Osećaj

ima svašta
al ne čudim se

neke žene, ali i muškarci se ebu za pare, kradu, lažu za pare, varaju kockaju se, pa što se ne bi trudnice slikale gole
kad je bal, nek je sa muzikom :orkestar: :pivce:

ako već oće, nek iskoristi, neće još dugo biti trudna, samo još oko mesec dana, pa će se poroditi, posle nema slikanja neko vreme jer će bebab tražiti svoje
izgleda da to ima prođu

sećam se pre neku godinu je isto bila rasprava u medijima oko trudnica manekenki, samo one se nisu slikale gole, već u sexy rublju i neka baba je izjavila za tv da trudnice ne treba da se slikaju "gole"---jer to su za nju bile gole--iz razloga da se ne prehlade :lol: pa da se to ne odrazi negativno na bebu i sl

ja se ne bih slikala trudna, i gola ali to je kanda moj problem...sem toga treba ispuniti i određene kriterijume, koje--nemam
možda i bih kad bi me teška muka naterala

ima svašta
al ne čudim se

neke žene, ali i muškarci se ebu za pare, kradu, lažu za pare, varaju kockaju se, pa što se ne bi trudnice slikale gole

ako već oće, nek iskoristi, neće još dugo biti trudna, samo još oko mesec dana, pa će se poroditi, posle nema slikanja neko vreme jer će bebab tražiti svoje
izgleda da to ima prođu

sećam se pre neku godinu je isto bila rasprava u medijima oko trudnica manekenki, samo one se nisu slikale gole, već u sexy rublju i neka baba je izjavila za tv da trudnice ne treba da se slikaju "gole"---jer to su za nju bile gole--iz razloga da se ne prehlade :lol: pa da se to ne odrazi negativno na bebu i sl

U pravu je baba :lol:

ma u pravu je ali mislim da je u ovom slučaju to ipak manji problem

sećam se kad je bio izbor za Prvi srpski top model, one devojke se zaista, ali zaista i izistinski slikaju polugole na snegu, posle imale temperature i sl

ovde se pitam koja je poenta ove revije (sem zarade, naravno)...šta one treba da izazovu kod gledalaca?
kod žena poistovećivanje, a kod muškaraca sex. nadražaje ili šta?
a cilj sexa je i zadovoljstvo, ali i trudnoća ne?
tako da meni nije jasno, ko zapravo gleda tu reviju?
to mi malo nije jasno ili sam nešto propustila?

ili je jednostavno fazon biti gola i napraviti senzaciju?

30b08w3.jpg

Gospodin te pozdravlja i potvrđuje da je slikanje bez odeće u rangu laži, prevare, krađe, itd...

a majke vam sta je bolesno?:neutral:
bolesno je sto imate trip od trudne zene, ako je trudna nije bolesna. niti trudan je najlepsi osecaj na svetu..

mislim da je intimno, da je zena tada ranjiva i osetljiva..nervozna i zabrinuta...i da joj nije do slikanja goloj..:D

o majko mila zasto bi bila nervozna i zabrinuta
slike su lepe, bas nezne i prirodne
trudnoca nije bolest, naprotiv.
to je period kad je zena najvise svesna sebe i svoje prave prirode..

Back