Originalnost Bosch dijelova

sigurno su originalniji nego u srbiji

zadnji put kad sam uzimao bosh , svecice bile, na njima pise made in china

zvao predstavnistvo u srbiji da proverim originalnost , kazu * to je to*

nisam bio zadovoljan , brzo se potrosile
Potpuno se slažem, zato će mi donijeti i ulje i filtere od tamo, pošto uskoro radim mali servis. Autodoc je velika kompanija pa se nadam da je kod njih sve original.

sigurno su originalniji nego u srbiji

zadnji put kad sam uzimao bosh , svecice bile, na njima pise made in china

zvao predstavnistvo u srbiji da proverim originalnost , kazu * to je to*

nisam bio zadovoljan , brzo se potrosile
Kupim pre desetak godina u Dojclandu profi bosch busilicu a na njoj pise made in Russia,radi i dan danas bez ijedne popravke.... :mrgreen:

Redovna cijena 14-15 eura, sada ima sniženje pa je nekih 11 :) . Takav sam, šta god da uzimam pitam se da li je to original, da ne moram da brinem da li ću napraviti neku štetu kasnije.
Misliš na ove ..
Screenshot_20210905-223314.jpg

Čuo sam da su Mann filteri dobri, ali kontam da je i Bosch dobar, imaju dobru reputaciju, dugu istroiju, za povoljnu cijenu nude dobar kvalitet proizvoda, bar je tako bilo prije koliko znam.
Mann filteri se ugradju u Mercedes ,Bmw ,Renault i ostale svetske proizvodjace kao OEM filter,prillikom prve fabficke ugradnje ..
Cekam @mario80 da ti kaze koliko je zadovoljan Boschom

Bosch je odlican sto se tice filtera .. Mario od Boscha ima sporet
Šta god da istražuješ na internetu ili se konsultuješ sa ljudima uživo oko bilo čega, dobiješ oprečna mišljenja. Ja ne mogu da kažem da neko laže a neko drugi govori istinu. Odabrao sam Autodoc jer imaju preko 2 500 000 artikala, i kontam da su oni kao velika firma ozbiljni i povjerljivi što se tiče kvaliteta. I za njih ima ogroman broj i pozitivnih i negativnih mišljenja. Najvažnije mi je da je proizvod original. Šta misliš, ima li razlike između filtera proizvedenih u Njemačkoj, Tunisu, Južnoj Africi...

Mann filteri se ugradju u Mercedes ,Bmw ,Renault i ostale svetske proizvodjace kao OEM filter,prillikom prve fabficke ugradnje ..
Cekam @mario80 da ti kaze koliko je zadovoljan Boschom
Moram u neko skorije vreme da snimim dokle je istrulio taj fensi bosch šporet trula kršina spolja obložena fensi inoksom. A lepo sam ih pitao da mi daju drugi šporet nisu hteli, pratiću ih kao kuga dok god sam živ 🤗

Back