maldaneri
Aktivan član
- Poruka
- 1.158
Ispod ove teme je tema - gubitak banaka dve milijarde - i ti pitaš gde da oročiš??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozz drustvo
Zivim preko i preko na tekucem racuno kamata je 0% i jedini racuni gde ide nekakva kamata su racuni povezani sa berzom gde se naravno novac gubi a u retkim situacijama dobija
U Srbiji imam 4 racuna sa deviznom stednjom............ 2 orocena i 2 po vidjenju (tako ih oni zovu)
Poslujem sa komercijalnom bankom i poljoprivrednom bankom AGRObankom
Navescu primer AGRObanke.....kamata mi je tamo 5,30% na orocene evre.... znaci toliku kamatu ni u swici nemogu dobiti komercijalna banka tamo je malo manja kamata ali isto je luksuz u odnosu na ovo moje 0% u inostranstvu
Ja razmisljam da urocim veliku tj malo vecu sumu evrica(mozda 30-50k) u jednu od ovih dve .........ima li neko ideju(iskustvo) koja je sigurnija ili gde je pametnije orociti novac ....komercijalna ili agrobanka
Hteo bi da iskoristim sistem dok ne udjemo u EU jer posle nece vise biti takvih kamata
pozz....
Ispod ove teme je tema - gubitak banaka dve milijarde - i ti pitaš gde da oročiš??
sve su ti sigurne mozes gde oces oko 5 25% su kamate
Loš ti je rezon, prijatelju. Da je pobedio Tadić, jedina korist bi bila što bi neki Liberacion rekao lepu reč. Ekonomski, to Srbiji ništa ne bi donelo. Ne znam zašto ekonomski uspeh vezuješ za Tadića a neuspeh za Nikolića. Ekonomski pokazatelji potpuno demantuju vezu između uspeha i Tadića, dok vezu između neuspeha i Nikolića tek treba ispitati.
Pobeda Nikolića je najbolje što se Srbiji u datim okolnostima moglo dogoditi. Ne zato što je Nikolić idealan, genije i sl, već zato što se uvodi princip "4 očiju" u vršenju vlasti. Poslednjih 4 godine, Tadić je bio sve i svja u ovoj zemlji. I predsednik i premijer i ministar i sportista i bla-bla. Još jedino nije bio muftija i patrijarh.
Pozz drustvo
Zivim preko i preko na tekucem racuno kamata je 0% i jedini racuni gde ide nekakva kamata su racuni povezani sa berzom gde se naravno novac gubi a u retkim situacijama dobija
U Srbiji imam 4 racuna sa deviznom stednjom............ 2 orocena i 2 po vidjenju (tako ih oni zovu)
Poslujem sa komercijalnom bankom i poljoprivrednom bankom AGRObankom
Navescu primer AGRObanke.....kamata mi je tamo 5,30% na orocene evre.... znaci toliku kamatu ni u swici nemogu dobiti komercijalna banka tamo je malo manja kamata ali isto je luksuz u odnosu na ovo moje 0% u inostranstvu
Ja razmisljam da urocim veliku tj malo vecu sumu evrica(mozda 30-50k) u jednu od ovih dve .........ima li neko ideju(iskustvo) koja je sigurnija ili gde je pametnije orociti novac ....komercijalna ili agrobanka
Hteo bi da iskoristim sistem dok ne udjemo u EU jer posle nece vise biti takvih kamata
pozz....
ybg sve ste u pravu ni nas bolje ne tretiraju