Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.845

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@nina, ja ne volim devojke sa izrazenim misicima, zaista... Znaci ne volim ni izrazene trbusnjake a o nogama i rukama da ne pricam... Vise volim zategnute devojke, tj imaju malo sala ali stvarno malo, cisto da se ne vidi bas izdefinisan misic![]()
Pametan izbor...
Pa zaista, npr u reklami za neku vodu, nisam zapamtio gde ona riba radi trbusnjake trci itd sta vec... Po meni ima preizrazene trbusnjake za devojku... Ne mora bas toliko![]()
Slazem se...pogotovo iz razloga sto izuzetno mali % bf znaci i manje masnog tkiva u grudima...a po meni devojka bez grudi nije devojka..![]()
Gde ides?![]()
U Cg,Herceg Novi...planirali smo u Bugarsku,ali nas viza zajebala....
More je more,sto se mene tice,samo da se pliva,nije ni bitno gde...A Herceg Novi je stvarno jako lepo sredjen i cista je voda sto nije slucaj u vecem delu CG....
Ides ti negde?![]()
Ja sam trebao prvo u grcku pa drugar odustane pa nismo otisli...Pa sam trebao da idem u tursku pa nije bilo mesta ovde gde smo hteli...Sad cu verovatno u petrovac sto ti kazes more je more...a i bolje igde nego nigde![]()
Bila sam prosle godine u Buljaricama kod Petrovca...cista je voda ali nema gde da se izadje,zabit neka...Dobro je jedino ako ides sa roditeljima (kao ja
) posto vec ne izlazis tad sa drustvom,ni ne treba ti neka urbana sredina....A Petrovac kazu da je super....
Ma opusteno meni je samo da se naspavam bez kompa jer sa kompom ne mogu da zaspim![]()
Pa pravi se da ga nemas...
![]()
ni jedno ni drugo
vozićeš ili koristiti mesec dana i caoo...
bacila si pare
od vežbanja kući nema leba, to je izmišljno za debele i lenje amerikace i osobe poput njih
koji jedu sve i svaša, a onda ih grize savest, pa da se malo poroše..![]()