ORGAZAM

modest_butterfly:
Ja sam dozivela klitoralni, i moram priznati da je bas onako super, a vagnalni samo sam preko g zone, jos nisam imala odnose! lol

E moj boze.....:shock: Sta sam ja propustila ovde,...CccCCcCCCcCC
ja ne znam koju vrstu orgazma dozivljavam ali mi je jako dobro...ma sta god to bilo :lol: :lol:
Gazda moram sa tobom na PP da me edukujes oko necega ,..;)

sta god da radim ili da mi se radi, uvek je orgazam u celom telu i razliva se. Mozda je to odgovor koji si trazila. Mozda mi zene znamo bolje da opisemo gde osecamo orgazam. A stimulacije mogu da budu na raznim delovima polnih organa/ drugih organa

najbolje je kad vas dragi zadovoljava u isto vreme oralno i sa prsticima na g tachki ..malo zena je u stanju da dozivi vaginalni orgazam, tako da treba glavna zanimacija da mu bude klica, tj. njegov jezik treba da radi dok ne utrne..

Devilishgirl:
najbolje je kad vas dragi zadovoljava u isto vreme oralno i sa prsticima na g tachki ..malo zena je u stanju da dozivi vaginalni orgazam, tako da treba glavna zanimacija da mu bude klica, tj. njegov jezik treba da radi dok ne utrne..

Bash kada je ta tema na tapetu...

leva ruka na syse, jezik na klit, sa palcem desne ruke se takmici, kaziprst trazi G tacku (kljesta - palac & kaziprst - na 2 kljucne tacke), a srednji drzi gOOzinu rupicu na nishanu... 8-)

Bad_Wolf:
Bash kada je ta tema na tapetu...

leva ruka na syse, jezik na klit, sa palcem desne ruke se takmici, kaziprst trazi G tacku (kljesta - palac & kaziprst - na 2 kljucne tacke), a srednji drzi gOOzinu rupicu na nishanu... 8-)

bad wolf, da ti posaljemo sve forumase na trening...... :grin:

Kaa:
`Oli da te razocaram lutko moja (izbeljena i crnih zubiju,tako gejse inace izgledaju) VAGINALNI orgazam ne postoji i u pitanju je cista navlakusa za one pavijane(medju koje i sam spadam)koji poveruju zenskom zlohebnom stvorenju i onda se em oderu do krvi, em usinu ledja pokusavajuci da nadju polozaj u kome ce cenjeni klitoris ostati “intacta”(dok se kuja u sebi verovatno smeje,gledajuci te kako se lomis oko nje).Medjutim stekavsi to bolno iskustvo,skontao sam da ste u principu prilicno jednostavne- te da kad se dovoljno iziritirate,da se pozovem na reci cenjenog Tun-tuna,dovoljno je lupati vas po celu i to ce da zavrsi stvar.

Kada nesto ne nadjete - sujeta kaze: "To mora da NE postoji, jer bi to moj vlasnik vec nashao!"

Savet: probaj tukijem da joj gadjas grlic...

Zdravo!
Citam da vise devojaka zeli da sazna sta da uradi, pa da dozivi u toku odnosa vaginalni orgazam. Ja ga, naime, ranije nisam dozivljavala, a sada ga dozivljavam, pa pozeleh da napisem drugim devojkama kako je do toga doslo.
Pre nego sto sam pocela da dozivljavam i vaginalni orgazam, imala sam odnose sa deckom oko godinu dana. Tada sam dozivljavala, pri mazenju i sl., jedino klitorisni orgazam, kojeg sam, inace, dozivljavala i pre decka (sama sa sobom). Takodje pri vaginalnom odnosu mislim da nisam imala skoro nikakvih osecaja.
Do promene je doslo kada sam, u dogovoru sa deckom, primenila savet koji mi je dao jedan psihijatar. To je glasilo konkretno ovako:
Na samom ulazu u vaginu, valjda prvih 3cm ili slicno, je oblast koja je mnogo bogatija nervnim zavrsecima od ostatka vagine. (To se valjda zove "vaginalni plato", ako ne gresim, i da je takav moze se naci i u nekim knjigama.) Muskarac na pocetku odnosa, umesto da udje manje-vise skroz unutra, treba da se usredsredi na tih pocetnih nekoliko centimetara, znaci da stavi unutra prakticno samo vrh penisa. I tu tako treba da ga drzi, mrda i mazi devojku njime i sl. Kraj recepta za orgazam. Kada ona tako svrsi, onda on tek treba da udje u nju i odnos moze da se nastavi na taj nacin. Koliko se secam, u toku tog daljeg odnosa muskarac treba da se vraca opet tamo na pocetak vagine i da tako tu drzi penis dok devojka opet ne svrsi, pa onda opet moze da ga stavi unutra, i tako dalje...
Ja kada sam ovo primenila, uspelo mi je iz prve, i to mislim da sam tada dozivela cak dva orgazma (sa pauzom izmedju, a oba na tom pocetku vagine). Nakon ovoga, i dalje dok sam spavala sa deckom sam mogla da svrsim samo na ovaj nacin, a posle nekoliko meseci osecaji pri odnosu kao da su mi se "prosirili" pa sam pocela da dozivljavam orgazme i pri 'uobicajenom' seksu, bez ove specijalne metode. Sada ih i dalje dozivljavam, nekad jedan, a nekad vise. Ima nekih poza u kojima mi je teze da ga dozivim, ali me to ne zabrinjava previse, jer mi je dovoljno sto svrsim u drugim pozama.
Mislim da je odlicno da penis udje u vaginu tek posle ovog orgazma, jer se tada vagina opusti i moze da vise 'oseca' penis, a cesto ga ne 'oseca' zato sto on udje pre vremena, kada se ona jos nije pripremila i 'ukocena' je.
Kada smo ovo decko i ja poceli da primenjujemo, osecali smo se kao da radimo neke propisane vezbe, neeroticno (iako smo jedno drugo napalili pre toga). Pogotovu je bilo tesko njemu koji nije imao predstavu da li, dok on drzi taj vrh penisa unutra, to ima ikakvog efekta. Uz to, on nije mnogo sta osecao na taj nacin. Nerviralo nas je takodje,pogotovu njega, sto je stajanje u toj pozi tih prvih meseci dosta trajalo i to, konkretno, npr. on tako stoji nepomican, a ja sam duboko skoncentrisana i s vremena na vreme mu kazem kada nesto osetim. Ali, i on je ipak, uprkos tome nerviranju (i gubljenjima erekcije s vremena na vreme u toku nekih tih "eksperimenata") bio odusevljen kada bih dozivela orgazam, i sto je to konacno pocelo da se odvija. (A tek ja!!)
Psihijatar koji mi je dao ovaj super-koristan savet mi je rekao da on vazi za sve zene,i da svaka zena moze da dozivljava i vise od jednog orgazma. (Mada je moj licni utisak da je i jedan dovoljan za zadovoljenje i ispunjenje.)
To je moja prica o toj temi, a ja se nadam da cete staviti ovo pismo na sajt i da ce pomoci drugim devojkama. Hocu da kazem svim devojkama, neka veruju u sebe i dozivece orgazam! I neka znaju da one to zasluzuju i da imaju pravo na to!!

Back