Osecaj izgubljenosti

• Začetnik teme Začetnik teme Miryx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li vam se nakada desio osecaj izgubljenosti? Osecaj da ne pripadas vremenu, trenutku? Kao da si dosao iz nekog drugog vremena, i samo ubacen u sadasnjost. Osecaj potpunog ne razumevanja, ljudi oko sebe. Takodje je prisutan i strah od ne razumevanja, i strah od potpune različitosti? Kako ga se resiti uopste?
Jeste.Ne jednom, dešavalo mi se više puta.Shvatila sam vremenom da ne moram baš sve i svakoga razumeti.Čemu to? Različitost pak ne mora biti tako panična.Jeste možda na "prvu loptu",... ali kad malo zađeš u suštinu stvari i prestaneš od nje zazirati, svatićeš da prava lepota i jeste u različitosti.U krajnjem, ovaj svet je globalno takav.Svi smo slični, a opet u mnogo čemu različiti.Ja na to sada gledam, kao na putovanje u neku daleku egzotičnu zemlju. Toliko toga te tamo u isti mah začudi, ali te takođe i oduševi.Ali, ne vezano za to...kad svratiš šta čini tvoju "srž"(ko si i šta si),nestaće i taj osećaj...izgubljenosti u prostoru i vremenu.

Poslednja izmena:
Da li vam se nakada desio osecaj izgubljenosti? Osecaj da ne pripadas vremenu, trenutku? Kao da si dosao iz nekog drugog vremena, i samo ubacen u sadasnjost. Osecaj potpunog ne razumevanja, ljudi oko sebe. Takodje je prisutan i strah od ne razumevanja, i strah od potpune različitosti? Kako ga se resiti uopste?
Dešava mi se, samo mislim da moj problem nije pitanje vremena ili trenutka. Ne znam stvarno u kom bi se to vremenu osetio kao kod kuće.

Oduvijek.
Koliko god sam se pokusavao uklopiti, nije islo.
Ne pokusavam vise, jednostavno me poceo boliti kura*c.

Kod mene nema straha od nerazumevanja nego samo da nemam osecaj pripadnosti medju ljude. Kao da se meni desavaju potpuno nerealni događaji naspram drugih ljudi. Ne znam da li da sam ja ili ostali ljudi oko mene van neke matrice, van nekog normalnog toka zivotnih događaja.

Da li vam se nakada desio osecaj izgubljenosti? Osecaj da ne pripadas vremenu, trenutku? Kao da si dosao iz nekog drugog vremena, i samo ubacen u sadasnjost. Osecaj potpunog nerazumevanja, ljudi oko sebe. Takodje je prisutan i strah od nerazumevanja, i strah od potpune različitosti? Kako ga se resiti uopste?
Naravno. Što bih se rešavala tog osećaja? To je istina, sve ostalo je šarena laža.

Da li sam se tako osećala, evo verujem da jesam, ali ne pamtim. Obično sve svedem na prostu matematiku.
...
Dobro, evo malo sam se i zamislila. Bilo je u mladosti. To bi bilo neko breme mladosti. Žalosno je ako ti ostane zauvek.

Back