ОСИГУРАЊЕ ЗА ВОЗИЛА ИЗ СРБИЈЕ

Да ли треба да се одговори против-мерама на ово?

• ДА

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pa nisu problematicni oni koji tvrde na nisu gradjani srbije jer onda je logicno sto uvode takve mere - nisu na gubitku.
ali je problematican taj tvoj predlog uvodjenja kontra mera nekome ko je navodno na tvojoj teritoriji i tvoj drzavljanin...a i sam znas sta bi to podrumevalo...

да ли ти правиш разлику између ових таблица :???:
novetablice2qr3.jpg

euserbiavi6.jpg

и ових :???:
eukosovocx4.jpg

овим таблицама одмах 500 евра за прелазак на Мердару :ok: :whistling:

косово није примљено у међународну асоцијацију осигурања и самим тим је то још веће оправдање да ми уведемо контра меру,јер исто тако они могу да направе неки прекршај или удес, и како надокнадити штету.:rtfm:

шта ти није јасно:rotf:

ako tvrdis da je kosovo deo srbije ne mozes da uvodis kontra mere jer uskaces sam sebi u usta!jel treba da ti nacrtam mozda?:neutral:

теби чак и не вреди насликати,аутомобилима који имају таблице са косова наплатити осигурање а не нашим таблицама

просто питање(за тебе вероватно тешко)

у који систем осигурања за аутомобиле се налази Косово?

пробај мало са вијугама а може и да нацрташ:mrgreen:

oni neka rade sta hoce, tako ce i proci,
a mi sto pre berlinski zid za siptare, nista njihova dokumenta ni tablice, nikada, to je po ustavu nase drzave!

Косово није члан ниједне асоциајције осигурања возила и ми имамо потпуно право то да урадимо ,али присташе из ДС и праваши Г17+ то неће јер им антисрпска савест не дозвољава,тиме би увредили њихове пријатеље рамуша и чекуа.

теби чак и не вреди насликати,аутомобилима који имају таблице са косова наплатити осигурање а не нашим таблицама

просто питање(за тебе вероватно тешко)

у који систем осигурања за аутомобиле се налази Косово?

пробај мало са вијугама а може и да нацрташ:mrgreen:
ti jednostavno ne shvatas o cemu ja pricam,jel? :neutral:

aj cao idi drvi nekom drugom,mene si polako poceo da zamaras.

Косово није члан ниједне асоциајције осигурања возила и ми имамо потпуно право то да урадимо ,али присташе из ДС и праваши Г17+ то неће јер им антисрпска савест не дозвољава,тиме би увредили њихове пријатеље рамуша и чекуа.

izmisljene KS table na "prelazu" bi trebalo skidati, a vozilo konfiskovati, da se Srbija iskreno drzi svog "nepriznavanja" ilegalne drzave Kosovo.....

izmisljene KS table na "prelazu" bi trebalo skidati, a vozilo konfiskovati, da se Srbija iskreno drzi svog "nepriznavanja" ilegalne drzave Kosovo.....

постоје сва легитимна права да се наплаћује дебело осигурање за возила са КЅ таблицама
1 Косово није примљено у систем осигурања возила у ЕУ,самим тим не постоји.
2 Већина тих возила су покрадена са територије ЕУ и самим тим нема шансе да се неко буни.
3 ЕУ не би могла да противи тој мери јер би онда морали Косово да приме у њихов систем осигурања:arrow:немогућа мисија:whistling:
4 Повећање буџета Србије и Косово је :heart: Србије :ok:

Poslednja izmena:

Back