light & dark
Buduća legenda
- Poruka
- 37.758
samo zeznuto to na silu sastavljanje pazli zato sto se nekom trenutno sastavljaju...pa i ne vidi da od toga nikad slika biti nece
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad smo jednu subotu uveče (a pri tom je bio i 14. februar) ostali kod kuće, sami, zagrljeni, ispred tv-a i ukapirali otprilike u istom momentu - pa ništa na ovom svetu mi trenutno NE nedostajePostoji li neki pokazatelj kod vas da je to -to..Sem naravno zaljubljenosti i osecaja uzivanja u svakom trenutku.. Ali postoji li neki razgovor, situacija, osecaj koji ste imali i kada ste znali da je zaista sve kao iz bajke? Da ste konacno nasli pravog/ pravu?
![]()
Kad smo jednu subotu uveče (a pri tom je bio i 14. februar) ostali kod kuće, sami, zagrljeni, ispred tv-a i ukapirali otprilike u istom momentu - pa ništa na ovom svetu mi trenutno NE nedostaje
Postoji.
Ali trenutno sam ljut na nju pa neću da pišem dok se ne odljutim.
Postoji li neki pokazatelj kod vas da je to -to..Sem naravno zaljubljenosti i osecaja uzivanja u svakom trenutku.. Ali postoji li neki razgovor, situacija, osecaj koji ste imali i kada ste znali da je zaista sve kao iz bajke? Da ste konacno nasli pravog/ pravu?
![]()
Postoji li neki pokazatelj kod vas da je to -to..Sem naravno zaljubljenosti i osecaja uzivanja u svakom trenutku.. Ali postoji li neki razgovor, situacija, osecaj koji ste imali i kada ste znali da je zaista sve kao iz bajke? Da ste konacno nasli pravog/ pravu?
![]()
![]()
postoji. a ti je nemoguce objasniti ni definisati. jednostavno nijedna kockica ne nedostaje, sve je slozeno, sve ide samo od sebe, uklopite se kao musko-zensko kopcica, ako znate koja je to kopcica![]()
![]()