Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Nemoj da mi diraš đecu, mladi su još uvek. Pronalaze se.Brate mili...koji ludaci? Ovaj čudaci to jest!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da mi diraš đecu, mladi su još uvek. Pronalaze se.Brate mili...koji ludaci? Ovaj čudaci to jest!![]()
A, da...kriza identiteta.Nemoj da mi diraš đecu, mladi su još uvek. Pronalaze se.
Ja imam 32 i jos nisam zrela.Mislim da cu ostat dijete u mozak.A, da...kriza identiteta.
Po tome da kada ja pricam nesto, bude bledo gledanje, nikakav odgovor na to, pa nastavljanje price po svom...Zašto misliš da te niko ne razume? Po čemu?
Ko ignore. .Po tome da kada ja pricam nesto, bude bledo gledanje, nikakav odgovor na to, pa nastavljanje price po svom...
Ko zna šta priča?Msm, realno svima se to ponekad dešava.Ko ignore. .
Da..ali neki su osjetljivi..ko on npr.Ko zna šta priča?Msm, realno svima se to ponekad dešava.
Nemaš prave sagovornike?Ili misliš da ih to što pričaš uopšte ne interesuje?Svi smo mi nekome dosadni.Po tome da kada ja pricam nesto, bude bledo gledanje, nikakav odgovor na to, pa nastavljanje price po svom...
Ja mislim da sam blago "zakačena"! Nemam nikakvu dijagnozu, ne daj bože...nego tako me doživljavaju.Baš kao "crna ovca"!Ja imam 32 i jos nisam zrela.Mislim da cu ostat dijete u mozak.
Ja sam dijete..u mozguJa mislim da sam blago "zakačena"! Nemam nikakvu dijagnozu, ne daj bože...nego tako me doživljavaju.Baš kao "crna ovca"!
Msm...bar za sada.
Šta ti sad to znači? Zvučiš k'o da si zaostala u razvoju, kad tako pišeš.Ja sam dijete..u mozgu
Neiskvarena previse.Šta ti sad to znači? Zvučiš k'o da si zaostala u razvoju, kad tako pišeš.
Sta te briga za ovakvo raspalo drustvo zasto bi se u njega uklapao,zivi svoj zivot radi sta volisDa li vam se nakada desio osecaj izgubljenosti? Osecaj da ne pripadas vremenu, trenutku? Kao da si dosao iz nekog drugog vremena, i samo ubacen u sadasnjost. Osecaj potpunog ne razumevanja, ljudi oko sebe. Takodje je prisutan i strah od ne razumevanja, i strah od potpune različitosti? Kako ga se resiti uopste?
Da..tako je.Sta te briga za ovakvo raspalo drustvo zasto bi se u njega uklapao,zivi svoj zivot radi sta volis
Kod koga?Mozda je korona.
zbog cegaKod koga?
Koronu pominjeszbog cega
daKoronu pominjes