Osecate glavobolju od jutros?

Ili je to od PMS-a?

Mislis da ovi muskarci? Imaju PMS?
Mislim da Pms daje blage bolove u stomaaku, promene u hormonima i kod nekih to dovodi do glavobolje,ali mislim da ne bi trebalo... To je vec znak neke telesne nevolje. Oper kod ljudi koji misle da sve mogu da jedu!

Tako komsijski decko kaze da on nema nijednu alergiju na hranu, samo cesto ima proliv i stalno prdi... Ali on sve moze da jede!
Samo ja eto od glutena sam samo imala proliv i samo bi dobila rak debelog creva, nisam ja imala nikakvu "alergiju"

Мене сад боли глава....и цео дан ме болела...али није од клопе, већ од кичме...
Узрок главобоље може бити све: прехлада, зубобоља,притисак,депресија,бриге,секс,недостатак секса,кичма,лош кревет,високо узглавље,лош секс,менструални циклус,изостанак менструације,изостанак менструације код ћерке,прехлада,лоше вести,љубомора.......или само жеља да се избегне секс...

Мене сад боли глава....и цео дан ме болела...али није од клопе, већ од кичме...
Узрок главобоље може бити све: прехлада, зубобоља,притисак,депресија,бриге,секс,недостатак секса,кичма,лош кревет,високо узглавље,лош секс,менструални циклус,изостанак менструације,изостанак менструације код ћерке,прехлада,лоше вести,љубомора.......или само жеља да се избегне секс...
Mene glava boli samo ako sam bila ekspozovana nekom uzurpatoru e.g. Gluten i kukuruz ili previse ugljenih hidrata, tj vise od 50g ugljenih hidrata na dan sutra glavobolja i nema seksa ako se osecam bezvoljno od lose ishrane

ali bitni su uzroci koje potenciram
jer mislim da ljudi zele da im bude bolje
inace to jsto utice na muskarce, moj muz mnogo cesce ima glavobolju i kljuka se brufenima jer je mnogo nezadovoljan
stalno osecanje nezadovoljstva i covek ima svu moju podrsku da promeni uzroke i ne radi to ...

Back