Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 90.627
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta pruca ovo Baron Tramp?![]()
![]()
ne samo u europi, nego i na bliskom istoku, bahrein, emirati, katar itd, sve baze su na 10-ak minuta od unistenja, samo je pitanje da li rusi vec imaju dovoljno lesnika, a ako da, onda je nafou dosao kraj, moramo da ga rasformiramo, prevelika bruka bi bila da nas ruje satruOrešnik može da pogodi bilo koju NATO bazu u Evropi u roku od par minuta i ne postoji ništa što NATO PVO može da uradi jer glave i raketa lete brzinom većom od Mach 10
ako mozete da se strpite dok tramp preuzme, znate, mi ameri bismo izasli iz nafo patke tadaPredstavnik Rusije u UN : Imamo legalno pravo da udarimo na NATO pakt!!!
Da.Sam let oresnika na nebu je zastrasujuci , poput repa komete .
putin je sada sve video, da smo mi ameri hteli posteno da dogovorimo mir... mislim da zasluzujemo da nam kaze koji je rok da se povucemo iz evrope, pa onda neka krene sa unistavanjem eu vojnog potencijala... pretpostavljamo da je zato do sada samo cutao vredno proizvodeci oresnikeAjmo prvo da smirimo paniku i strah u svetu,ne znam koliko puta treba reći da ama baš ništa ne ukazuje da će početi treći svetski rat, niti da Putin uopšte razmišlja da lansira SARMAT ili Lešnik na NATO, niti NATO na Rusiju.