gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
Da li kako prolazite preko 25e ilil 35-e godiine brze ili sporije dolazite do orgazma i zasto mislite da je tako?
ne igraju moje godine tu nikakvu ulogu.. bitno je koliko jebbač ima godina, odnosno iskustva..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li kako prolazite preko 25e ilil 35-e godiine brze ili sporije dolazite do orgazma i zasto mislite da je tako?
I svraka na goloj grani zna .. da je orgazam nakon 30te najjači ikad!!!
Prije 30te samo pumpaš da bi pumpao, ne poznaješ svoje tijelo .. gledaš da bi samo sebe zadovoljio, a onda BUM. Mlad si, a iskusan .. upoznao si svoje tijelo, upoznao svi više anatomiju drugih .. UŽIVAŠ.![]()
I svraka na goloj grani zna .. da je orgazam nakon 30te najjači ikad!!!
Prije 30te samo pumpaš da bi pumpao, ne poznaješ svoje tijelo .. gledaš da bi samo sebe zadovoljio, a onda BUM. Mlad si, a iskusan .. upoznao si svoje tijelo, upoznao svi više anatomiju drugih .. UŽIVAŠ.![]()
mislis da ipak ona izreka Bez starca nema udarca to tooo..ne igraju moje godine tu nikakvu ulogu.. bitno je koliko jebbač ima godina, odnosno iskustva..
vidim da si pukla treću banku![]()
Mi u sedmoj banci.. smo u zen fazi.. upoznao si sve što si trebao i nisi trebao da upoznaš i BOOM! više i ne iebeš ništa i uživaš![]()
A ako samo on završi, ali može opet čim popije malo vode, jel se važi?![]()
A ako samo on završi, ali može opet čim popije malo vode, jel se važi?![]()