Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da da, pobegli su sa ogromnim parama oduzetim hrvatskom gospodarstvu po vec tradicionalno bogatoj Lici, Kordunu i ostalim pripizdinama odakle i koze beze.
Da da, pobegli su sa ogromnim parama oduzetim hrvatskom gospodarstvu po vec tradicionalno bogatoj Lici, Kordunu i ostalim pripizdinama odakle i koze beze.
Ajd mi sad objasni čemu ova uvreda? Jel ti ne možeš normalno i argumentirano da razgovaraš?
Ja nisam balavac kojeg možeš impresionirati nekim ciframa bez pokrića, osim ako za njih nemaš adekvatan dokaz.
Ali ne zamjeram ti. Vidim da si u suštini ok, samo smanji mržnju prema drugima. Nisu svi ne-Srbi loši.
Parsifal
Неко ко у себи има дашак људскости на твом месту би се већ одавно застидео, ал шта ћеш, ти си ипак само још један Јасеновчанин.
Ja nisam balavac kojeg možeš impresionirati nekim ciframa bez pokrića, osim ako za njih nemaš adekvatan dokaz.
Ali ne zamjeram ti. Vidim da si u suštini ok, samo smanji mržnju prema drugima. Nisu svi ne-Srbi loši.