Orman

Sjedi ispred ormara i uzmi ono sto se tuku muhe i komarci...nedaj im unutra...ili sprejaj onim sprejom za muhe...mozda to rijesi problem:)

:zcepanje:
mozes probati sa onim raid lepkom za moljce( reklamira se). ako ih ima citav bg - ima i cukarica
prasine ima dosta, ti je ne cistis verovatno, pa ne primecujes;)

Cim sam procitala naziv teme,pomislila sam da decko garant hoce da "izadje iz ormana",ali ne zna kako :lol:,kad ono jedna sasvim normalna,dosadna tema :lol:

Pa takve vam i fale, umesto da imate još jednu o pedofilima :lol:
Kao zabrinuti roditelji i ostalo :D
Btw, ooo sam ja, Bratislav, samo me banovaše, blah :D. Navikao sam weć :D. 2 dana mi je max bez bana :D

Poslednja izmena od moderatora:
1. ne valja drzato otvoren orman ni zbog prasine (samo ono sto se nosi svakodnevno moze biti na otvorenom)
2. ako ti orman nije pretrpan stvarima (a napisao si da nije), onda ti je dovoljna lavanda, ako zimsku garderobu 1X mesecno malo protreses ili osuncas sat-dva na terasi, nema sanse da ce ti se naci neki moljac
3. ako ti je orman otvoren, pozeljno je da 1x nedeljno brises prasinu unutar ormana, kao i samu odecu (ako je nisi nosio).
Ali, ako ti je orman zatvoren, dovoljno je 1x mesecno malko ga iznutra prebrisati
4. nece biti neke prasine ako drzis zatvoren orman i ako se odeca nosi ili povremeno luftira.

Back