Orgonska energija

Kamael

Buduća legenda
Poruka
40.857
Orgonska energija-orgoniti-orgonsko polje

155054.regular.jpg

Ugledni austrijski naučnik i psihijatar dr Vilhelm Rajh jedna je od najfascinantnijih figura našeg doba, a njegov tragičan kraj svedoči o inkvizitorskoj tradiciji finansijskih imperija koje ne praštaju odmetništvo i nekontrolisan intelektualni angažman van njihovog „zabrana“.

Čime se Rajh toliko zamerio kapitalistima? To postaje jasno posle sagledavanja mogućih posledica po interese megakorporacija i bankara, ukoliko bi se njegovi pronalasci primenili u praksi. Rajh je, između ostalog, postavio nove temelje mikrobiologije u funkciji besplatnog, neinvazivnog lečenja i najtežih bolesti, o čemu je pisao u knjigama „Bionski eksperiment“ i „Biopatija kancera“

ORGONSKA ENERGIJA I KLIMATSKI RAT
Pri pokušaju da definiše orgonsku energiju, Rajh je upozoravao na ograničenja koja postavlja jezik, kao i na činjenicu da se ne radi o strogo fizičkom obliku energije, smatrajući logičnim što ju je otkrila upravo psihijatrija. „ Orgonska energija je kosmička energija koja upravlja čitavim organizmom, izražena kako u osećanjima tako i u fizičkim pokretima organa.

FENIKS SE UZDIŽE IZ PEPELA
Pod vođstvom Rajhovih učenika, Demeo je 1977. godine proučavao dejstvo orgonskog topa „kojim se utiče na temeljni energetski kontinuum“, a na poziv vlada Izraela, Libije i Eritreje, postavio je ove konstrukcije na terenu, ne bi li uspostavljanjem poremećene ravnoteže u prirodi izazvao kišu – u područjima višegodišnje suše.
U Sloveniji je veoma aktivan i nadasve uspešan „rasterivač hemijske magle“ Jože Vedrovac, on želi da „odbrani Sloveniju od HARP agresije“, a pojavili su se i eko-čistači neba nad Beogradom, među kojima je i Davorin K. koji tvrdi da bi sa nekoliko dobro raspoređenih topova mogli da sačuvamo nebo nad Srbijom.

Rajh je upozoravao da je orgonski top Pandorina kutija koja – s obzirom na naše nedovoljno poznavanje prirode orgonske energije – može da izazove promene koje nismo u stanju da kontrolišemo. Zloupotreba je već na delu, ali su Pandorinu kutiju otvorili upravo oni koji su tvrdili da orgonska energija ne postoji. Poplave, orkani, cunami… i nebo išarano otrovnim prugama.
U odbranu prava na život podiže se lokalna gerila, odlučila je da stane pred Golijata sa orgonskim topovima „uradi sam“, ne bi li za početak rasterala kemtrejlse nad sopstvenom avlijom.

E, sad hajde da vidimo kako top izgleda, kako/kada/koliko se koristi...inace do sada sam imao prilike da se srecem sa orgonitom ( par slojeva metal. piljevine i quarca zaliveno u jednu celinu ) za licnu upotrebu.

http://ekopokret.org.rs/
Mogu te upoznati sa ljudima licno ako zelis prosiriti saradnju i uciniti nesto za covecanstvo. Imas svu moju podrsku i saradnju. Detalji preko PP.

Pozz !

Poslednja izmena:
Pozdrav i tebi.

Nisam odusevljen organizacijom,na naslovnu su stavljeni klipovi religioznog sadrzaja i kako vidim nisu zalili materijala,a u RL nisu bas za pohvalu postupci religioznih pokreta na ocuvanju flore i faune.

"Uradi sam" mi je trenutno najbolja opcija.Bila i ostala ;)

Hvala na pozivu a mozes napisati o orgonitima na koje si nailazio.Jesi li ih ti pravio,jel mora quarc ili moze neki drugi kristal?

