orgazam

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kakve veze ima kako izgleda?

svaki orgazam prvo trosi veliki broj kalorija, drugo luci oksitocin koji telu daje osecaj zadovoljstva i srece
zadovoljna i srecna osoba ne poseze za nepotrebnom kolicinom kalorija i hrane
zena iz vesti ima oko 120-130kg
tesko da tu ima visegodisnjih orgazama u kolicini koju navodi, a vrlo verovatno da tesko i da ima orgazama uopste

svaki orgazam prvo trosi veliki broj kalorija, drugo luci oksitocin koji telu daje osecaj zadovoljstva i srece
tesko da tu ima visegodisnjih orgazama u kolicini koju navodi, a vrlo verovatno da tesko i da ima orgazama uopste

u pravu si, možda samo ima čir na želucu

to je projjekcja
ima spor metabolizam,moze da jede mozda isto ko neka mrsavija
jedna cupi mi je jela dve tortilje dva burgera i palacinku za obrok i bila normalno popunjena

Ne verujem. Kako moze da svrsi ako ne nadrazi to podrucje?

Može! Posle sedam godina lutanja po tibetu naletim na neku pećinu u prođem kroz nju kad ono tamo tajni tantrički grad.. svi se sexaju a ne dodiruju se. Tri godine sam uvežbavao zadatak koji mi je dao jedan kaluđer.. Na kraju sam ipak uspeo da vizalizujem palačinku sa eurokremom i ostalo znate..

ne zavise orgazmi, nego telo posle tolike kolicine orgazama na dnevnom nivou treba da izgleda drugacije kad se uzme u obzir fiziologija jednog organizma

Pa realno,nije nam ni svaki orgazam isti.neki nas patosira,a neki nam je kao da nas je dodirnulo leptirovo krilo :malav:
Pa mozda zenu sest sati dnevno pipa leptir krilom,tu bas i nema gubitka kalorija,niti velikog osmeha

Ako može da se razboli ili poremeti rad želudca, živcaca, srca, psihe, osećaaj za ravnotežu...zašto ne bi mogao da postoji i neki poremećaj u funkcionisanju tj.doživljavanju orgazma?

- - - - - - - - - -

Pa realno,nije nam ni svaki orgazam isti.neki nas patosira,a neki nam je kao da nas je dodirnulo leptirovo krilo :malav:
Pa mozda zenu sest sati dnevno pipa leptir krilom,tu bas i nema gubitka kalorija,niti velikog osmeha

Ko te ubedio da je to bilo to?:lol:

pa evo smokvo klipa u prilogu, pa po reakcijama na njemu ne deluje kao da je dasak vetra i dodir leptirovog krila :lol:

Back