Osecaj neprijatnosti

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Да ли је могуће да постоје људи који се пењу на клозетску шољу?

Да ли су свесни да могу постати инвалиди уколико она пукне?

Da,postoje i to ne u malom broju...Ma takav je vec invalid u glavi)))Cak sam negde na netu video da prave platforme pored solje za takve indijance.)))

Pogledajte prilog 395101

Evo nadjoh nesto slicno))))

Да ли је могуће да постоје људи који се пењу на клозетску шољу?

Да ли су свесни да могу постати инвалиди уколико она пукне?

hbg to je jedini nacin obavljanja nuzde koji znaju
nije problem sto ne znaju tamo kod kuce, problem je sto nece da se asimiluju kad odu van

hbg to je jedini nacin obavljanja nuzde koji znaju
nije problem sto ne znaju tamo kod kuce, problem je sto nece da se asimiluju kad odu van

За такве су усрани чучавци врх врхова. Чуди ме што их немају и у властитим становима.

Слутим да су то оне исте особе које траже да се изујеш чим уђеш на њихов драгоцени посед.

Realno, što se tične javnih toaleta, čučavci koliko god gadni bili, još su najhigijenskiji, jer je minimalna šansa da bilo kojim delom tela dodirneš bilo što (kao recimo butinom ili nedajbože rubom spuštenih gaćica wc šolju na klasičnom toaletu).

Inače, pamtim jedan pokretni toi toi wc na Egzitu, mrak u njemu i visoku wc šolju sa kojom ne možeš ništa; ni da se nagneš, ni da je širom opkoračiš.. ništa :sad2:
Tada sam zaista poželela onu plastičnu spravicu za piškenje.

Znam da nije lepo da vam solim pamet, ali šta mislite o ovome: da probate da se uzdignete iznad smrdljivih nogu, usranih klozeta, prdeža i znojavih saputnika?

Nisam bila četiri godine na forumu, hbt. skoro svaka tema je toliko pri zemlji da mi nije jasno zašto uopšte delite takve misli sa drugim ljudima... pa svi smo se vozili busom, koristili javne klozete, itd. A kad gore pogledam biblioteku, a mnoge od vas poznajem od ranije, svi čitaju, misleća bića itd. Pa majkumu, pola svetske književnosti je o nelagodi i neprijatnosti :lol: Jel može malo ambicioznije? A to sve zato što se čovek oseća oplemenjeno kada misli i razmenjuje misli sa drugim ljudima, ne kapiram u čemu je ovde uživanje :lol:
Malo više filozfije malo manje fiziologije, YOU CAN DO IT!

Znam da nije lepo da vam solim pamet, ali šta mislite o ovome: da probate da se uzdignete iznad smrdljivih nogu, usranih klozeta, prdeža i znojavih saputnika?

Nisam bila četiri godine na forumu, hbt. skoro svaka tema je toliko pri zemlji da mi nije jasno zašto uopšte delite takve misli sa drugim ljudima... pa svi smo se vozili busom, koristili javne klozete, itd. A kad gore pogledam biblioteku, a mnoge od vas poznajem od ranije, svi čitaju, misleća bića itd. Pa majkumu, pola svetske književnosti je o nelagodi i neprijatnosti :lol: Jel može malo ambicioznije? A to sve zato što se čovek oseća oplemenjeno kada misli i razmenjuje misli sa drugim ljudima, ne kapiram u čemu je ovde uživanje :lol:
Malo više filozfije malo manje fiziologije, YOU CAN DO IT!

Prvo,kako si mogla 4 god. bez ovog haoticno uredjenog mesta? :D
Prizemne teme izgleda deluju da bi se ljudi malo opustili,a i to je deo zivota,bas te smrdljive noge,i ostalo sta si navela...

Back