Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Извини, а шта би онда требало да представља она трудна манекенка на писти и то потпуно гола? Ако тако пропагира наталитет, онда у реду, чисто као доказ да жена и у трудноћи може да буде лепа, али колико сам ја схватила, у питању је модна ревија.A ko priča o seks simbolu?
Slika gole trudne žene je umetnost, ne poster na koji se drka.
Mene i dalje odmere momci u gradu kad me vide, noge, dupe, liniju... ali kad vide stomak čisto sumnjam da ih to podstakne da požele seks samnom... jer ako je tako, to je malo poremećeno... ali sem stomaka i tog bića u sebi, ne vidim što bi neko ko je bio seks simbol prestao da bude isti, ili neko ko nije bio postao...
Ja ne mogu da verujem da ljudi golo telo doživljavaju samo kroz seks i seksualne misli... pa valjda postoji još nešto u tom golom telu.
pa vidis da ima sesir. Valjda kolekcija prolece/leto 2012.Извини, а шта би онда требало да представља она трудна манекенка на писти и то потпуно гола? Ако тако пропагира наталитет, онда у реду, чисто као доказ да жена и у трудноћи може да буде лепа, али колико сам ја схватила, у питању је модна ревија.
Сликање за приватне албуме је исто у реду, приказана слика у наслову је заиста фуј, па нек мисли ко шта хоће.
Извини, а шта би онда требало да представља она трудна манекенка на писти и то потпуно гола? Ако тако пропагира наталитет, онда у реду, чисто као доказ да жена и у трудноћи може да буде лепа, али колико сам ја схватила, у питању је модна ревија.
Сликање за приватне албуме је исто у реду, приказана слика у наслову је заиста фуј, па нек мисли ко шта хоће.
Iskreno, meni ne pada na um da se danas u centru Evrope krije trudnoca iz razloga nevinosti. Uopste ne razumem o cemu se govori tacno, od previse otvorene garderobe i golotinje dosli smo do bugarskog sela iz XVII veka. Zar ne postoji srecna sredina i zasto sve mora da bude krajnost kod nas? Iskreno ne mislim da su trudnice marginalizovane u Srbiji jer su imale sex, ne mislim da su marginalizovane uopste osim u ekonomskom smislu. Od varijante ne zelim da povezem maramu i obucem crninu dodjosmo do skacem trudna bandzijem. Naprosto smatram da je naprednost u slobodi izbora pa i tih sirokih dzempera. Nisam sigurna da ih ne bih nosila pre svega iz razloga udobnosti a ruku na srce, ne bih ni reklamirala trudnocu, kada se vidi videlo se. Ja smatram da nemam sta kome da dokazujem. Nelogicno je ocekivati da svi dele moju viziju ali je ne bi trebalo ni osudjivati samo zato sto se razlikuje od tudje.
Ono što deli žene i muškarce je definitivno stanje trudnoće....samo žene znaju kako im je. Pa bih voleo da žene iznesu neke svoje lične utiske kako to izgleda, mislim ne morate, ali ako želite, bilo bi lepo
inspired by http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/309...m-reviju-gola-jer-moram-da-izdrzavam-porodicu