27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
Постоји толико аспеката са којих ми се овај филм гади, а да га још нисам ни погледао. Очекујем нешто најодвратније и најниже, како то само холивудска расистичка пропаганда уме.
Видео сам у трејлеру ону умоболну сцену са ирачким дечаком, коме је наводно мајка дала гранату, па се сад овај расистички смрад, много двоуми да ли да га рокне. Мене је језа прошла, а олињали расистички испљувак који је режирао ово кривично дело, почиње да ми се гади на напредном нивоу. Но, видећемо. Можда је филм еманципаторски, а ја се услед фрустрација због нацрта грађанског законика којим држава преузима улогу родитеља, искаљујем на филмској легенди и хероју нације.![]()
ABUDŽA - Sedmogodišnja devojčica digla je sebe u vazduh i ubila još sedam osoba i 19 je ranjeno u napadu na severoistoku Nigerije, što je poslednji u nizu samoubilačkih bombaških napada za koje su korišćena mala deca.
Napad je izveden juče na pijaci u gradu Potiskum koji se smatra za trgovinsku prestonicu države Jobe.
http://www.kurir.rs/planeta/video-d...i-jos-7-u-samoubilackom-napadu-clanak-1688259
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
i kod nas su cro i alijini radili slicno, doduse slali su civile srbe, zene i decu na nase