Pozdrav, ovako, pre nekih mesec dana sam dobio dijagnozu MS-a, pre dijagnoze i same ideje da nesto nije u redu sa mnom podigao sam kredit u banci (UniCredit; 1m), kredit je sa osiguranjem koje nakom intenzivnog google koriscenja i kontakta banke pokriva i moje trenutno stanje. Posto mi je podrska banke rekla da im dostavim svu medicinsku dokumentaciju koju trenutno imam kod sebe, nisu mi rekli nista vezano za samo osiguranje niti da li sam u mogucnosti da ga iskoristim ili ne, vec samo da ce me kontaktirati za 20/30 dana da im dostavim jos potrebne papirologije. Sad, moje pitanje je, u jednom od medicinskih izvestaja koje imam stoji da je priv relaps bio 2017 a sama dijagnoza je postavljenja 2021 godine. U medjuvremenu nikakve testove niti posete lekaru nisam imao, osim 2017 kada me je lekar koji je porodicni prijatelj primio, pregledao i po njegovom tadasnjem misljenju to nista strasno nije bilo, vec posledica promaje iz bilo kog razloga tako da nikakve testove niti dodatne preglede nisam radio tad, sve dok se pocetkom decembra prosle godine nije vratilo i onda sam dijagnostiku uradio i dijagnozu dobio. Sad me zanima da li neko ima ideju hoce li pojava tog prvog relapsa biti razlog da osiguranje ne vazi, kredit je podignut u avgustu prosle godine. Takodje ako neko ima ideju, hoce li u slucaju da ga imam to osiguranje pokriti citav kredit ili samo odredjen broj rata ili kako vec. Informacije koje sam nalazio su iskljucivo za inostranstvo tako da nisam siguran da li i ovde sve isto funkcionise. Nisam nikakve detaljne informacije dobio u banci osim toga da ce im trebati jos papirologije.