Vidi sto sam stavio sexy avatar,sad ce negativci da pobegnu sa foruma a cice ce da polude :)

:)
Vise manje kako su uredili sajt, u to ne ulazim. Bio sam tamo, imaju oni jos brdo aktivnosti a jednom prilikom sam upoznao momka koji pravi orgonite. Radi se o obicnoj metalnoj piljevini, gvozdje, mesing i zeolit (kupuje se po poljoprivrednim apotekama). To je neka kao ilovaca ali sa quarcnim peskom. Cak dodaju i sloj ''plavog kamena''. Najvise me odusevio poliester odlivak. Izradjuje se u raznim velicinama. U kalupu od casice za rakiju 0,3 dl i krigla 3 dl. Medjutim, bio sam u prolazu taj dan pa nisam imao mnogo vremena...Ima toga dosta po netu, medjutim mislio sam da imas licna iskustva sa "topovima" da cujem iz prve ruke. Zato sam i reagovao ali eto ako sta iskopam nesto, pricacemo jos...
P.S. Quarcnog cistog, belog peska ima dosta i u starim osiguracima za struju, obicni i industrijski a pogotovo oni veci po trafo stanicama. Ako znas nekoga ko radi u EPS-u....

Radim sa orgonom ali sam se vise bazirao na orgonite nego na izradu orgonskih topova,zgodniji su za napraviti a potrebno je manje materijala.Ovo za zeolit nisam cuo da se koristi,ja uzmem piljevinu i u sredinu stavim kristal.Jurim kristale ali se tesko nalaze,imam kvarca koliko hoces,jedan prijatelj radi na kopu Kolubara i dao mi u torbi da nosim.Hteo bi da ga promenim,malo mi dosadilo da radim sa istim,ali dok ne dodjem do neceg povoljnog pravicu od njega ove male napravice.

Sta te zanima u vezi topova?

p.s.kad pominjes struju i osigurace danas je nisam imao,malopre dosla.Nije imao ceo grad i okolna naselja :lol:

Budući da je od biologa dobio informaciju da će se namakanjem suve trave u vodu vrlo brzo razviti protozoe započeo je sa experimentom. Svakodnevno je posmatrao razgradnju trave te je vrlo brzo uočio da se unutar razgrađene trave počinju javljati mali, plavi mjehurići.
Ti su se mjehurići odvajali od trave te vrlo brzo oko sebe formirali membranu sa unutrašnjim autonomnim pokretima . Ovakve membranaste strukture su pokazivale svojstva kontrakcije i ekspanzije autonomnim pokretima Također je uočeno da ove nove membranaste strukture formiraju usta i počinju jesti što se može smatrati već formiranim živim bićem odnosno protozoom. Ovim experimentom je Reich je pokazao kako iz jedne životne forme, trave, nastaje nova životna forma, protozoa što je tadašnjoj znanosti bilo neobjašnjivo jer se smatralo da nova živa bića nastaju samo od iste vrste razmnožavanjem ili staničnom deobom.
earth-whitebkgrd.jpg

Uočene plave mjehuriće promjera 2-10 µm koji su bili prijelazna faza iz trave u protozoe nazvao je bionima te ih je smatrao odgovornima za formiranje života u različitim formama, a sve je pomno i zabilježio na filmskim trakama. Kasniji eksperimenti su pokazali da se bioni i jednostavne životne strukture mogu dobiti i iz nežive materije. Npr. uzimao se morski pijesak koji se izlagao visokim temperaturama (1500°C - do točke taljenja), a koji je prethodno bio frakcijski steriliziran tako da su razgrađene sve moguće biološke i organske strukture. Takva istraživanja provedena su i nedavno od Prof. Ignacio Ochoa P.Bioni dobiveni iz peska pokazivali su radijaciju slabe, plavičaste svjetlosti, a kada bi se stavili na ruku osjetilo bi se peckanje. Okolni, mali laboratorijski alati bi se magnetizirali (vezano uz animalni magnetizam - Franz Mesmer(1734-1815)), a koža radnika u laboratoriju bi bila preplanula od radijacije čak i ispod odjeće. Ukoliko bi se ovi bioni stavili neposredno pored bakterija, njihovo zračenje bi ubrzo te bakterije imobiliziralo i ubilo. Bione je podvrgavao izuzetno visokim tlakovima i temperaturama no nije ih uspio uništiti. Na osnovu toga zaključio je da su bioni prvobitni, primarni oblik života te prijelazni oblik iz nežive u živu materiju i obrnuto.

