ORGAZMICNA PITANJA

• Začetnik teme Začetnik teme Nico
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Episkop:
Ona je sama po sebi vrlo izbegavala tu temu, nisam ni ja nešto insistirao, alijoj je to svakako bilo nešto za ne pričati. Jendom prilikom, ipak je krenula sa sve većim uzbuđenjem. KOliko ja god bio glup da provalim ženski orgazam, ovoga puta nije bilo sumnje da se približava vrhuncu. Međutim, ona je u tom jednom trenutku, sam se ukočila i prekinula taj osećaj, iskontrolisala ga je. Namerno. Ja sam bio u zbunu. Valjda bi svako voleo da oseti to do kraja, je l' tako ? Kada sam je upitao, prilično zbunjen, "Zašto si to uradila ?" odgovor je bio: "Ne pitaj me ništa, ne pitaj me ništa !"

Je l' može neko da mi objasni sve ovo ? Ja sam već dugi niz godina u zbunu i nikada sebi nisam objasnio ovo pitanje...

Otpor prema gubitku kontrole. Zbog vaspitanja, neke traume ili slično, bar meni tako deluje.

neupucena:
Otpor prema gubitku kontrole. Zbog vaspitanja, neke traume ili slično, bar meni tako deluje.

Otpor prema gubitku kontrole ?
Možda, ali ovde je fora da je to njena svesna odluka u tom trenutku. To je ono što mene buni.
Ili inače postoji takva pojava, da se ljudi tako ponašaju ? Ali svesno, voljno, ne nesvesno...

Nico:
U kojoj pozi najcesce dozivljavate orgazam? (pitanje prvenstveno za devojke, ali su i muski odgovori dobrodosli)

A sta mislite o istovremenom orgazmu? Da li vam se dogadja, da li se trudite da svrsite zajedno...?

Meni je to nekad fenomenalan dozivljaj, a nekad vise volim da ja budem prva jer onda ima sanse za jos...
U svakoj pozi dozivljavam orgazam... :lol:
Istina jeste da je u nekim pozama lakse u nekim teze... al na kraje je sve to isti pako i raj... :wink: No uglavnom to zavisi i od osobe... sa nekima je lakse sa nekima teze... sa nekima manje sa nekima vise... u proseku... Ima nekih koje svrsavaju da se zacudis kako brzo i lako... a ima onih koje retko i kod kojih bas moras raditi da bi svrsile...

Ja se vise trudim da ne svrsim pre nje... nego da istovremeno svrsimo... sto je moram priznati extra retko...

E sad ovo sto ste dotakli je stvarno interesantno za sve one sexualno neupucene i ne bas puno iskusne... Ajd ja cu isricati jedno iskustvo pa vi izvucite pouku...

Daklem pre x godina... upoznah ti ja jednu devojanu mladu... sto bi se reklo... skoro pa nevinu... :lol: ali vrlo slabo upucenu u sex i uzivanje u njemu... I kao lepo je to njoj, oce ona i sve je to nama bilo ok... al ona nije nikad dozivljavala orgazme... No posle nekoliko meseci naseg "druzenja" ona odjednom zacudjeno upita "joj sta je ovo bilo"... I od tada je pocela da redovno dozivljava orgazme...

Daklem mozda se neke i rode sa tim darom da svrsavaju... ali (ja mislim) vecina ipak to mora da nauci vremenom... I da sve je to u glavi i treba jednostavno da se opusti i prepusti 100% i tad ce uglavnom priroda sve da odradi sama... tj da dovede do orgazma... E sad je problem ako neka devojka dugi niz godina vodi ljubav sa nekim bezveznjakovicima i praktikuje povremene semice... tad se nikad nece moci skroz opustiti i prepustiti... a sto starija to je teze njen mozak "osloboditi"...

Petar_Pan:
U svakoj pozi dozivljavam orgazam... :lol:
Istina jeste da je u nekim pozama lakse u nekim teze... al na kraje je sve to isti pako i raj... :wink: No uglavnom to zavisi i od osobe... sa nekima je lakse sa nekima teze... sa nekima manje sa nekima vise... u proseku... Ima nekih koje svrsavaju da se zacudis kako brzo i lako... a ima onih koje retko i kod kojih bas moras raditi da bi svrsile...

Ja se vise trudim da ne svrsim pre nje... nego da istovremeno svrsimo... sto je moram priznati extra retko...

