Što se mene tiče, još ga više volim i poštujem, posle ovog kratkog video klipa...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može da bude presrećan...Par propalih brakova i više od 30 godina mlađa žena. Baš dobar kandidat za Oskara za porodicu.
Tako govori čovek koji nije ljubomoran!Pa da nemam zamerke za njega sve na mestu
Pa ja nisam ljubomoran ali ne razumem te brakove sa velikom razlikom u godinama. On već liči na starca, a za koju godinu počeće i ozbiljne bolesti.Tako govori čovek koji nije ljubomoran!
Bravo Džordži!
I sta s tim?znaci i mlade osobe obolele od necega nisu podobne ni za kogaPa ja nisam ljubomoran ali ne razumem te brakove sa velikom razlikom u godinama. On već liči na starca, a za koju godinu počeće i ozbiljne bolesti.
Poneka mlada osoba se razboli, a starost svakog stigne. Ljudi koji ulaze u takve odnose na pičetku nisu ni svesni kako će se to završiti.I sta s tim?znaci i mlade osobe obolele od necega nisu podobne ni za koga
I tebe ce da stigne starost i svacija ce se isto zavrsiti,to nema nikakve veze sa izborom partnera i necijeg odnosaPoneka mlada osoba se razboli, a starost svakog stigne. Ljudi koji ulaze u takve odnose na pičetku nisu ni svesni kako će se to završiti.
Napravio je porodicu... divnu...Pa ja nisam ljubomoran ali ne razumem te brakove sa velikom razlikom u godinama. On već liči na starca, a za koju godinu počeće i ozbiljne bolesti.
Divno... Ti si svestan opasnosti, tebi se to siiiigurno neće dogoditi..Poneka mlada osoba se razboli, a starost svakog stigne. Ljudi koji ulaze u takve odnose na pičetku nisu ni svesni kako će se to završiti.
Kada budem bio deda neću sigurno devojke i mlade žene juriti nego ću se polako spremati za onaj svet.Divno... Ti si svestan opasnosti, tebi se to siiiigurno neće dogoditi..
Kad budeš bio deda, samo ćeš se sa babama družiti
Zašto je to tvoj problem?Pa ja nisam ljubomoran ali ne razumem te brakove sa velikom razlikom u godinama. On već liči na starca, a za koju godinu počeće i ozbiljne bolesti.
I opet, zašto je to tvoj problem?Poneka mlada osoba se razboli, a starost svakog stigne. Ljudi koji ulaze u takve odnose na pičetku nisu ni svesni kako će se to završiti.
A on juri ono ide po klubovima i vreba,spopada po fejsuKada budem bio deda neću sigurno devojke i mlade žene juriti nego ću se polako spremati za onaj svet.
Pa negde je našao mlađu suprugu preko 30 godina. Gde tačno baš me briga. Suština da pi mom mišljenju on nije dobar kandidat za Oskara za porodicu.A on juri ono ide po klubovima i vreba,spopada po fejsu
Kako meni uopste ne padaju na pamet takve nedoumice posebno ne o drugimaPa negde je našao mlađu suprugu preko 30 godina. Gde tačno baš me briga. Suština da pi mom mišljenju on nije dobar kandidat za Oskara za porodicu.
Pa možda maštaš da da nađeš neku kao Ričard Gir, ko će ga znati.Kako meni uopste ne padaju na pamet takve nedoumice posebno ne o drugima
Pa da naravno kao i svako,osim tebe jbg ne znam sta ti jePa možda maštaš da da nađeš neku kao Ričard Gir, ko će ga znati.
Ni ja ne znam šta je tebi pa nikom ništa.Pa da naravno kao i svako,osim tebe jbg ne znam sta ti je
Meni je super,17 i 19 mladja zdravlje boze bice i 30Ni ja ne znam šta je tebi pa nikom ništa.
Ja znam...Kako meni uopste ne padaju na pamet takve nedoumice posebno ne o drugima