Reich je opravdano sumnjao da bioni iz pijeska zrače nekakav oblik energije. Da bi ova zračenja izolirao od mogućih zračenja iz okolnog prostora načinio je Faraday-ev kavez od žice te ga prekrio pamukom i drvetom. Dakle unutar takvog kaveza postavio je kulturu sa bionima te ih promatrao kroz mali otvor. Uočio je bljeskove svjetlosti i plavičastu izmaglicu unutar samog kaveza. Što je još začuđujuće kada je kulturu biona izvadio iz kaveza pojava radijacije još je uvijek bila vidljiva unutar kaveza, čak i kada je cijeli kavez rastavio, oprao i ponovo sastavio. Tako je došao do zaključka da su bioni emitirali određeno energetsko zračenje koje se akumuliralo u samom kavezu. Dakle bioni su bili izvor neke nove do tada nepoznate energije koju je nazvao Orgon, a kavez je akumulirao tu orgonsku energiju pa je nazvan orgonski akumulator Kasnije je primjetio da se orgonska energija nalazi svuda u zraku te da se pomoću orgonskog akumulatora može na vrlo jednostavan način akumulirati i dalje koristiti za različite namene.

Orgonska energija prožima cijelo tijelo, a njegovo zračenje u okolni prostor naziva se aura tijela. Vraćanje orgonske energije u tijelo i ozdravljenje moguće je unošenjem zdrave hrane, određenim tehnikama dubokog disanja, ali i izlaganju uticajima orgonskih akumulatora.

http://www.psi-tech.info/orgonsko_polje_26.html

Da razgranicimo neke stvari. Ovde se prenose tudja iskustva a ja cu da sad iznesem svoja.
Iz literature znam da je pre 100-tinjak godina vladalo misljenje da zivot nastaje iz obicne prasine pored puta. Tada se nije znalo za mikrobe bakterije viruse itd. Danas je ta ideja apsurdna. Experimenat sa suvom travom i protozoama poput mnogih aquarista, radio sam i ja. To je opste poznati fazon za prehranjivanje riblje mladji. Ekvivalent ovoj prici bi bio primer kvasca koji podigne testo. Za neupucene ova svakodnevna pojava je ni vise ni manje - magija. Poput antraksa mnoge zivotne forme cekaju svoju priliku u obliku spora ili sl. cak godinama i to u veoma teskim uslovima. Cista biologija, tu se g. Reich nazalost malo izleteo .
Dalje, experimente sa peskom, e to nisam jos radio ali proslost je bila puna neslavnih podmetanja ( covek iz piltdowna ) i pokusaja nespretnog nenaucnog dokazivanja drugim recima falsifikovanja. Ne tvrdim ali bih zeleo novije rezultate od kompetentnih strucnjaka. Zasto ?

Primer 1 : nedostaje tumacenje o pozitivnoj i negativnoj energiji. Velik nezamisliv propust teoreticara.
Primer 2 : Naocigled svih Vas pred Vasim ocima upravo sad citate kako je G. Reich u experimentu sa peskom ( samo ) preneo "radijaciju ". Tu ste se upecali. Ispustili ste iz vida ono glavno. Da li je on nesto uspesno zasadio ili uzgojio iz tog peska ? Da ponovim, samo je preneo radijaciju i pobio bakterije i...normalna stvar, to se uci u osnovnoj skoli.

Ne poricem postojanje orgonske, zivotne energije to je ozbiljna tema ali zelim tumacenje ljudi koji znaju svoj posao. Ovo govorim najvise zbog naprecac pojavljivanja toliko strucnjaka, odjednom. Svako svasta tumaci, a ja sam naveo gornji primer. Nisam sad mislio na nekog od Vas nego na likove po sajtovima itd. I ne osporavam g. V. Reicha samo trazim rupe u tumacenju i prevodu njegovog rada. Koristim svoju glavu i steceno obrazovanje da delujem.

