ORTACI ILI NAJVECI NEPRIJATELJI...

AntunTun:
pa ja gledah kao par epizoda...glumi neq bez morala...koja je tu u ekipi bash ono...pa dobro nije da se kreshe za pare u seriji...al je tu negde blizu...zato sam i stavio ono hhhhm...a kako se ponasham?...istina je da igra vrlo promisqitetnog lika u toj seriji...ok preterao sam s prostitutkom...al droca nije preterivanje...

a shto je nemoralno kres.ati se za pare

judicious:

Stalno prozivanje u drustvu je postao kult, normalno je da te neko isproziva i spusti, na samar se odgovara samarom, i onda sve to ode u nedogled...
I nekako se naviknemo na to jer moramo ili se se ne druzimo sa ljudima, a onda je tu socioloski problem...

U sustini sam navikao na prozivke, ali pod jedni uslovom - pred osobama koje me poznaju i koje poznajem (jer me ne pogadjaju toliko). Ali poludim kada me dobar ortak ako ne i najbolji isproziva pred nekim ko me ne zna ili jos gore pred nekom devojkom koju sam tek upoznao, i ona odmah stekne los utisak o mom drustvu i meni...

Mislio sam da je to samo u mom drustvu ali nije, sve vise ljudi i drustva to radi, svuda i u svakom pogledu!!
Mi smo deca brzog zivota i savremenog doba, prestali smo da razlikujemo kad sta treba a kad ne.

Da li smo stvarno ne kulturni ili je to IN?
I ja sam to primetila ali samo u muškim društvima... I kod mog muža i njegovog društva, kao smešno je i najbolje zezanje kad u nedogled prozivaju jedan drugog. Iskreno, ja to ne mogu da razumem, i pokušala sam da pitam, ali ni oni mene nisu razumeli:roll:
U svakom slučaju, kod nas devojaka (u mom društvu) toga nema... A pogotovo pred nepoznatim ljudima; ma neko bi pomislio da smo sve savršene koliko se hvalimo8-) :mrgreen:
Inače i moj muž je po ugledu na svoje druženje par puta krenuo tako grubo da se 'šali' i na moj račun, ali je prestao kad je ukapirao koliko mi to smeta.
Nemam pojma, valjda kakvo društvo izabereš i kako se postaviš...

Bliss:
...nekada sam bila preveliki idealista...verovala sam u svoje prijatelje...sad sam previse sjebana (period)...i ne verujem ni u koga...
..iskustvo je pokazalo da ce oni koji te najduze i najbolje znaju naci najbolji nacin da te uglavnom nehajno najvise povrede..ili iz ciste sujete...ljubomore...zavisti....takodje da ce oni za koje se najmanje nadas biti tu u extra frkama kada mislis da si sam na svetu...
Sve je receno u par recenica. Svaka cast.

HeBePoBaTaH_:
Ni to nemoj da im veruješ - nebo nije plavo, to je optička iluzija.
A ovaj palačinac, pa...ne mora da znači da te zavitlavaju u društvu zato što im nisi drag ili nisu dobri ortaci. Što se više otimaš, više će da te zezaju. Doskoči im, to su te male verbalne igrice, ništa strašno. Opet, valjda znaš sa kim si ok. glupo je da tražiš savet od nekih tamo ljudi..

Ne moze on njima da se suprotstavi zato sto je njih na primer 10 a on je jedan.A nema nista gluplje nego da trazi savet za takve gluposti.Treba da se normalno ponasa sto se tice konkretnih stvari koje su njemu vazne,a sto se tice tog zavitlavanja,tako se samo popravlja raspolozenje,bolje je da se svi zezaju i smeju nego da budu namrgodjeni i ozbiljni i da se ljute.Ako su ljuti onda mogu ozbiljno da te povrede a ako se smese onda je super.Samo se opusti.Nemoj to da primas k srcu. :-D

I'm a little pea
I love the sky and the trees
I'm a teeny tiny little ant
Checking out this and that
I am nothing
So you have nothing to hide
And I'm a pacifist
So I can **** your shit up
Oh yea I'm small
**** you asshole
You homophobic redneck ****
You're big and tough and macho
You can kick my ass
So fu.cking what

ortaci su gej .....oooo da svi su tu samo da bi te yebali i sve...evo npr podjimo od sebe i ljudi koji su nam komshije...

so fooking whaaaaat

KAd bi svi bili kao ti , ne bi nam trebale kuće, dovoljan bi bio mulj i blato...

Iskreno , koliko god da se jagodica glupira , ima više stila nego ti.....suviše si copy/paste.
Nije loše dok si okrenuta ka sebi , ali kad počneš da popuješ svima , postavljaš biste svojim rečenicama , možda mulj i nije loše mesto, tu se sve slabo vidi i slabo čuje....

Tuzni_patak:
KAd bi svi bili kao ti , ne bi nam trebale kuće, dovoljan bi bio mulj i blato...

Iskreno , koliko god da se jagodica glupira , ima više stila nego ti.....suviše si copy/paste.
Nije loše dok si okrenuta ka sebi , ali kad počneš da popuješ svima , postavljaš biste svojim rečenicama , možda mulj i nije loše mesto, tu se sve slabo vidi i slabo čuje....
upropastio si me
sad ne mogu da se udam buhuhuuuuu....

odo da citam zbirku tvojih postova ne nebuloze

judicious:

Stalno prozivanje u drustvu je postao kult, normalno je da te neko isproziva i spusti, na samar se odgovara samarom, i onda sve to ode u nedogled...
I nekako se naviknemo na to jer moramo ili se se ne druzimo sa ljudima, a onda je tu socioloski problem...

U sustini sam navikao na prozivke, ali pod jedni uslovom - pred osobama koje me poznaju i koje poznajem (jer me ne pogadjaju toliko). Ali poludim kada me dobar ortak ako ne i najbolji isproziva pred nekim ko me ne zna ili jos gore pred nekom devojkom koju sam tek upoznao, i ona odmah stekne los utisak o mom drustvu i meni...

Mislio sam da je to samo u mom drustvu ali nije, sve vise ljudi i drustva to radi, svuda i u svakom pogledu!!
Mi smo deca brzog zivota i savremenog doba, prestali smo da razlikujemo kad sta treba a kad ne.

Karakteristicno za hormonski period... tj pubertet i postpubertet a bice da je kod pojedinih posledica nesamopouzdanja tj svesnost sopstvenih slabosti jer bolje biti glup nego celav (ne vidi se na prvi pogled)

Sa bioloskog aspekta muzjaci u coporu se rangiraju pa tako...
A tek pred ribamaaaa....
Pa on je onakav pa mu je onolicki, pa mu je cale takav pa sve sto nisam ja aj furaj samnom...
Muskarci su vece alapce od zena

Homo homini is lupus est - čovjek je čovjeku najveći vuk.
Šta je iza toga vjerovatno ljubomora.
Muškarci doživljavaju od muškaraca neugodnosti, žene od žena.
Najsikrenije žene prema meni su bile moja majka i jedna moja stara komšinica koja valjda u meni nije gledala rivala zbog ogromne razlike u godinama.

judicious:

Da li je to in??? :shock: Pa promeni drustvo,maybe better.
Ja jos ni jednom nisam imala situaciju da me moji ortaci i ortakinje na taj nacin prozivaju a ako tvoji vec to rade znaci da su mozda ljubomorni,mozda ste jednostavno izgradili takav odnos(koji u svakom slucaju nije bash zdrav)pa je to postala navika,ili vam nesto smeta medjusobno pa se izivljavate gadjanjima....Veoma sirovo...

Back