Nad Srbijom zapadni satanisti mlaznim avionima ispustaju hemikalije i u toku je ispitivanje eksperimentalne hemije za izazivanje snesog nevremena i smanjenje temperature, Na zalost ta hemija utice izmedju ostalog i tako da se javljaju glavobolje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nad Srbijom zapadni satanisti mlaznim avionima ispustaju hemikalije i u toku je ispitivanje eksperimentalne hemije za izazivanje snesog nevremena i smanjenje temperature, Na zalost ta hemija utice izmedju ostalog i tako da se javljaju glavobolje.
mene zanima koliko te plaćaju da ovoliko sereš svuda po forumu...![]()
Sada je BRIKS vodeća sila, pa oni zaprašuju.
Ili je to od PMS-a?
Kud ti ode...
A što se PMS tiče, pa viđao sam gomile njih koji samo što mecu nemaju, inače-kompletne žene...
Depilirani, feminizirani,namirisani,fenirani,manikirani....
Mene glava boli samo ako sam bila ekspozovana nekom uzurpatoru e.g. Gluten i kukuruz ili previse ugljenih hidrata, tj vise od 50g ugljenih hidrata na dan sutra glavobolja i nema seksa ako se osecam bezvoljno od lose ishraneМене сад боли глава....и цео дан ме болела...али није од клопе, већ од кичме...
Узрок главобоље може бити све: прехлада, зубобоља,притисак,депресија,бриге,секс,недостатак секса,кичма,лош кревет,високо узглавље,лош секс,менструални циклус,изостанак менструације,изостанак менструације код ћерке,прехлада,лоше вести,љубомора.......или само жеља да се избегне секс...