Blagoje³
Primećen član
- Poruka
- 846
То ипак не значи, да нема појединаца, који о томе већ нису размишљали.Ne, ne moze nikada da bude uspesno a nije ni prakticno moguce..
Ti gradjani koji su bez posla primaju ihihihi neku lovu od drzave, imaju i zdravstveno osiguranje gratis, a cim bi poceli necim da se bave, gube sve,
ukljucujuci i ovo strasno skupo zdravstveno osiguranje.

Ја већ имам неке планове у вези тога, да се направи нека мрежа пољопривредника и да се њихови производи продају у Немачкој.
Али ја прво морам овог лета неке своје послове овде да позавршавам, па ћу најесен у домовину и да мало анализирам какве могућности постоје.
Тек после тога могу да видим како ствари овде у Немачкој стоје, у вези оснивања увозничког предузећа за прехрамбену робу, порези, бирократија итд.
Па кад имам целовиту слику стања код нас на терену и овде на тржишту + правни услови, онда могу нешто конкретније планирати.
Али да нема наших у иностранству, који би се за такву врсту посла занимали и да се избор сужава само на незапослене, је погрешан закључак. За почетак треба прво изградити комуникацију и мрежу међу нашим пољопривредницима, а упоредо треба разсветлити могућност у државама, где би се налазила главна тржишта - у мом случају на немачком говорном подручју, где и има доста потенцијала за наше пољопривреднике.
Poslednja izmena: