Осјечка веза у српском правосуђу

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ljubo_001 Original postavio Parsifal .

Ma nemoj!?
To je cinizam, a ono šta si ti napisao o njima nije cinizam?
Није цинизам, него истина и треба је написати јер Србија нема више времена за лажи.

Nego, šta ćemo na kraju sa tom matematikom? Da batalimo, ili...?
Неко ко у себи има дашак људскости на твом месту би се већ одавно застидео, ал шта ћеш, ти си ипак само још један Јасеновчанин.

Poslednja izmena:
ljubo_001 Original postavio Parsifal .

Није цинизам, него истина и треба је написати јер Србија нема више времена за лажи.

Неко ко у себи има дашак људскости на твом месту би се већ одавно застидео, ал шта ћеш, ти си ипак само још један Јасеновчанин.

Ajd mi sad objasni čemu ova uvreda? Jel ti ne možeš normalno i argumentirano da razgovaraš? :dontunderstand:
Ja nisam balavac kojeg možeš impresionirati nekim ciframa bez pokrića, osim ako za njih nemaš adekvatan dokaz.
Ali ne zamjeram ti. Vidim da si u suštini ok, samo smanji mržnju prema drugima. Nisu svi ne-Srbi loši. :ok:

ljubo_001
Parsifal

Ja nisam balavac kojeg možeš impresionirati nekim ciframa bez pokrića, osim ako za njih nemaš adekvatan dokaz.
Ali ne zamjeram ti. Vidim da si u suštini ok, samo smanji mržnju prema drugima. Nisu svi ne-Srbi loši.
Није увреда, већ закључак који и даље стоји.

Back