ORUŽANA PLJAČKA KOMERCIJALNE BANKE

Криминал и незапосленост у порасту. Плакаћете ви за Слобом и 90-им.

ПИО фонд је празан.

Bas tako sad ce biti zlo i naopako jer su ljudi opljackani a zivot je opako skup.Drzava dere gardjane i peljesi ih a za uzvrat retko ko da ima neki iole placen posao.To neminovno vodi ka kriminalnom virusu koji ce zaraziti celo drustvo.Oni koji nikad nisu ni pomisljali na tako nesto bice primorani da se bave time.Pravo zlo koje su nam doneli zutaci tek ce da se manifestuje.

Bas tako sad ce biti zlo i naopako jer su ljudi opljackani a zivot je opako skup.Drzava dere gardjane i peljesi ih a za uzvrat retko ko da ima neki iole placen posao.To neminovno vodi ka kriminalnom virusu koji ce zaraziti celo drustvo.Oni koji nikad nisu ni pomisljali na tako nesto bice primorani da se bave time.Pravo zlo koje su nam doneli zutaci tek ce da se manifestuje.
тако је

Nisam bas pratio desavanja oko ove pljacke,ali ako su razbojnici uhapseni ne treba ih voditi u zatvor,jer za svoj zlocin su zasluzili vesanje(po mogucnost javno),pa da vidimo ko ce sledeci put ici u oruzanu pljacku.

Разбојници у Србији имају људска права, судије у Србији имају право на екстра зараде итд, није то тако једноставно као што ти мислиш...

Разбојници у Србији имају људска права, судије у Србији имају право на екстра зараде итд, није то тако једноставно као што ти мислиш...

Oruzana pljacka koja u kojoj je ubijen otac troje dece(a usput je doticni policajac) je dovoljan razlog za smrtnu kaznu,ko hoce da ima ljudska prava treba da se drzi dalje od vatrenog oruzja i pljackanja banke.

Moj kolega Slobo Cvetić je bio ljudina, dobar, duševan i jak čovek.
Radili smo jedno vreme zajedno, bio sam mu pripravnik pre 13 godina u Beogradu, videli smo se na Kosovu na kratko i nisam više čuo za njega do pre neki dan kad je osvanula ta vest da je teško ranjen u pokušaju pljačke banke.
Neki mediji su ga pre vremena sahranili, ali svi smo znali da će se teško spasiti jer su povrede bile mnogo teške.
Danas je i zvanično saopšteno da je preminuo.
Brojke kažu da je u poslednjih 20 godina na dužnosti stradalo skoro hiljadu policajaca.
I gledam danas ljude u stanici pre ispraćaja na smenu, nakon minuta ćutnje...kao da više ni nas nije briga ili kao da smo se svi navikli na to. Sve tupi robotski pogledi.
Sutra će ga se sećati još samo njegova žena i dvoje male dece.

J.ebem ja više i ovu državu, i ovaj narod, i ovu uniformu...i sve po redu kad je već sve otišlo u pi.čku materinu.

Neka ti je večna slava moj dobri Slobo!

Onaj koji zaista nema, taj ide i radi od jutra do sutra. I opet nema za sve sto mu treba, ali je bar posten i zadovoljan i tim prezivljavanjem od jutra do sutra.
Onaj ko ide da pljacka banku, samo je obican kriminalac. Jer, siromah nema ni auto, ni pistolj.

I sve da je pljacka uspela, pitam se u sta bi ulozio taj novac? Da se najede i napije ko covek, da ulozi u obrazovanje ili da isplati dugove prema EPSu, Infostanu itd...?
To je, zapravo, bio cilj akcije, da podsetim, nema, pa na bilo koji nacin mora da obezbedi neki novac.

Ili mozda ne...?

Radili smo jedno vreme zajedno, bio sam mu pripravnik pre 13 godina u Beogradu, videli smo se na Kosovu na kratko i nisam više čuo za njega do pre neki dan kad je osvanula ta vest da je teško ranjen u pokušaju pljačke banke.
Neki mediji su ga pre vremena sahranili, ali svi smo znali da će se teško spasiti jer su povrede bile mnogo teške.
Brojke kažu da je u poslednjih 20 godina na dužnosti stradalo skoro hiljadu policajaca.
I gledam danas ljude u stanici pre ispraćaja na smenu, nakon minuta ćutnje...kao da više ni nas nije briga ili kao da smo se svi navikli na to. Sve tupi robotski pogledi.

J.ebem ja više i ovu državu, i ovaj narod, i ovu uniformu...i sve po redu kad je već sve otišlo u pi.čku materinu.

Tako to ide gde drzava sistematski unistava ono na cemu pociva a to je ekonomska sigurnost zivotna izvesnost i pravda.Najveci krivac je drzava i ekipa na vlasti koja je unistila sve.Sud sudi sitnoj boraniji zakon je okrenut naopacke i zestoko cepa po obespravljenim i obicnim ljudima dok za razne kriminalce i one koji imaju bilo koji vid politicke zastite bukvalno je decija igra.Sistem se urusio i sve vrednosti su pogazene.Stos e tice kolektiva u kom radis tu je tek situacija uzasna.Ko zna koliko tvojih kolega radi za nekoga* sa strane i zapravo su tu na poslu samo manekeni dok pravi posao rade izvan radnog vremena.
Onog trenutka kad sam shvatio da mi ledja nisu sigurna i da u ekipi ima previse sabotera vratio sam radnu knjizicu i rekao sam zanavek zbogom policiji i bilo kom drzavnom poslu.

slava mu

Back