osecaj...

rile_laki_oblak:
koliko cesto na forumu primetite da pojedine šale vrlo brzo predju u vulgarnosti i nepristojnosti, i da li vam to smeta?

sto se mene tice, mislim da se to dogadja i precesto... posebno od strane muskog dela foruma, ali, takodje, ima i forumasica koje ni malo ne zaostaju za njima u svom tom neukusu... to je, naravno, samo moje misljenje...
sta vi mislite o tome?

Narocito kada se pojedini udruze u ponizavanju i ismevanju nekoga...valjda misle da ce se tako istaci... :?

Kako reagovati...pa povuci se i prepustiti im ring...

u pravu si,mada forum mislim vecini sluzi da se oslobode negativnosti,znash ono kao kod amera odesh kod svog psihica ,legnesh ,dignesh noge ,pretovarish mu svoj teret,platish 200 $ chuku i odesh kuci radosniji.tako i ovde samo bez 200$,ugase komp i nastave sa normalnim zivotom,reshe se nekih svojih frustracija,tako da je sve to verovatno zdravo.........

NovaIsta:
tu se slazem! najoriginalnije, najduhovitije, i najblesavije teme! i uvek mi je zao kad je zakljucaju
najdosadnije, najglooplje od svih gloopih tema uglavnom.
ali ova je izuzetak.
ne smeta mi, boli me uvo, a ja kazhem ono shto mislim, pa kom se ne svidja nek me zaobidje.

rile u svoje teme unosi neoptereceni humor (gotovo decji i potpuno bezazlen), kao i prikrivenu dozu pozitivnog sarkazma, koja svemu daje ton i boju. ima istancan smisao za neozbiljno-ozbiljno i ozbiljno-neozbiljno, polu-ironicno, polu-poigravajuce. i sto je najvaznije, potpuno odsustvo puritanstva, izvestacenosti i pretencioznosti. jednostavno, da se nije pojavio na ovom forumu, trebalo ga je izmisliti!!!! :)

kambodza:
u pravu si,mada forum mislim vecini sluzi da se oslobode negativnosti,znash ono kao kod amera odesh kod svog psihica ,legnesh ,dignesh noge ,pretovarish mu svoj teret,platish 200 $ chuku i odesh kuci radosniji.tako i ovde samo bez 200$,ugase komp i nastave sa normalnim zivotom,reshe se nekih svojih frustracija,tako da je sve to verovatno zdravo.........
Slazem se, to je vise nego ocigledno...
...ali ne, ne odu radosniji...sa svakim novim zlobnim ispoljavanjem besa - bes se povecava...
...takav bes bi trebalo isprazniti kroz sport, vezbe, igranje uz muziku, setnju...kroz neku aktivnost, a ne da se usmeri na nekog...

Copy_Cat:
najdosadnije, najglooplje od svih gloopih tema uglavnom.
ali ova je izuzetak.
ne smeta mi, boli me uvo, a ja kazhem ono shto mislim, pa kom se ne svidja nek me zaobidje.

Da....bas sam se iznenadila kakvu je temu postavio..... :shock: :D

@tema
Ne volim vulgarnosti, negativizam...itd...a na ovom forumu toga ima i previse...

Back