gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Mislite li da su sekte jedan od vidova za manipulaciju ljudima, nacin zivota ili nesto trece?Koliko vam je poznato njihovo delovanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislite li da su sekte jedan od vidova za manipulaciju ljudima, nacin zivota ili nesto trece?Koliko vam je poznato njihovo delovanje?
O kakvim sektama je rec?
Najpoznatiji su jehovini svedoci.raznih.za koje znas?
JS nisu vise sekta, sada su deklarisani kao verska zajednica. Sinkreisticke sekte nisu manipulacija clanovima jer u njih ne moze uci svako. Pseudohriscanske sa druge strane brinu o kvantitetu umesto o kvalitetu, pa i imamo zabelezene primere uticaja na um vrbovanog.
Počeo ja davno divnu temu o tome
http://forum.krstarica.com/showthread.php/640385-Priručnik-za-osnivanje-sekte
crna ruža
Ona je Satanisticka. Pomenuo sam Pseudohriscanske (Mormoni, Baptisti, Adventisti...)
Po meni je svaka religija samo jos jedna sekta...
To sto ta sekt ima milijardu pristalica ne znaci da je bolja od manje sekte od hiljadu ljudi...
Ona je Satanisticka. Pomenuo sam Pseudohriscanske (Mormoni, Baptisti, Adventisti...)
pa i mormoni i adventisti se deklarišu kao verska zajednica
To sto ta sekt ima milijardu pristalica ne znaci da je bolja od manje sekte od hiljadu ljudi...
Oni uopste ne postojeMitovi iz kuhinje DBa