Eto vidis kako mozes normalno da odgovoris na temu...radi na sebi i dalje :-D

Episkop:
Je l' može neko objašnjenje da proširim horizonte i uvidim koliko nemam pojma o sopstvenim mogućnostima ?
tokom mushkog O prostrata, uretra i ps mishici kontrakuju se tri do shest puta..dalje..mushki je drugachiji od zenskog jer zahvata samo genitalnu zonu, dok zenski i okolo naokolo..takodje, mushki na samo jedan nachin mogu orgazmirati..
neki mushkarci dozivljavaju i multiple orgazme, ali vecina udje u fazu rezolucije pre nego dodju do drugog orgazma ili ejakulacije..
orgazam i ejakulacija su dve razlichite telesne radnje..funkcije..whatever..
i mushkici i zenskici zna se, mogu ejakulirati..
ako mushkarac nauchi da odvoji orgazam i ejakulaciju, moci ce da ima vishestruke orgazme..
da bi postao multi-orgazmichan, mushqrac treba da nauchi pravilno disanje i da ga svesno vezba, radi na koncentraciji, jer je ona veoma bitna u kontrolisanju ejakulacije, da vezba pc mishice, da masturbira, ali da se i u tim trenucima igra sa svojom igrachkicom..i yaycima, da ne shvata sex ozbiljno, jer sve treba da je playful and pleasurable..

Devilishgirl:
tokom mushkog O prostrata, uretra i ps mishici kontrakuju se tri do shest puta..dalje..mushki je drugachiji od zenskog jer zahvata samo genitalnu zonu, dok zenski i okolo naokolo..takodje, mushki na samo jedan nachin mogu orgazmirati..
neki mushkarci dozivljavaju i multiple orgazme, ali vecina udje u fazu rezolucije pre nego dodju do drugog orgazma ili ejakulacije..
orgazam i ejakulacija su dve razlichite telesne radnje..funkcije..whatever..
i mushkici i zenskici zna se, mogu ejakulirati..
ako mushkarac nauchi da odvoji orgazam i ejakulaciju, moci ce da ima vishestruke orgazme..
da bi postao multi-orgazmichan, mushqrac treba da nauchi pravilno disanje i da ga svesno vezba, radi na koncentraciji, jer je ona veoma bitna u kontrolisanju ejakulacije, da vezba pc mishice, da masturbira, ali da se i u tim trenucima igra sa svojom igrachkicom..i yaycima, da ne shvata sex ozbiljno, jer sve treba da je playful and pleasurable..

Hvala na odgovoru...
Malo mi je čudno kako odvojiti orgazam od ejakulacije...
Mada mi se nameće jedno pitanje:

Kako bi žene doživele da njihov muškarac doživi orgazam, a da ne ejakulira ?
Da li bi bile iznenađene, razočarane, obradovane, zbunjene ?

paul:
ma skim da pricaju? Ja se ni najmanje ne osecam losim ljubavnikom (i po tehnici i po "opremi") al sam vec dobio kompleks od vas zena sa foruma.Pa jel moguce da vi zene (u ovoj ili onoj pozi) UVEK dozivljavate seriju orgazama?Ma nije moja partnerka nekakva nimfomanka, nije nasa veza provizorna, nismo mi NE-seksepilni, imamo fantazija na pretek, fizicki u najboljim godinama, naociti......sve optimalno ....al ipak , njen orgazam nije uvek PRAVILO a jos manje taj VAS petostruki orgazam za kratko vreme.Molio bih vas (forumasice kada o sebi govore i forumasi kada govore o orgazmu svojih partnerki) za vise objektivnosti kada su ovakve teme u pitanju.Uostalom poznato nam je da, jedan ne tako zanemarljiv procenat zena, tokom zivota nikad ili samo poneki put dozivi orgazam, velika vecina redje ili OK a procenat zena koje su pri svrsavanju toliko aktivne kao vi "forumasice"
je sigurno daleko od onog procenta koji se nama ovde na forumu prezentira.Zelite li tim tendenzioznim izjavama da zastite sebe, vaseg ljubavnika il vezu? Za nas veterane nije problem , na forumu su i dosta mlade devojke i decki i , jos ako u tim njihovim kriticnim godinama saznaju da je NORMALNO (malte ne , obavezno) da zena ima takvu seriju orgazama za pola sata, dobice komplekse zato sto ONE to i u tolikoj meri ne mogu doziveti sa svojim deckom a ONI zato sto su "nesposobni" da dovedu svoju partnericu da za pola sata "istresu" 4-5 orgazam.NEMOJTE ME SAD ,ODMAH, ISMEJAVATI NA FORUMU VEC BOLJE RAZMISLITE O TOME KOLIKO SVOJOM NEOBJEKTIVNOSCU POMAZETE NASIM MLADJIM SAGOVORNICIMA NA FORUMU.
Bravo, ovo je ja mislim veoma objektivno razmisljanje, svaka cast.

Back