Osip na preponama?

Vojvodjanin = Zemunac

Zainteresovan član
Poruka
333
Nakon sto sam obrijao prepоne (ako se zove tako, deo iznad polnog organa) pojavio mi se osip. Problem je u tome sto sam nakon brijanja, stavio "after shave" (koji sadrzi alkohol)..
Osecam svrab, blagi, ali ne cesem..
E sada, da li treba nesto da mazem, ili samo da sacekam?

Nakon sto sam obrijao prepоne (ako se zove tako, deo iznad polnog organa) pojavio mi se osip. Problem je u tome sto sam nakon brijanja, stavio "after shave" (koji sadrzi alkohol)..
Sacekaj, a nemo vise da brijas:D
To "iznad" nisu prepone;)
Prepone su ono pored, izmedju noge i tog organa, a zna i to da svrbi posle brijanja.

oce to , nego otidi do prodavnice kupi deciji puder , i prospi kilo , bice odma olaksanje . I nemoj u buducnosti da se brijes brijacom normalnim nego uzmi elektricni

@Rayela, da da, u pravu si.. Moja greska..

Da, bilo je odmah posle.. Pre neki dan, i sada je vec malo blaze.. Znaci nista strasno..?
Ma daj bre, pa svi bolujemo od toga kas se sveze brijamo po nekim skrovitim predelima tela:hahaha:
Ja to uopste ne radim, nayebala sam kao zuti i od tada samo ona krema za depilaciju.

Ako te bas mnogo svrbi ( narocito je nocu gadno) stavi gel Sinoderm, hladi, ublazuje svrab, ali ce i samo sve proci
za nekoliko dana. A posle razmisli da li ces to ponovo da radis.

Poslednja izmena:
Cek', zar se ne kaze ''brijes'' a ne ''brijas''?
Pa zavisi da li je prezent ili perfekt:hahaha:
Ovaj se brijao pre neki dan.

Piše se (o)brijem se.

Promena glagola brijati se u prezentu glasi: ja se brijem, ti se briješ, on se brije, mi se brijemo, vi se brijete, oni se briju.
Svršeni glagol obrijati menja se u prezentu: obrijem-obriješ-obrije-obrijemo-obrijete-obriju, a u perfektu obrijao sam, obrijao si, obrijao je, obrijali smo, obrijali ste i obrijali su .

Ako ti se taj osip pojavio odmah posle brijanja i stavljanja after sejva onda je moguce da je zbog toga.
Ali ako se pojavio posle dan dva, onda je moguce da je neka infekcija jer si tokom brijanja ostetio kozu.
Ma ne pojavljuje se bas odmah, prodje tako jedan dan a onda nastaje picvajz.
Nije to nikakva infekcija nego je valjda tu koza i najoestljivija.

Back