Осетиска девојчица на америчком фокс: Хвала Руској војсци

• Začetnik teme Začetnik teme Kushi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kushi

Primećen član
Banovan
Poruka
598
На велику жалост антурускоме западу, Осетиска девојчица сведочи да је Грузија напала, и захваљује се Руској војсци:).

Западни медији углавном лажу о Руској агресији и да је Русија започела рат. Све је исто као 1991, али овог пута је Руски меда у питању, а не корумпирана ЈНА.

Devojchica svedochi...oksimoron.

Девојчица је сведочила на америчкој антируској медији, и рекла је истину што теби антирусу и антисрбину смета наравно, као и репортеру на америчком фоксу.

Девојчица је сведочила на америчкој антируској медији, и рекла је истину што теби антирусу и антисрбину смета наравно, као и репортеру на америчком фоксу.

Jel ti znash shta je oximoron?:roll:

Shta je bilo, to je istina. E sad, da li su ih Osetini isprovocirali, to je diskutabilno, ali su Gruzini posle toga pobili 2000 Osetina na vrlo surov nachin.

Патолошка мржња антисрпских и антируских "демократа". Њих не интересује истина.

Патолошка мржња антисрпских и антируских "демократа". Њих не интересује истина.

Погледај у теми ,,Америка..."...

Odlicno sto si pomenuo Haradinaja. To govori da na Srbima niko nije cinio zlocine i da su Srbi glavni krivci za sve. Moramo tu ljagu skinuti sa sebe tako sto cemo istrebiti sve patriote.
:roll:

Shta je bilo, to je istina. E sad, da li su ih Osetini isprovocirali, to je diskutabilno, ali su Gruzini posle toga pobili 2000 Osetina na vrlo surov nachin.

Ma muka mi od tih vesti gde nadju neku babu ili neke klince koji se zahvaljuju "oslobodiocima"....Odmah mi u glavi refjudziiiiiiiz sa Kosova pre bombardovanja.....:thumbdown:

Ma muka mi od tih vesti gde nadju neku babu ili neke klince koji se zahvaljuju "oslobodiocima"....Odmah mi u glavi refjudziiiiiiiz sa Kosova pre bombardovanja.....:thumbdown:

Da ti pomognem, ako ne znash koja strana je poshtena, a koja zla, znaj da je onaj ko je sa Amerima-uvek bed gaj. Nisam ironichan vec ozbiljan.

Da ti pomognem, ako ne znash koja strana je poshtena, a koja zla, znaj da je onaj ko je sa Amerima-uvek bed gaj. Nisam ironichan vec ozbiljan.

Ako je jedna stvar valjda jasna, onda je ta da u politikama velikih sila nema dobri momci vs. losi momci, nema ovi su postenjacine a ovi nisu. Ima samo sila i interes. A za nas malene ima samo da gledamo i navijamo da se ta igra nama sto manje obije o glavu(juce bilo bombardovanje Srbije, sutra ce mozda biti izrokana Poljska zbog radara, ko zna....).

U glavnom, moja reakcija je zasnovana na tim slikama bombardovanja Srbije i slicnih izjava siptarskih refjudziiiiiiza u to vreme.

Ako je jedna stvar valjda jasna, onda je ta da u politikama velikih sila nema dobri momci vs. losi momci, nema ovi su postenjacine a ovi nisu. Ima samo sila i interes. A za nas malene ima samo da gledamo i navijamo da se ta igra nama sto manje obije o glavu(juce bilo bombardovanje Srbije, sutra ce mozda biti izrokana Poljska zbog radara, ko zna....).

U glavnom, moja reakcija je zasnovana na tim slikama bombardovanja Srbije i slicnih izjava siptarskih refjudziiiiiiza u to vreme.

Shvati vec jednom-nema vishe ravnotezhe izmedju SAD i Rusije, Hladni rat je odavno zavrshen. Ovo shto gledamo su poslednji trzaji Rusije, pre nego shto je Amerika zakolje.
Amerika sama mozhe Rusiju da pobedi u konvencionalnom ratu. Rusi imaju 800 lovaca-presretacha, Ameri imaju toliko samo F-15tica. Rusi imaju vishe tenkova, ali su to vecinom stari tenkovi iz 70tih i 80tih. Gruzijci su imali daleko kvalitetnije oruzhje, tenkove, Rusi su ih pobedili chisto kvantitativno. Shta bi bilo da je umesto Gruzije bila jedna Ukrajina ili Nemachka, a o SAD da ne govorimo. Jedini razlog zashto Rusija nije odavno zdrobljena su njene interkontinentalne balistichke rakete. Medjutim, vecina njih je pravljena u Ukrajini, tako da je Amerima verovatno poznata tehnologija i ovaj shtit shto prave ce sigurno biti efikasan. Do 2010.te Rusije ima da nema, nazhalost. I to kazhem kao veliki rusofil i optimista.

Back