Organizacija

raznih.za koje znas?
Najpoznatiji su jehovini svedoci.
Sve te sekte nisu nista drugo nego suprotnost nametnutnih religija i nacina razmisljanja Nacin prikazivanja "istine" na neki drugaciji nacin.
Mnogo jos mnogo da napisem o tome, ne znam sta te precizno interesuje. Licno nisam religizna ni u kom smislu. Moze se reci da cak i ovakvi kao ja pripadaju jednoj vrsti sekte. Sekti Ateista:)

JS nisu vise sekta, sada su deklarisani kao verska zajednica. Sinkreisticke sekte nisu manipulacija clanovima jer u njih ne moze uci svako. Pseudohriscanske sa druge strane brinu o kvantitetu umesto o kvalitetu, pa i imamo zabelezene primere uticaja na um vrbovanog.

Ona je Satanisticka. Pomenuo sam Pseudohriscanske (Mormoni, Baptisti, Adventisti...)

ma znam,oni su najopasniji manipulatori...

- - - - - - - - - -

Po meni je svaka religija samo jos jedna sekta...

To sto ta sekt ima milijardu pristalica ne znaci da je bolja od manje sekte od hiljadu ljudi...

hoces da kazes da su i katolici i pravoslavci sektaši?

pa i mormoni i adventisti se deklarišu kao verska zajednica

Registrovali su se kod organa verske uprave kao verska zajednica. Hvale se kako vise nisu sekta a i ja i ti mozemo vec sutra da registrujemo versku zajednicu, podnesemo odluku o osnivanju verske organizacije sa imenima, prezimenima, brojevima identifikacionih dokumenata i potpisima osnivaca od najmanje 0,001% punoletnih drzavljana Republike Srbije koji imaju prebivaliste u Republici Srbiji.

Mislite li da su sekte jedan od vidova za manipulaciju ljudima, nacin zivota ili nesto trece?Koliko vam je poznato njihovo delovanje?

Obicno kad citas neke naslove u novinama pominje se i ono " sekte vrbovale...." . Teski manipulatori, posebno zato sto udaraju na ljude koji prolaze kroz tezak zivotni period ili na klince koji se jos uvek "traze" , na one slabe . Bila sam na nekim predavanjima gde su izmedju ostalih bili i ljudi iz policije. Da se zgranes kakav razradjen sistem pracenja, spopadanja , vrbovanja imaju. Pricali su o raznim sektama i o njihovoj ideologiji, ritualima . Nazalost ,kakvo je vreme doslo jos malo pa ce svi polako u registar verskih zajednica.

Oni uopste ne postoje :lol: Mitovi iz kuhinje DBa

Ima ih na groblju,prave razne rituale i slusaju dead metal...:lol:
Oni se skupe, a posto ih mrze da mese hleb, kupe neke žu-žu pogacice koje kasnije natope krvlju zeca ili neke zivotinje. Sve se to desava uz upotrebu narkotika i na kraju se zavrsava orgijama.
Novi clan koji se inicira ima jedan od uslova da prespava u grobnici koja je spremna za sutrasnju sahranu.

Odakle ti to da su to izmislili ovi iz DB-a :think:

Back