Osećala sam se loše nakon svakog ručka kod svekrve i bila sam ubeđena da me truje: Na Uskrs muž mi je izgovorio reči nakon kojih sam pobegla

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.731
Priča objavljena u Stilu je glupa do bola i ne mogu da skontam čemu služe takva mračenja?

Ukratko, kad god ode kod svekrve na ručak pripadne joj muka i provede noć na klozetskoj šolji. Da bi dokazala mužu da je svekrva truje, zameni tanjire sa njim i onda njega uvati sraćkavica. Kad mu je rekla šta je uradila, on počeo da se dere kako je htela da ga otruje te se ona odmah spakovala, uzela advokata i razvela se.

WTF?

Poslednja izmena:
Ne mora da znači da je izmišljena priča. Dovoljno da joj stavi laksativ u tanjir, ne može biti otrov jer se ne kupuje kao krompiri na pijaci. Tatina tetka, koja ga je odgajila očima nije mogla videti moju mamu, bukvalno. Trnje je stavljala na kvaku izlaznih vrata između ostalih gadosti. Mama je uhvatila kako joj sipa nešto u šolju kafe, rekla joj da zna šta je uradila i da će popiti kafu da joj dokaže da joj ne može nauditi. Na kraju je pala ukrevet i mami na teret i izvinjavala se i molila za oproštaj pred smrt. Ljudi su u stanju svašta da urade kad mrze nekog. Tolika količina mržnje meni nikada neće biti jasna.

Back