Osecaj za feeling

Postoji li neki pokazatelj kod vas da je to -to.. :aha: Sem naravno zaljubljenosti i osecaja uzivanja u svakom trenutku.. Ali postoji li neki razgovor, situacija, osecaj koji ste imali i kada ste znali da je zaista sve kao iz bajke? Da ste konacno nasli pravog/ pravu? :zaljubljena:
Kad smo jednu subotu uveče (a pri tom je bio i 14. februar) ostali kod kuće, sami, zagrljeni, ispred tv-a i ukapirali otprilike u istom momentu - pa ništa na ovom svetu mi trenutno NE nedostaje

Postoji li neki pokazatelj kod vas da je to -to.. :aha: Sem naravno zaljubljenosti i osecaja uzivanja u svakom trenutku.. Ali postoji li neki razgovor, situacija, osecaj koji ste imali i kada ste znali da je zaista sve kao iz bajke? Da ste konacno nasli pravog/ pravu? :zaljubljena:

Када имаш осећај да је све као у бајци - то је знак да вам је веза још у облацима и треба још доообрано да сачекаш да би схватила да ли је он заиста ''прави''! z;)

Da bilo je sve tako ružičasto i fantastično,i ja sam bila ko da nisam bila ja, i sve je bilo extra !

Nije dugo trajalo, ali je bilo bolje i kvalitetnije nego neka druga duga veza a osrednja...

kad mi jedna drugarica koju sam tad upoznao rekla da joj se svidjam i da joj budem decko i da je bivsem kupila koznu jaknu i da ce i mene da kupi jaknu ako joj budem decko
ali kakva crna jakna iskoristila me jednu noc i u nedelju se vratila u italiju

Back