OSCAR 2015

Постоји толико аспеката са којих ми се овај филм гади, а да га још нисам ни погледао. Очекујем нешто најодвратније и најниже, како то само холивудска расистичка пропаганда уме.
Видео сам у трејлеру ону умоболну сцену са ирачким дечаком, коме је наводно мајка дала гранату, па се сад овај расистички смрад, много двоуми да ли да га рокне. Мене је језа прошла, а олињали расистички испљувак који је режирао ово кривично дело, почиње да ми се гади на напредном нивоу. Но, видећемо. Можда је филм еманципаторски, а ја се услед фрустрација због нацрта грађанског законика којим држава преузима улогу родитеља, искаљујем на филмској легенди и хероју нације.z:mrgreen:

ABUDŽA - Sedmogodišnja devojčica digla je sebe u vazduh i ubila još sedam osoba i 19 je ranjeno u napadu na severoistoku Nigerije, što je poslednji u nizu samoubilačkih bombaških napada za koje su korišćena mala deca.

Napad je izveden juče na pijaci u gradu Potiskum koji se smatra za trgovinsku prestonicu države Jobe.

http://www.kurir.rs/planeta/video-d...i-jos-7-u-samoubilackom-napadu-clanak-1688259
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
i kod nas su cro i alijini radili slicno, doduse slali su civile srbe, zene i decu na nase

Не може то да испадне да оскар за страни филм, овако или онако, не буде политичка прича :)

http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=268&yyyy=2015&mm=02&dd=24&nav_id=961668

Биће занимљиво видети филм, поготову што говори о догађајима који су нама мало познати.

Jako dobar film. Malo pompezan u smislu rezije/ ali kvalitetno odradjen.

dobar
ali sto bi se ono reklo -- nije moja krigla piva
Svidja mi se fotografija i da imam instagram profil to bi bio dominantni efekat koji bih koristio. Nekakav plavi crno-bijeli efekat :lol:
Ali ko da u svakoj sekundi film vrišti ''ja sam umjetnik, ja sam umjetnik'' . If u know what i mean. Valjda to isto to ko ovo tvoje ''skolski primer komercijale''

- - - - - - - - - -

mada bog mu dao para, sreeće i žena što je napravio film od 80ak minuta.
Da je trajao 20ak minuta duze i da sam to vece kad sam ga gledao izasao napolje bio bih cak i spreman da se pobijem s nekim. Po cijenu polu-slomljene glave

aj to što je kao umetnički (fotografija, opšta mesta klasike i sl) nego servira te teme na koje će se svi zasigurno primiti, a sa svim tim temama ne uradi ništa.
i još ga kao desničari napadaju. pa on im snimio reklamu.

Back