Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blackaquarius:Klitorisni, vaginalni i oralni orgazam pruzam mojoj devojci![]()
![]()
divlja u srcu:Najbolje je kombinovano, sva tri odjednom. :-P![]()
modest_butterfly:Ja sam dozivela klitoralni, i moram priznati da je bas onako super, a vagnalni samo sam preko g zone, jos nisam imala odnose! lol
tachka, mali brezuljak u gornjem delu vagine, kad se pritisne reaguje, jer ga chini visoka koncentracija zivaca koji proizvode hormone..teresa:Sta je G zona?
teresa:Sta je G zona?
Devilishgirl:najbolje je kad vas dragi zadovoljava u isto vreme oralno i sa prsticima na g tachki ..malo zena je u stanju da dozivi vaginalni orgazam, tako da treba glavna zanimacija da mu bude klica, tj. njegov jezik treba da radi dok ne utrne..
Bad_Wolf:Bash kada je ta tema na tapetu...
leva ruka na syse, jezik na klit, sa palcem desne ruke se takmici, kaziprst trazi G tacku (kljesta - palac & kaziprst - na 2 kljucne tacke), a srednji drzi gOOzinu rupicu na nishanu... 8-)
Car Zg:100 žena sto odgovora. Pa vi ustvari nemate pojma šta vam se događa...![]()
Kaa:`
VAGINALNI orgazam ne postoji i u pitanju je cista navlakusa za one pavijane
Jel si takav i na delima?Bad_Wolf:leva ruka na syse, jezik na klit, sa palcem desne ruke se takmici, kaziprst trazi G tacku (kljesta - palac & kaziprst - na 2 kljucne tacke), a srednji drzi gOOzinu rupicu na nishanu... 8-)
hm.......ajdmala_mackica:U principu klitorisni je najlakse doziveti stimulaciju rukom. Bilo tvojom bilo partnerovom.
Kaa:`Oli da te razocaram lutko moja (izbeljena i crnih zubiju,tako gejse inace izgledaju) VAGINALNI orgazam ne postoji i u pitanju je cista navlakusa za one pavijane(medju koje i sam spadam)koji poveruju zenskom zlohebnom stvorenju i onda se em oderu do krvi, em usinu ledja pokusavajuci da nadju polozaj u kome ce cenjeni klitoris ostati “intacta”(dok se kuja u sebi verovatno smeje,gledajuci te kako se lomis oko nje).Medjutim stekavsi to bolno iskustvo,skontao sam da ste u principu prilicno jednostavne- te da kad se dovoljno iziritirate,da se pozovem na reci cenjenog Tun-tuna,dovoljno je lupati vas po celu i to ce da zavrsi stvar.
Bad_Wolf:Kada nesto ne nadjete - sujeta kaze: "To mora da NE postoji, jer bi to moj vlasnik vec nashao!"
Savet: probaj tukijem da joj gadjas grlic...
a kako tek tvoj decko da to zna............Peta W.:@Kaa
Dobro je...sad bar znam da vaginalni orgazam ne postoji,pa ga vishe nikad necu dozhiveti...obecavam..![]()
![]()