Originalni tekst

Manga Hilux

Stara legenda
Poruka
87.144
Screenshot_20251106-210319-427.png

,,,bilo je nekih zamerki i mishljenja zbog kojih sam morao da stavljam originalni tekst u spojler , koji moram prethodno da spremim, jer nije obichno mishljenje u seriji i diskusiji,,,
,,,ovo mi oduzima vreme i maltretiram sebe i druge chlanove da se chude shta je u spojleru ,,,
,,,zato ovaj spojler je zadnji koji stavljam kao neko opravdanje za autentičnost teksta,,,
,,,mislite shta god zhelite,,,ovo je zadnji tekst sa spojlerom,,,
,,, osim ako tekst sam po sebi izrichito nalazhe isto,,,

Upvote 0
A sta to mora da se stavi u spojler?
A sta u spojler?
,,,meni nije problem da ide i originalni tekst ,,,ali
,,,na Krstarici jedino dozvoljeni jezichni tekstovi su na Srpski i Engleski,,,
,,,shto je sasvim normalno i jedino ispravno,,,
,,, kao shto je na mom drugom forumu isto,,, tekstovi samo na Makedonski i Engleski,,,
,,,a i oduzima prostor,,,
,,,nema nishto posebno zashto je u spojler,,,tekst ako nije na srpski jezik ili engleski nije dozvoljen,,,
,,,spojler u ovom sluchaju je bio medijator da izgladi neke nedoumice,,,ali rekao sam,,,
,,,zbog korektnosti prema chlanovima,,,samom Forumu,,,i forumskih pravila,,,,

,,,meni nije problem da ide i originalni tekst ,,,ali
,,,na Krstarici jedino dozvoljeni jezichni tekstovi su na Srpski i Engleski,,,
,,,shto je sasvim normalno i jedino ispravno,,,
,,, kao shto je na mom drugom forumu isto,,, tekstovi samo na Makedonski i Engleski,,,
,,,a i oduzima prostor,,,
,,,nema nishto posebno zashto je u spojler,,,tekst ako nije na srpski jezik ili engleski nije dozvoljen,,,
,,,spojler u ovom sluchaju je bio medijator da izgladi neke nedoumice,,,ali rekao sam,,,
,,,zbog korektnosti prema chlanovima,,,samom Forumu,,,i forumskih pravila,,,,
a sta je sa svim tim zarezima ?

Posto se ja bavim informatikom, ovde sam primetio nesto strasno zanimljivo sto bih licno nazvao 'trostruki nesporazum'. Obicno se sporazumevanje obavlja izmedju dve osobe (svaka podrazumevano ima svoje predubedjenje) ovde su u pitanju 3 osobe sa predubedjenjem u nesporazumu.

Ovo otkrovenje je dragoceno na mnoge nacine - moram da to zapisem u moju todo listu za razmisljanje

Posto se ja bavim informatikom, ovde sam primetio nesto strasno zanimljivo sto bih licno nazvao 'trostruki nesporazum'. Obicno se sporazumevanje obavlja izmedju dve osobe (svaka podrazumevano ima svoje predubedjenje) ovde su u pitanju 3 osobe sa nesporazumom.

Ovo otkrovenje je dragoceno na mnoge nacine - moram da to zapisem u moju todo listu za razmisljanje
,,,ja se bavim psihijatrijom,,,i primećujem samo jedno,,,i jednosmerno,,,

@Nina kada već brishesh,,, obrishi celu temu,,,

,,,banuj,,,

,,,ili da dam isti odgovor,,,
Zamolicu te da ne prozivaš..nisam ti ja obrisala postove iako su postovi opravdano obrisani zbog vulgarnog izražavanja
A što se tice tema na Zdravlju, moraš za svaku temu da staviš izvor odakle si preuzeo tekst..na temi o karcinomu konkretno ima link
Linkom ka tekstu se ogradjujemo od bilo kakvih problema koji mogu nastati vezano za navode u tekstu..

Poslednja izmena:

Back