H
hanibaI77
Gost
maco bre ko ti to pisao???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ispade Banshee da si imala nesretno detinjstvo jer su tipovi $tipkali samo megaguzateBanshee:ma jok...to potice od tipova....al sta cu im ja kad vole big buts
meni moje dupe dobro,uvek moze da stane u farmerke bez da se pomucim da ga uguram![]()
ijuuu....jos ce ispasti da se hvalim...a ja sam samo rekla da su me zvali flat screencLick - OR - Die:Ispade Banshee da si imala nesretno detinjstvo jer su tipovi $tipkali samo megaguzateRetko ko je na forumu nahvalio ovoliko svoju guzu koliko ti
Istina, ni ja nemam problema da uguram guzu u farmerke, ali zato spreda.. joj majko
a ti mojne da mi krades neutralkafrozen1982.:Meni malo doope uopste ne smeta. :|
Ne treba praviti diskriminaciju pri stipanju,tako da to uopste nije bilo lepo sa njihove strane.....sta ako devojka sad ima traume i komplexe zbog toga. :|
click,imas guzu i spreda? :shock:
To se zove 'prokletstvo obdarenosti'Banshee:ijuuu....jos ce ispasti da se hvalim...a ja sam samo rekla da su me zvali flat screen![]()
spreda ti se ne da.....ti pokusavas da uguras....ono pucaju savovi...jbg...nikad nisam bila toliko obdarena ni sa jedne strane :me-so-sad:![]()
frozen1982.:Ocu......:
:|
mmmm?
Ja nista ne razumem.
![]()
4 glavna znaka raspoznavanja jedne forumasice. :razz:
Banshee:jbg..ako je neko debeo,debeo je i tacka,nema tu nikakve uvrede...samo konstatacija.tako da ne kapiram to kao vredjanje u rl...ako je debeo nek smrsa,ako je brkat nek se obrije/depilira/sta god i tacka....
i mene nervira to kada samo konstatujem stanje nekoga/necega pa pola ljudi sa teme ospe paljbu po meni zato sto sam rekla manje vise sustinu...istina mozda boli,ali nije uvredljiva...al ajde...zato i kuliram takve komentare...
sad se setih da sam u srednjoj imala nadimak od strane izvesne grupe ljudi 'flat screen' zato sto imam malo doope![]()
....valjda su oni voleli pozamasnije
jbg...sto bih se vredjala kad mi je doope stvarno malo...isto tako i ovde.
a naravno da ljudi nece biti isti u rl jer ipak postoji neka cenzura u govoru,pa ce se svi smeskati,biti fini i slicno....a posle na forumu prozivati i smarati...
frozen1982.:Anakin,.....proso mamurluk?![]()
Lexa te na flasu naterala.![]()
anakin:koja Lexa?![]()