umbra*
Primećen član
- Poruka
- 772
Hvala.Vec sam dosta toga procitala na ovu temu ali uvek volim da cujem i drugacija misljenja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U zadnje vreme mi se desava da znam kakva je neka osoba cim je dodirnem ili prodje pored mene, takodje desava mi se vec duze vreme da imam utisak da je neko tu u (sobi, nekoj prostoriji) a ustvari nema nikoga. I za vreme nastave, iskljucivo kod jednog profesora, crtam Triskell a dok ga crtam sam kao u nekom transu ili tako nesto. Ima neko objasnjenje?
Imam ja, ali o tom cemo morati malo duze.
Reci mi, na koju stranu su okrenuti prozori te prostorije?
A za osobe je lako znati kakve su, ne moras ih cak ni dodirnuti, mada postoje odredjene vibracije, pozitivna ili negativna energija koju odasiljemo svi.
Na kakav nacin se ispoljava taj tvoj osjecaj?
Mozes li to opisati?
U zadnje vreme mi se desava da znam kakva je neka osoba cim je dodirnem ili prodje pored mene, takodje desava mi se vec duze vreme da imam utisak da je neko tu u (sobi, nekoj prostoriji) a ustvari nema nikoga. I za vreme nastave, iskljucivo kod jednog profesora, crtam Triskell a dok ga crtam sam kao u nekom transu ili tako nesto. Ima neko objasnjenje?
Ko su ONI?
Zasto? Da li bi mog'o malo detaljnije...bas me zanima...
Zasto nije "normalna vrsta kontakta"?Npr. ako zelimo da kontaktiramo sa preminulim rodjacima? I da li je to uopste moguce ako postoji reinkarnacija (a onaj s kim zelimo kontakt je umro,recimo, pre godinu ili pet godina)?Cijom dozvolom-nasom ili njihovom?
Kako da znamo da li nasi preminuli rodjaci spadaju u ovu kategoriju? Ako spadaju, da li to znaci da medijum ne bi mog'o da uspostavi kontakt s njima?
I opet...zasto?![]()
Acibub,
evo da malo budemo detaljniji;
Pomenuo sam doktorku koja je tvrdila da je normalno koristiti metodu medijuma a što nije preporučljivo jer je to kao kada bi usred noći gde ne vidiš ni prst pred okom otvoriš vrata kuće i želiš dobrodošlicu uličnim prolaznicima.
Ko će najpre i najverovatnije svratiti?
Pošto znaju da ne vidiš ni njih ni šta rade kako će se ponašati?
Zaključi i sama. No, mnogi nemaju loša iskustva ali mnogi imaju velike neprijatnosti.
Bilo kako bilo na osobi je da odluči da li se isplati ići u tom pravcu. Onima koji bi me pitali uvek bih odgovorio da se klone te metode.
Normalno je u toku spavanja otputovati na višem svetu i sresti se sa voljenima što je i moguće uz laganu duhovnu vežbu. Ovo mnogima olakša tugu i bol zbog gubitka th voljenih.
Da bismo ostvarili ovakav kontakt sigurno je neophodno da shvatimo da je to moguće, da se život ne završava i da viši svetovi postoje. Takodje je potrebno da harmonizujemo svoja unutarnja stanja.
Naši preminuli ili bilo ko drugi samim preminućem ne dobija više razumevanje i višu svest. Najveći broj ljudi ide na niže nivoe prvog Astralnog sveta gde nastavljaju životnu aktivnost odakle ih čeka nova inkarnacija u ovaj svet.
Duhovno napredniji idu na koji od viših svetova i takvi se i ne obaziru na fizički svet i ljude ovde.....