Orthodox Celts

MetalHammer

Početnik
Poruka
28
Jedan do najboljih ako ne i najbolji domaci bend. :worth: definitivno zasluzuju grupu :D
Orthodox+Celts.jpg

super su :)
jedan od onih bendova koje slusam jos od kraja osnovne, a i dalje su mi gotivni
ne idem vise toliko na koncerte, uhvatim ih na EXITu i to je to, ranije sam isao redovno na St. Patrick svirke. steta sto je Ana napustila bend, cini mi se da su dosta izgubili.

evo grupe http://forum.krstarica.com/group.php?groupid=453

Sa Keltima mi je problem sto ne mogu da izdvojim ni jednu pesmu kao najdrazu. Zato se ja posle svakog koncerta osecam pomalo nedoreceno, jer naravno niko ti nece svirati 4-5 sati, tako da nikad ne cujem sve svoje omiljene pesme. Od oko 70 pesama koje ja znam, ne svidja mi se 10, tako da mi je ovo jedna od najomiljenijih grupa. Jeste da su krenuli sa obradama, ali i te obrade su mnogo dobre. Par mojih druga odbija to sto ne pevaju na nasem jeziku, oni to osecaju kao neku izdaju, posebno sto je stanje na ovoj nasoj sceni takvo kakvo jeste. Bas zbog tog njihovog komentara bih volela da cujem i neku pesmu na srpskom od njih.

prica se da u subotu dolaze i u moj bedni grad...ne znam sta im je to trebalo, mada ja i dalje ne verujem u to, i pored izlepljenih plakata (citavih 3-4)...tako da, ako ima nekog iz blizine Trstenika, neka svrati u subotu vece...:)

Gledao sam ih (po mojoj racunici) devet puta.
Poslednji put u Starcevu, na nekom festivalu xD
Moram da priznam da vise nemam ono prvobitno ushicenje kao kada sam ih gledao prvi put.
Ipak mogu da... dosade :)

Aca zivi u mom kraju (Banovo brdo) i jako cesto ga vidjam, kao i klinca mu malog :P

Back