Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 31.767
OK, cool smo.Kažem, gotovo, ćaskajte o dijalektima..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OK, cool smo.Kažem, gotovo, ćaskajte o dijalektima..
Zapravo si ti na uslovno receno vecem stepenu razvoja- dok se vecina ljudi zbija u neke kruzoke i drzi se pravila te grupe, to je zato sto nemaju razvijen individualni osecaj, vec egzistiraju kao deo grupe.Katkada mi je teško, zapitao se ko sam zapravo?
Ma tako i ja ponekad razmišljam, i zapravo je to ispravno razmišljanje, ali... Ali opet nismo sami na svitu, treba nam netko, pogotovo u dječjoj i omladinskioj dobi je nam potreban netko ili neki da izgradimo identitet, da znamo tko smo, i što ja znam već? Uz ovo što sam nabrojati još je važno spomenuti i odnos s ocem, tj neodnos. Umro je rano, i praktično nikakvog kontakta nismo imali, bio je hladan prema meni i odriješiti, mada najviše je bio ništa prema, kao da me nema. Dječaci uvelike vezujući svoj identitet uz oca.Zapravo si ti na uslovno receno vecem stepenu razvoja- dok se vecina ljudi zbija u neke kruzoke i drzi se pravila te grupe, to je zato sto nemaju razvijen individualni osecaj, vec egzistiraju kao deo grupe.
Indentitet nije fiksns stvar, vec osoba bi trebala da napreduje, a indentificirati se i vezivati za mnoge stvari je pogresno, poenta je egzistirati s sto manje opterecenosti i imati sposobnost uzvivanja u sadasnjem momentu,
te razumevanja i objedinjavanja razih ideologija itd, i razumevanja raznih tipova licnosti i ljudi i koegzistencija s njima, tj prihvatanjem drugih ljudi takvih kakvi jesu ( a samim tim i prihvatanje samog sebe).
O identitetu ne treba razmisljati previse, vec kao sto u bibliji Jahve rece: “Ja sam onaj koji jesam.”