Osecaj

Mali čičak

Stara legenda
Poruka
77.633
Kuvam supu, okrecem se, gledam mm kako sedi, guli jabuku.
Posle 5 minuta ustaje i baca koru.
Gledam i ne verujem svojim ocima.
Jedna jedina jabuka je stojala u ciniji i covek je ladno uzeo seo i pojeo BEZ da je ponudio(ajd mene) ali rodjeno dete.
Medo sedi u dnevnoj i gleda crtani.

Kad sam opalila rafal.

Sta je to u muskom mozgu da nema osecaj da ponudi?
Da nema osecaj da ostavi detetu?
Da ne gleda prvo na dete pa na sebe?

Meni se to nikad u zivotu nije desilo.
Ajd da je ponudio pa da je medo rekao necu ali ni ponudio.

Evo upravo ulazi sa kesom jabuka... :aha:

i ja imam muza jjedinca.ebi ga zivot bi im dao,samo treba neko da ga podseti.ja sam uzalud trosila reci,on kaze nije se setio,puna nam kuca svega,pet prodavnica su na minut od zgrade
mi majke smo drugacije,kad dobijes dete postanes ko vucica,vodi te instinkt

:eek::eek::eek:

brate sestro zakazi kod endokrinologa odradi i polne i hipofizu i stitnu i nadbubreznu, ma odradi sve...aj telefon u ruke i zovi neku privatnu kliniku sutra vec da te rade, nije kao da ne mozes da ih platis......zaebi drzavne ima da te razvlace, pobices ukucane dok se oni smiluju da te prime :lol:
a ako je sve u redu onda zakazi kod psihijatra da popricate malo

Poslednja izmena:
Jedna jedina jabuka je stojala u ciniji i covek je ladno uzeo seo i pojeo BEZ da je ponudio(ajd mene) ali rodjeno dete.

Kad sam opalila rafal.

Reklo bi se da su te stigle musice, lose raspolozenje, pa si zato prasnula, a ta poslednja jabuka, tzv. "stidljivko" je samo bila povod. Tvoj suprug se sigurno bezbroj puta odricao u korist dece i tebe, i to sto je uzeo tu nesretnu jabuku, mozda samo zato da je vise ne gleda u ciniji dok ne donese sledecu turu jabuka, ne mora da znaci da su on i citav muski rod bezosecajni sebicni skotovi. I malo je sto je doneo samo jednu kesu, ja bih te posle takvog zvocanja da sam na njegovom mestu zatrpao jabukama. :D

Kad sam opalila rafal.

nemoj se ljutis ono kapiram svako ima svoj stav al meni je ova tvoja izjava neverovatna...
msm ne kapiram sto se nerviras..
oce dete da umre jer nije dobilo jabuku...da je htelo voce trazilo bi...znas koliko bi to iritirajucw bilo da svaki put kad ostane jedna vocka neko dolazi i cima te e hoces ti...
msm ne razumem kako je dete osteceno i kako ti to vodis pod neosetljivost muza...coveku se jela jabuka covek uzeo i jeo...
da je dete htelo uzelo bi ili i da nema moze da trazi i tvoj muz bi svakako otisao i kupio ko sto je otisao i kupio kad si bez normalnog razloga izvristala na njega...
mene posebno nervira kad provalim da cale ili baba kad odem kod nje nece da uzme nesto jer ceka da mi budemo natovareni...
brate ima hranw nece nestati...
ko sto rekoh tvoj rezon i posebno reakcija mi je nelogicna...

i ja imam muza jjedinca.ebi ga zivot bi im dao,samo treba neko da ga podseti.ja sam uzalud trosila reci,on kaze nije se setio,puna nam kuca svega,pet prodavnica su na minut od zgrade
mi majke smo drugacije,kad dobijes dete postanes ko vucica,vodi te instinkt

e daj da ne preterujemo...osim ako postavojacic nije u totalnoj noclvcanoj krizi mislim da joj dete nece umreti ako je tata pojeo jabuku...
msm svi mi ponekad delimo svu hranu tipa ponudimo nekog al to ne znaci da svaki put kad ostane poslednji primerak a ne ponudis dece ti si antihrist...zapravo ja bi bila u fazonu zeno jesi normalna al ona verovatno ima finog muza koji zna da je u pms-u:lol:

- - - - - - - - - -

Reklo bi se da su te stigle musice, lose raspolozenje, pa si zato prasnula, a ta poslednja jabuka, tzv. "stidljivko" je samo bila povod. Tvoj suprug se sigurno bezbroj puta odricao u korist dece i tebe, i to sto je uzeo tu nesretnu jabuku, mozda samo zato da je vise ne gleda u ciniji dok ne donese sledecu turu jabuka, ne mora da znaci da su on i citav muski rod bezosecajni sebicni skotovi. I malo je sto je doneo samo jednu kesu, ja bih te posle takvog zvocanja da sam na njegovom mestu zatrpao jabukama. :D

ovo me poseca na onu pricu adam eva jabuka:lol:svi ce u pakao i ona svarena jabuka sa njima:rotf:

realno treba da mu kaze:slusaj hvala ti sto trpis moje ludilo znam da vristim zbog nebuloza i nocas ces biti nagradjen u novogodisnjoj ediciji(crven ves i kapica sa zvoncem:lol:)...
eto reeeeealno da je pravde lik bi dobio ovakav odgovor...

