C
chika_doktor
Gost
a ti ne zaboravi svu potrebnu literaturu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nema potrebe, načitan sam ja.chika_doktor:a ti ne zaboravi svu potrebnu literaturu![]()
Opa, kod tebe izgleda nema predigreNovaIsta:e sto volim nacitane![]()
tweet-tweet:Manje se glupiraj, mozda onda i uspes da nas zeznes da si stariji i imas iskustva. Vidi se da si zelen. Ako te je uplasilo to sto jedna zena moze normalno i neisfrustrirano da govori o sexu i bude maximalno precizna bez laznog stida, onda sacekaj jos koju godinu pre nego sto poicnes da dolazis na ovakve forume gde ces bilo koga da prozivas na balavacki nacin....verovatno ima jos dece u tvojoj ulici pa izvoli...zmurke, lopte, lastis...
A sto se tice tvoje zelje da Gosca lupi glupost...pa eto ti to vec uspesno radis tako da ona moze da nastavi da bude normalna...
Millanchica:Kako ga doziveti? Najcesce mi se desava da izostane,i znam da nije sve u tome,zaista uzivam sa partnerom,ali ipak bih ponekad zelela...hm..ponekad pomislim da ja nisam ok...
Opusti se i uzivajMillanchica:Kako ga doziveti? Najcesce mi se desava da izostane,i znam da nije sve u tome,zaista uzivam sa partnerom,ali ipak bih ponekad zelela...hm..ponekad pomislim da ja nisam ok...
Kasljuc... ja dobijem ospice kad neko napadne nekog ko je meni drag...Chrono:Kasljuc, ja sam zensko....
Sledeci put kada budes resila da izigravas matoru iskusnu tetku i preporucujes lopte nekome obrati paznju na post da mozda eventualno prokljuvis kog je taj neko pola.
Ili bako ne vidis bez naocara....
A to da zena nesmetano govori o sexu, hahahahaha, taj isti njen post je bio u nekom casopisu proslog meseca.. Joy ja mislim....
eheheeeee....da bih nekog htela da prokljuvljujem on prvo mora biti interesantan...samo ti prati Joy...kupi marker i podvlaci...Chrono:Kasljuc, ja sam zensko....
Sledeci put kada budes resila da izigravas matoru iskusnu tetku i preporucujes lopte nekome obrati paznju na post da mozda eventualno prokljuvis kog je taj neko pola.
Ili bako ne vidis bez naocara....
A to da zena nesmetano govori o sexu, hahahahaha, taj isti njen post je bio u nekom casopisu proslog meseca.. Joy ja mislim....
sori...tvoja lovina. rispekt!gossca:Kasljuc... ja dobijem ospice kad neko napadne nekog ko je meni drag...
Sledeci put kad budes resila da se stavis iznad nas, onda nam izlozi tvoju teoriju, da svi d.rkamo na nacin kako si nam ti objasnila... Mi smo otvoreni za nove poglede na sex...![]()
Ako uopste imas pogled i misljenje... 8)
Tweet, prepusti je meni... molim te... ja tako volim frigidne zene...Tema na kojoj je izlila svoj bes dokazuje moju teoriju...
![]()
![]()
Pa, kada nema tog vaginalnog...zgodan&nezgodan:Au ovde su svi puni nekog naboja...
![]()
![]()
![]()