Orgazam prilikom porodjaja

Samoubistvo nikada nije normalno ni pohvalno, nagon za samoodrzanjem je najjaci kod coveka

Samoubistvo je dozvoljeno ako branite svoju cast.
Poznato je da su vojnici za vreme rata na Kosovu nosili kasikaru(bombu) koju bi aktivirali u slucaju da upadnu u ruke siptrskim teroristima.Jer kad upadnes u ruke siptarskim teroristima...
Je l' se Isus zrtvovao kako bi odgovarao za tudje greske(grehove) i na kraju je rekao 'Ubice nas neznanje'...
Tako da je samoubistvo dozvoljeno u slucaju spasavanja svoje casti ili samoubistvo da bi izbegao veliko bolove u slucaju mucenja od strane drugih ljudih.

A samoubistvo zbog ljubavi,depresije,dugova je veliki greh.Bog ti dao nesto najvazinije,a to je zivot i ti taj zivot prokockas...

Poznato je da su vojnici za vreme rata na Kosovu nosili kasikaru(bombu) koju bi aktivirali u slucaju da upadnu u ruke siptrskim teroristima.Jer kad upadnes u ruke siptarskim teroristima...
Je l' se Isus zrtvovao kako bi odgovarao za tudje greske(grehove) i na kraju je rekao 'Ubice nas neznanje'...
Tako da je samoubistvo dozvoljeno u slucaju spasavanja svoje casti ili samoubistvo da bi izbegao veliko bolove u slucaju mucenja od strane drugih ljudih.

A samoubistvo zbog ljubavi,depresije,dugova je veliki greh.Bog ti dao nesto najvazinije,a to je zivot i ti taj zivot prokockas...
Samoubistvo nije dozvoljeno, a ni crkva ne opravdava samoubistva ..i ne drzi opelo niti sahranjuje samoubce..

Za orgazam je zadužen autonomni nervni sistem, a to su one fiziološke funkcije koje ne mogu da se kontrolišu. Ne kontrolišeš rad svojih creva "iz glave"; ništa više ne kontrolišeš ni potencijalni užitak i orgazam prilikom silovanja. To nema veze sa izborom i pristankom osobe na čin.

Ljudska glupost je beskonačna, zaista, a muška posebno.
Po tebi,zene su glupe,a muskarci su super glupi. potpuno se slazem sa tvojim misljenjem.!

Dokle je stigao ovaj forum... Ovde koliko vidim odziv zenske seksualnosti je kao voda u pustinji. Jos malo pa cete poceti da kopate misteriju orgazma niko zabadanjem klinova pod nokte.
Koliko vidim,ovde niko ne pise nista zlonamerno.Jednostavno,zelimo da demistifikujemo sex,trudnocu i sam porodjaj.Nemojmo biti licemeri koji
ne zele da prirodne potrebe coveka,uzdizu na pijedestal svetosti.!

Zatvoriti i baciti kljuc.
O religiji ne razgovaram sa nekim ko izvali da se Isus samoubio...to su dve razlicite stvari.
I opet,samoubistvo nikada nije opravdano,a ne malo jeste, malo nije

Ali ja sam gledala u ratovima nekadašnjim užasnim kad padneš u ruke najljućem neprijatelju ne ide brza smrt, nego iživljavanje. Da ga hebem ako mi stave pacove da kopaju tunel kroz moj stomak na živo, popila bih otrov.

Samoubistvo treba da ostane u domenu lične i personalne odgovornosti. Ništa Bog.

Zatvoriti i baciti kljuc.
O religiji ne razgovaram sa nekim ko izvali da se Isus samoubio...to su dve razlicite stvari.
I opet,samoubistvo nikada nije opravdano,a ne malo jeste, malo nije

Zašto bi Bog poslao Isusa kao žrtveno jagnje da umre za grehove čovečanstva, umesto da jednostavno uništi greh ili ponudi milosrđe i oproštaj svima koje je stvorio? Zašto bi svemoćnom biću bio potreban posrednik?
Bog-Čovek neophodan radi velike gravitacije greha: greh je razljutio Boga i čovečanstvo je moralo to nečim da plati - Ljudska vrsta nije bila u stanju da pruži adekvatnu naknadu, pa je Isus postao zamena, vraćajući dugove naroda sopstvenom smrću.
Ideja da je žrtvovanje živog bića bilo neophodno da bi Bog bio zadovoljan i oprostio nam grehe, postoji mnogo duže od hrišćanstva.
Žrtvovanje životinja i dalje postoji u nekim religijama, kao i u Starom Zavetu, a Avramova vera je čak testirana zahtevom da žrtvuje sopstvenog sina.

Ali eutanaziju mi je sasvim u redu.

Ali ja sam gledala u ratovima nekadašnjim užasnim kad padneš u ruke najljućem neprijatelju ne ide brza smrt, nego iživljavanje. Da ga hebem ako mi stave pacove da kopaju tunel kroz moj stomak na živo, popila bih otrov.

Samoubistvo treba da ostane u domenu lične i personalne odgovornosti. Ništa Bog.

Upravo tako...Moramo nekad da se odvojimo od vere da bi doneli pravu odluku...

A samoubistvo radi nekih gluposti kao 'muci me ljubav' je cisti greh pred Bogom.
Nekad je luksuz samoubistvo.

Back