Kad sam opalila rafal.

To se zove stidnik i njega retko ko uzima. Nekad se i deli ako vise osoba pokaze interesovanje za isti.

Sto se tice pitanja, dete gleda crtani te ne verujem da bi to prekinulo zbog jabuke.
Mozda se malom nije svidjala jabuka a tvom coveku zao da se ista pokvari pa je pojeo.

Jos rece da imas vocnjak pa ne vidim razlog za toliku tvoju galamu, jos covek doneo punu kesu istih.

Da te ne drma PMS ili je najmladje dete preraslo dojenje? :think:

Ne mora biti jabuka.
Prosto drugacije razmisljamo.
On pusti decu da idu bosa npr.pa posle kad se prehlade opet na mene pada sve.
Ako pet puta ne kazem kao da nisam ni rekla.
I ne treba on da ih obuva, znaju sami, ali ne mogu ja biti jedina koja opominje. On kulira a ja sam vestica koja samo vice obuvaj se! Upasi se! Skloni igracke! Ajde da jedete voce!

Da ih on podize, jeli bi tortu za dorucak, smoki za rucak i kulen za veceru.
Isli bi bosi na -20... itd itd...

I onda me nonsalantno pita:"Sto si nervozna?"

cicak,ja te razumem potpuno.mene to bas iritira.niko nece umreti bez te jedne jabuke ili poslednjeg parceta torte u frizideru,ali pitaj brate jel hoce neko da podelite.makar iz ciste ljubaznosti,kao odraz kulture

a sto se tice dece milim da ljude navise unistVa(ne kazem da jepostavljacica takva da me ne napadate odma)to sto se uvek deci sve nudi na izvolte i suvise se brine o njima umesto da ih terate od najmladjih dana da sto vise rade i ne oslanjaju se na roditelje..znaci nema mama da ti pere sudove ili ukljucuje ves masinu itd moz ti to sam...

Ne mora biti jabuka.
I ne treba on da ih obuva, znaju sami, ali ne mogu ja biti jedina koja opominje. On kulira a ja sam vestica koja samo vice obuvaj se! Upasi se! Skloni igracke! Ajde da jedete voce!

eto vidis da nije jabuka u pitanju vec celo njegovo ponasanje koje je neadekvatno za vaspitanje dece...to moras da mu kazes sedi i to ozbiljno da porazgovaramo o vaspitanju dece ne mogu ja uvek da budem los policajac a ti svojim ponasanjem ne dopri osis njihovom razvitku...itd..

a sto se tice dece milim da ljude navise unistVa(ne kazem da jepostavljacica takva da me ne napadate odma)to sto se uvek deci sve nudi na izvolte i suvise se brine o njima umesto da ih terate od najmladjih dana da sto vise rade i ne oslanjaju se na roditelje..znaci nema mama da ti pere sudove ili ukljucuje ves masinu itd moz ti to sam...

Ne mogu da se setim imena plemena gde roditelji poste decu da rade sta zele cim budu dovoljno velika da sama jedu.
Jedino sto spavaju u istoj kuci, tokom dana ako se vide u selu ili sumi.

cicak,ja te razumem potpuno.mene to bas iritira.niko nece umreti bez te jedne jabuke ili poslednjeg parceta torte u frizideru,ali pitaj brate jel hoce neko da podelite.makar iz ciste ljubaznosti,kao odraz kulture

Pa to.
Upravo.

I psovke.
105 puta na dan opsuje. Zasto?
Vec 4 godine ga opominjem i nista.
Kako mozes pred decom da psujes?!

Cemu ih ucis kad sednes i sam jedes bez da ponudis. Sebicluku!?

Ne mora biti jabuka.

ne bi. samo ne stize od tebe da bude otac.
da si ti opustenija, on bi bio manje opusten.
znam da mi ne verujes. jbg, i ja sam kasno shvatila..:(

msm kapiram da ti je ovo luft za stres al s njim bi trebalo da razgovaras da se jednacite u vasptanju..jer dzaba svi tvoji prekori ako on dozvoljava ono sto ti zabranjujes...

i ne radi se samo o muzu.mene nervira i sto stariji uzme kolace i pojede sve a ne pita mladjeg da ti ostavim.dok mladji jako vodi racuna o tome.a isto sam ih vaspitavala

da je pojeo poslednji red cokolade, pa da shvatim toliku nervozuz:lol:

Na cokoladu se ne bih naljutila jer im to ne fali.
Ali slabo jedemo voce zadnjih dana i pricamo o tome jutros
i on sedne pojede bez da ponudi dete.
A pre toga mu je ladno otvorio smoki.
Pa da... bas lepo... dete nek jede smoki a ti jedi jabuku.

Back