Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.416
divan mladic tako liberalan modernih shvatanja<3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo malo ozbiljnije teme sto je malo teze ocekivano od mene
Da li ste ikada bili prevareni ili prevarili voljenu osobu i kako ste se osecali u tom trenutku ?
Da budem iskren meni se to jos nije desilo a nadam se da i nece jer j3biga lako upadam u depresiju
Hteo bi da cujem vase price i iskustva i kako ste to podneli![]()
Moje v.d. ženče je mene prevarilo prvi put kada je bilo kod mene. Dobro, bilo je tu još okolnosti koje su uticale na to. Sedeli pričali i pili. Oboje volimo rakijicu, ***** ga. A bio tu i komša iz susedne sobe, ja sam inače podstanar i zakupio sam jednu sobu sa upotrebom kupatila i kuhinje. I tako mi nešto pijani baljezgali da bi u jednom trenutku ja nju oborio na pod i lupio joj dva (brojkama 2) šamara. Pose otišao da spavam. Ujutro, onako mamuran krenem da kuvam kafu sebi i zateknem nju u kuhinji. Po automatizmu ju pitam da li je za kafu, i ona reče da jeste. I tako sedimo i kao pijemo kafu, ja se inače redovno slabo sećam svog ponašanja od prethodne večeri vikendom i krene ona priču. "Sada ćeš da me ubiješ."- pogledam ju, još uvek prilično mamuran i tek zaustavio kuhinju da mi se ne vrti oko mene. Zbunjeno ju upitam zašto a sve očekujem odgovor da ima sidu, herpes, sifilis i sl. bolesti. Kada ona meni reče da je htela da me nikada više ne vidi nakon ona dva šamara, i da je (valjda meni u inat) spavala i sa komšom. Mislim čovek regularno naplatio noćenje. Kada sam ja čuo da je to problem koji ju muči, samo sam rekao da nije picha sapun i da ako bila dobra njemu pa i meni je. I tako nastavili da budemo zajedno. Sada je u Kuvajtu i ja ju ohrabrujem da nađe nekoga za neobavezan sex, ali ona neće. A mene mrzi da tražim, mislim za sebe ovde. Da, i nisam imao osećaj prevare, prevara je kada te se odrekne i zaboravi tebe. A ovo što se ovde smatra prevarom, teo je kerin kuvac.
Deja vu. Negde sam ovo čitala. Setiću se već na kojoj temi, možda i baš ovoj...![]()
Moje v.d. ženče je mene prevarilo prvi put kada je bilo kod mene. Dobro, bilo je tu još okolnosti koje su uticale na to. Sedeli pričali i pili. Oboje volimo rakijicu, ***** ga. A bio tu i komša iz susedne sobe, ja sam inače podstanar i zakupio sam jednu sobu sa upotrebom kupatila i kuhinje. I tako mi nešto pijani baljezgali da bi u jednom trenutku ja nju oborio na pod i lupio joj dva (brojkama 2) šamara. Pose otišao da spavam. Ujutro, onako mamuran krenem da kuvam kafu sebi i zateknem nju u kuhinji. Po automatizmu ju pitam da li je za kafu, i ona reče da jeste. I tako sedimo i kao pijemo kafu, ja se inače redovno slabo sećam svog ponašanja od prethodne večeri vikendom i krene ona priču. "Sada ćeš da me ubiješ."- pogledam ju, još uvek prilično mamuran i tek zaustavio kuhinju da mi se ne vrti oko mene. Zbunjeno ju upitam zašto a sve očekujem odgovor da ima sidu, herpes, sifilis i sl. bolesti. Kada ona meni reče da je htela da me nikada više ne vidi nakon ona dva šamara, i da je (valjda meni u inat) spavala i sa komšom. Mislim čovek regularno naplatio noćenje. Kada sam ja čuo da je to problem koji ju muči, samo sam rekao da nije picha sapun i da ako bila dobra njemu pa i meni je. I tako nastavili da budemo zajedno. Sada je u Kuvajtu i ja ju ohrabrujem da nađe nekoga za neobavezan sex, ali ona neće. A mene mrzi da tražim, mislim za sebe ovde. Da, i nisam imao osećaj prevare, prevara je kada te se odrekne i zaboravi tebe. A ovo što se ovde smatra prevarom, teo je kerin kuvac.
što si joj udario šamar?
što si joj udario šamar?
haha da,nije on mukica kriv..
Teska tema rodjaci....
Ja ne znam da li si po meni veci laf ili....treba biti jak pa to alaliti,za to si laf...ali dao si joj zeleno svetlo da nastavi i dalje to da cini....ja ne znam sta da mislim o tome...kao sto rekoh na nekoj temi,ne postoji ni teoretska sansa da bi s njom vise ikad rekao zdravo za zdravo a kamo li nesto vise.....
Ne sećam se, oboje bili pijani i garant je isterivala neku "pravdu".
- - - - - - - - - -
Ženče sada u Kuvajtu, i ne prođe dan da ne pričamo. Toliko o tome.
Ma ja sam mislio na onoga sto ga zena vara sa stanodavcemNije se komentar na tebe odnosio ali imas i ti visok prag tolerancije..ja sam svakoj curi do sada rekao,sve mogu da razumem ali za prevaru i konzumaciju bilo koje vrste droge nemam niti 1% razumevanja i ende.....ako ima bolje siroko ti polje..do sad nijedna nije mene ostavila(glupo zvuci ali je tako,ne volim da se hvalim)
To sto radis je pametno. Naglasis samo jednom i to u samom startu sta moze, sta ne.
Evo malo ozbiljnije teme sto je malo teze ocekivano od mene
Da li ste ikada bili prevareni ili prevarili voljenu osobu i kako ste se osecali u tom trenutku ?
Da budem iskren meni se to jos nije desilo a nadam se da i nece jer j3biga lako upadam u depresiju
Hteo bi da cujem vase price i iskustva i kako ste to podneli![]()
o čemu?
Onako, svakodnevne neobavezne teme uglavnom. Ili ako se dešava nešto onda o tome.