Osecaj

Чувено дељење једне пице на два'ес седам делова. А да бар једном купите две? z;)
Meni i deci dve pice? PoBogu zasto?
Ne volim to prejedanje. Gubi se car uzivanja u hrani i jedenju.
Vise volim da ostanem malko gladna nego pretila.
Slazem se oko svega, mada realno mislim da se necu razvoditi ako se ozenim, ne verujem da ce to da mi se desi, bar tako mislim.:)
Slazem se, ali konstantna dreka je stvarno losa stvar.z:hm:
A ko se to dere? Ti jel tako?
Ili deca realno...
Kad sam bio kod zubara ispred mene bila devojcica, koliko se to dralo :sad2:, pa kakav bih ja bio otac, jer meni realno smeta dreka.
Svi se deremo. :lol:
Deca obicno zapocnu sa neposlusnoscu, pa mm i ja krecemo sa Nemoj Ne bacaj Ostavi Sredi... onda se oni npr.posvadjaju, medo i malena... pa pocnu da drece pa ih rastavim... kad smo sami idu u cosak... kad smo svi zajedno onda su nepodnosljivi pa vicem... pa opet idu u cosak pa mm i ja vicemo jedno na drugo... uglavnom ja ... i tako :malav:
Zivot je lep... :lol:

Ebe se njoj, ne zna apsolutno ništa, stavovi i konzistentnost kao u pripadnice crnackog plemena Mvnogo a šolja od 1000 e. Poetska pravda :malav:

Kad je covek srecan,
zadovoljan sobom,
ne bavi se tudjom soljom,
Ne bavi se tobom.

Vrednost duse meri sa papirom,
Nemogucnost postizanja mirom.

Lepotom misli,
neki se dice,
Vrednost nose u dzepu,
dok im drugi klice.

Koncentracija mi slaba,
igra mi desno oko,
cekam rucak da stigne
gladna sam kao soko.

Zivi vi meni bili,
uspesno se ozenili,
Prijatno nek vam je svima
kakva god da je rima

:)

Svi se deremo. :lol:
Deca obicno zapocnu sa neposlusnoscu, pa mm i ja krecemo sa Nemoj Ne bacaj Ostavi Sredi... onda se oni npr.posvadjaju, medo i malena... pa pocnu da drece pa ih rastavim... kad smo sami idu u cosak... kad smo svi zajedno onda su nepodnosljivi pa vicem... pa opet idu u cosak pa mm i ja vicemo jedno na drugo... uglavnom ja ... i tako :malav:
Zivot je lep... :lol:

Moracu da se naviknem na tako nesto ako odlucim da zasnivam porodicu...

Kad je covek srecan,
zadovoljan sobom,
ne bavi se tudjom soljom,
Ne bavi se tobom.

Vrednost duse meri sa papirom,
Nemogucnost postizanja mirom.

Lepotom misli,
neki se dice,
Vrednost nose u dzepu,
dok im drugi klice.

Koncentracija mi slaba,
igra mi desno oko,
cekam rucak da stigne
gladna sam kao soko.

Zivi vi meni bili,
uspesno se ozenili,
Prijatno nek vam je svima
kakva god da je rima

:)

Divno, na nivou predškolskog uzrasta. Bravo Čile :super:

Pa i na Zapadu imas gomilu takvih fakulteta koji nisu zahtevni sto se tice ucenja, a mnogi od njih se kotiraju i medju prestizne verovao ili ne.

Ne.
Zna se koji su elitni fakulteti, a zna se koji su "banana".
Svako zna, i niko te kvazi-fakultete ne uzima za ozbiljno. Samim tim se ni indijanci koji pohadjaju iste ne tripuju da su neko i nesto. Znaju i sami jako dobro sta sa tom diplomom mogu a sta ne mogu ni pod razno.

Ne.
Zna se koji su elitni fakulteti, a zna se koji su "banana".
Svako zna, i niko te kvazi-fakultete ne uzima za ozbiljno. Samim tim se ni indijanci koji pohadjaju iste ne tripuju da su neko i nesto. Znaju i sami jako dobro sta sa tom diplomom mogu a sta ne mogu ni pod razno.

Obrazovanje ne mora da bude da "nabubacis" 500 strana koje ces potom da zaboravis. Rigoroznost ne uslovljava kvalitet, cak ga cesto i iskljucuje.
Da li je bolji IT strucnjak koji je zavrsio ETF, a studirao 8 godina ili neko ko je zavrsio "trendic" u IT oblasti i zaposlio se i ima 5 godina radnog iskustva?

Samo navodim primer.

A kako imam dosta prijatelja koji su studirali i zavrsili master studije u EU po njihovim pricama to tamo nije toliko zahtevno sto se tice ucenja koliko ima posla oko izrade radova, seminarskih, domacih zadataka itd.

Uostalom kad neko doktorira na Kembridzu u roku od godinu dana iako studije traju 3 godine to meni ne govori toliko o zahtevnosti ucenja i tezini ispita.

Back