Orgazam?

tweet-tweet:
:lol: Manje se glupiraj, mozda onda i uspes da nas zeznes da si stariji i imas iskustva. Vidi se da si zelen. Ako te je uplasilo to sto jedna zena moze normalno i neisfrustrirano da govori o sexu i bude maximalno precizna bez laznog stida, onda sacekaj jos koju godinu pre nego sto poicnes da dolazis na ovakve forume gde ces bilo koga da prozivas na balavacki nacin....verovatno ima jos dece u tvojoj ulici pa izvoli...zmurke, lopte, lastis...
A sto se tice tvoje zelje da Gosca lupi glupost...pa eto ti to vec uspesno radis tako da ona moze da nastavi da bude normalna...

Kasljuc, ja sam zensko....
Sledeci put kada budes resila da izigravas matoru iskusnu tetku i preporucujes lopte nekome obrati paznju na post da mozda eventualno prokljuvis kog je taj neko pola.
Ili bako ne vidis bez naocara....
A to da zena nesmetano govori o sexu, hahahahaha, taj isti njen post je bio u nekom casopisu proslog meseca.. Joy ja mislim....

Ma nije vazno ljudi...cim mene nema,vi se svadjate...izgleda ove promene pritiska uticu....idem da probam sa eksplozivom,mozda upali....
Peace.gif

Millanchica:
Kako ga doziveti? Najcesce mi se desava da izostane,i znam da nije sve u tome,zaista uzivam sa partnerom,ali ipak bih ponekad zelela...hm..ponekad pomislim da ja nisam ok...

Izgleda da je saznala cim vise ni jedan komentar nije napisala....
hahahaha :D

:lol: :lol: Ok, Chrono, sad svi cutimo da cujemo sta ces ti da nam kazes. :lol: :lol:

Ovo sto sam pisala ovde je licno moje iskustvo, intimno skroz.

Ne s. eri za novine, ovo je moj metod koji sam usavrsavala godinama... Slobodno me pitaj u vezi orgazma sta god zelis... smisli pitanje koje nigde ne moze da se procita... i ja cu ti odgovoriti...

Pricam iz svoje glave naravno, uvek... ko zna koliko knjiga, prica, mojih, tudjih iskustava je uticalo da mislim kako mislim... Ljudi vole da imaju i neki dokaz, a i ja sam takva... pa zato navedem i knjigu ponekad... jer negde nesto lepse i opsirnije pise nego sto ja uspevam da prenesem...

Da, pa i ti mene nerviras :lol: Uh, sto se iznervirah :lol: ... sigurna sam da ucis ko pesmicu sve sto ja pisem... Psihologija srce, :lol: tvoja reakcija, nacin obracanja, cak pomalo kuckas kao ja, sto je posledica pazljivog citanja mojih postova... :lol: :lol:

Chrono:
Sledeci put kada budes resila da izigravas matoru iskusnu tetku i preporucujes lopte nekome obrati paznju na post da mozda eventualno prokljuvis kog je taj neko pola.
A to da zena nesmetano govori o sexu, hahahahaha, taj isti njen post je bio u nekom casopisu proslog meseca.. Joy ja mislim....
Kasljuc... ja dobijem ospice kad neko napadne nekog ko je meni drag...
Sledeci put kad budes resila da se stavis iznad nas, onda nam izlozi tvoju teoriju, da svi d.rkamo na nacin kako si nam ti objasnila... Mi smo otvoreni za nove poglede na sex... :D
Ako uopste imas pogled i misljenje... 8)
Tweet, prepusti je meni... molim te... ja tako volim frigidne zene... :lol: Tema na kojoj je izlila svoj bes dokazuje moju teoriju... :lol: :lol:

Bio vic. O gospođi O.
Očajna gospođa upadne kod ginekologa: "Jao, doktore, pomagajte! Muž i ja već godinama... Ali meni od orgazma, ma ni O!"
Naočit čovek u belom mantilu naredi joj da se skine, pa je "kresnu".
"No, gospođo? Jeste li sad osetili nešto?"
"Ma ništa, doktore, ja ne znam...."
Ovaj u belom mantilu otvori vrata i vikne, uđoše još trojica, svi u u belim mantilima.
Kresne gospođu redom čitav ovaj konzilijum i posle svakog - isto pitanje - "No, gospođo, jesmo li sada...?"
Međutim, odgovor nesrećne gospođe bio je uvek isti - "Ne, doktore."

Nakon mudrog ćutanja, prvi doktor konačno reče:
"Znate šta, gospođo, da se ne lažemo. Vi ste zaista težak slučaj, a i mi smo ovde samo moleri, tako da..."

To je sa orgazmom spontano sve, ako ti izostane, svejedno kao ono "Kita, daj da naskocim". Stvarno, stvarno, stvarno, skoro svi, svi svi, su mnogo glupi. Ovaj svet je previse spontan za moj ukus, a to znaci suvise glup za moj ukus.

@Chrono
I ne govori mi:
- da sam puna sebe... jer ja to vec znam... i shvaticu to kao kompliment... :lol:
- da prepisujem iz novina... jer me to ne vredja... to je moj imidz na forumu... :lol:
- da sam ovo-ono... kad nisam... ja sam lutka lepa i pametna... :lol:
- da sam... kad bolje razmislim moraces bas da se potrudis da me povredis, ne zato sto sam nepovrediva, vec zato sto mi ne znacis nista i ne delujes kao dobra teta... :lol:

Eh... Sta da ti kazem... Ja sam nekoliko meseci cekala, i kad sam prestala da se nadam-bum-desio se i to vaginalni. Posle toga-opet nista, skoro 2 godine... Sada stalno, ali samo klitoralni...
Haha, nisam bas mnogo pomogla, jel da? :lol:

Chrono:
eheheeeee....da bih nekog htela da prokljuvljujem on prvo mora biti interesantan...samo ti prati Joy...kupi marker i podvlaci... :lol:

gossca:
Kasljuc... ja dobijem ospice kad neko napadne nekog ko je meni drag...
Sledeci put kad budes resila da se stavis iznad nas, onda nam izlozi tvoju teoriju, da svi d.rkamo na nacin kako si nam ti objasnila... Mi smo otvoreni za nove poglede na sex... :D
Ako uopste imas pogled i misljenje... 8)
Tweet, prepusti je meni... molim te... ja tako volim frigidne zene... :lol: Tema na kojoj je izlila svoj bes dokazuje moju teoriju... :lol: :lol:
sori...tvoja lovina. rispekt! :D ;)

mozak je ipak najvazniji. kad prestanesh da razmishljasj i pocnesh da uzivash..bice neshto. ponnekad su potrebne godine. uzivaj u tome shto imas, i ne radi ono u cemu ne uzivas..koliko god da ti je godina. da..i igraj se sa sobom. to jesiguran put do uspeha.

Back