Orgazam

I svraka na goloj grani zna .. da je orgazam nakon 30te najjači ikad!!!
Prije 30te samo pumpaš da bi pumpao, ne poznaješ svoje tijelo .. gledaš da bi samo sebe zadovoljio, a onda BUM. Mlad si, a iskusan .. upoznao si svoje tijelo, upoznao svi više anatomiju drugih .. UŽIVAŠ. :)

vidim da si pukla treću banku :hahaha:

I svraka na goloj grani zna .. da je orgazam nakon 30te najjači ikad!!!
Prije 30te samo pumpaš da bi pumpao, ne poznaješ svoje tijelo .. gledaš da bi samo sebe zadovoljio, a onda BUM. Mlad si, a iskusan .. upoznao si svoje tijelo, upoznao svi više anatomiju drugih .. UŽIVAŠ. :)

koleginice ankora, neizmerno sam zbunjen ovim vasim postom sa akcentom na BUM... decentno ste manje vise u pravu ali BUM mi non stop zvoni u glavi kao pokvarena ploca sostakovicha... tako da bih vam bio zahvalan da nam malo sire ekplicirate kako se javi taj BUM i kako da ga prepoznamo.

unapred zahvalan

mielke

Ma ne samo matorke, nego sve zene koje imaju dug staz, imaju malo pohaban klitoris i naravno trebaju dobar ubod, sa jakim i posirokim. Stenju kad je dobar ubod... stenjala sam i sa 16.5 kada sam pocela primati... hahaha....

Sad mi nešto pade na pamet, pa da ne otvaram novu temu, može ovde.

Da li je jedan seks bio dobar i ako nije došlo do orgazma ili se dobrim naziva samo onaj u kome su obe strane svršile?

Back