas kada je Laza priznao da je u vezi sa 39 godina mlađom "traperkom"

Komentari se nižu na stotine, ovo je važnija vest od novog rata između Izraela i Palestine...

Evo jednog:

Vojvotkinja Tolstoj​

10.10.2023 14:52
Kako to mislite da mu se ne zamera ???
SVE MU ZAMERAM, MATORCU, SVE !!
Ko god je normalan - zameriće mu...
Da li mu liči, bruka jedna ; nek se zatvori u 4 zida i nek radi šta hoće ... sebičnjak; samo on da živi...
Bitan mu seks sa mlađom, (?) van pameti !
"Čula žaba da se konji kuju"...
E, omatorio si, SREĆOM, jer ti pamet baš i ne doseže... ;

koliko su te samo izvikali da si "glumac"...
Zna da glumi i onaj što bere šljive ( a i da vara) !

Baš si OBIČAN ... nikako da imamo glumca za primer ; šta izigravaš, ogledaj se matori ...

I još nešto : trebalo bi da se briješ bar 3x DNEVNO,
DA SKIDAŠ TE SEDE DLAKE, DA SE "NE VIDI" KOLIKO SI STAR ... i zamenljiv...

Pogledajte prilog 1425794

:hehe::hehe::hehe:

...ма направићемо чудо,купачице моја...

Back