Poslednja izmena:
Nadalje,dobar deo svojih istraživanja posvetio je Orgonu unutar ljudskog tela. Uočio je da se crvena krvna zrnca, ako nisu u telu razlažu na bione slično kao i u experimentu sa vlasima trave u vodi.Crvena krvna zrnca unutar organizma su prenosnici orgona.

Kod zdravih ljudi orgonsko polje oko crvenih krvnih zrnaca je snažno dok kod bolesnih je ono slabo. Ova istraživanja idu tako daleko da čak utvrđuje da se pri jako smanjenom orgonskom polju crvena krvna zrnca razgrađuju u bione iz kojih nastaju tzv. T-bacilli koji svojom toksičnošću izazivaju bolest.

Orgon se može u telo uneti na različite načine: unošenjem hrane, udisanjem zraka, te sunčanjem preko kože. Ovo zadnje može objasniti zašto neki indijski jogiji mogu godinama živeti bez hrane samo gledajući u Sunce. Inače Reich je utvrdio i da je zračenje sa Sunca glavni izvor orgonske energije u zemljinoj atmosferi. Različiti fizički poremećaji i bolesti su simptomi mnogo dubljeg energetskog poremećaja unutar celog organizma.

Proučavajući stanice raka uočio je da one sadrže mnogo manju količinu orgona nego zdrave stanice. Inače smanjenje orgonske energije u telu može nastati ili usled određene povrede tkiva ili zbog starenja. Smanjenje orgona u stanicama uzrokuje generiranje T-bacila.
T-bacile nije pronašao samo u stanicama raka nego i u krvi i ostalim telesnim tecnostima te ondje se normalno zadržavaju u manjim količinama ne izazivajući poremećaje. Kada je T-bacile ubrizgao u pokusne miševe ubrzo su svi dobili rak. Time je dokazao da su T-bacili prijenosnici i uzrok raka. Međutim neverojatna činjenica je da kada je miševe smestio u orgonski akumulator dalji razvoj raka se zaustavio te da su živeli duže čak i od zdravih miševa.

Ovo je jako klimavo objasnjenje.
W. Reich je po profesiji bio psiholog i psihoanaliticar (1897 – 1957) ? Otkud da se razume i u nuklearnu medicinu ?
Jako je lako, nesto pogresno protumaciti i skrenuti sa puta, pogotovo pionirske oblasti. Zarazenost krvnih zrnaca, se naziva sepsa ili narodski, trovanje. Vec vidjena stvar. Moze biti prouzrokovano mnogim stvarima koje cemo posle nazvati T-bacili.
Lekari posle Hirosime znaju vrlo, vrlo dobro, lekciju o razlaganju tkiva. Orgon je sveprozimacujuca energija koju konzumiramo, valjda nesvesno. Ne moram da ga unosim hranom ili disanjem. Kako nekome regulisati dozu orgona u telu, znaci dodati, smanjiti ?
Ima puno nejasnoca. Mislim, meni treba vise logike i na visem nivou dokazati nesto da bih poverovao u nesto kao UFO, Bigfoot, Atlantida, Bermudski...Jako je puno poluinformacija koje kruze po netu od kojekakvih kvazi strucnjaka.
Opet kazem ovo se ne odnosi na nekog od Vas, vec na pisce i izdavace razne autore...I ovo pisem ne da bih osporio vec da bi se oslobodili tog tereta lose i nelogicne interpretacije i dobili kristalnu cistu informaciju.
Eto ja sam bio hrabar da iznesem exluzivno moje skromno razmisljanje, nisan nikog citirao niti prenosio tudj text...(vracam se sutra 21h) Pozz !
P.S. Nego da se mi vratimo na izvornu temu, kako napraviti Orgonski Top i sta dalje ?

Poslednja izmena:

Back