kanarinka
Elita
- Poruka
- 16.443
‚‚kradja‚‚ igracaka je normalna pojava u razvoju decije licnosti..
svi klinci ‚‚kradu‚‚..
roditelji koji neznaju da im dete ima devijantno ponasanje, ne zele ni da ih neko sa strane uputi u to..
tuce, maltretiranje vrsnjaka i mladih i sl ispadi samo su slika poremecene situacije u kuci..
tesko da ce onaj cije se dete tako ponasa dobronamerno da saslusa kritiku na racuna (sebe) svog deteta..
Ima dece koja su u svom domu primerna,ma zlatna,ali kad su bez kontrole roditelja ne ponasaju se bas primerno.A to ne znaci uvek da ima u porodici nekih veeelikih problema,jer nema idealne porodice,svaka ima svoje probleme.A sto se tice kritike drugih na racun sopstvenog deteta,to zavisi od roditelja,da li ce dobronamerno saslusati ili ce ignorisati i cak sta vise pobesneti.Ne moze generalizovati.
Opet kazm svko ima veoma prisne prijatelje i poznanike,i od toga zavisi reakcija roditelja na kritiku.Sigurna sam da moja najbolja prijateljica,koja je i kuma mojoj deci,mi ne bi precutala,kao sto mi se ne bi nasladjivala losim vestima!I ja bih joj bila zahvalna da mi kaze,a znam da bi,jer voli moju decu.
Poslednja izmena: