Orban već drugi put čestita Dodiku pobedu, a Vučić još nijednom...

Putine šalji kinžale.

🗳 Додик: Ново бројање гласова покушај дестабилизације Српске, умешале се амбасаде

Централна изборна комисија БиХ отела нам је право да се до краја проведе процес избора у Републици Српској, изјавио је српски члан Председништва БиХ Милорад Додик поводом поновног пребројавања гласова за председника РС.

Додик је поручио да је то право намерно отето Републици Српској.

💬 „Шта има комисија у Сарајеву са избором за Народну скупштину Српске, за председника Српске? То је ствар Републике Српске и то ћемо враћати у наредном периоду“, нагласио је Додик.

👉 Целу изјаву прочитајте на сајту Спутњика.

Brojanje glasova je destabilizacija RS :rotf:

Ne vec manipulacija od strane Mi6/CIA-e
Kao sto su pokrali Trumpa...tako ce i Dodika...
A uklanjanjem Trumpa i dovodjenjem Bajdena smo evo dobili 3 Svetski...pa ti vidi...

NWO sekta uklanja sve koji im smetaju u mracnim planovima...
I sve pod maskom DemoNkratije...

A ti ako si protivu Vucica...koji isto samo manipulacijom je na vlasti...onda bi trebalo da ti bude jasno sta se sada ovde desava...

....

Stižu glasovi poštom za Trivićku iz USA ambasade.

U sustini Da...

Radi se ista operacija kao i za kradju Trumpa i ista shema kao i kad se dovodio Vucic na celo CIA Srbije...
One igre sa vrecama i kao satro kradenim listicima koje je istresao Nikolic ispred Skupstine i za koje posle vise niko nije pitao - Alo buraz...?

....

...

Милановић: Додик увјерљиво добио изборе; Покушава се организовати бањалучки Mајдан​

https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=489961
Ocijenio je da se Dodik nekome "vani" zamjerio i sada se gura kandidatkinja Jelena Trivić koja govori "monumentalne gluposti" pa zapitao "kome je u interesu da se stvara haos".
Dakle Mi6 i CIA mute vodu kao i x puta do sada
A Vucic to izgleda podrzava...dakle Majdan i unistenje Republike Srpske...

...

Poslednja izmena:
Žutu :D

Screenshot_20221013-195924_Chrome.jpg

https://ba.n1info.com/regija/milanovic-dodik-je-pobjednik-trivic-prica-monumentalne-gluposti/

Milanović: Dodik je pobjednik, Trivić priča monumentalne gluposti​

1665684258586.png

Predsjednik Hrvatske komentirao je ponovno prebrojavanje glasova u Republici Srpskoj za potpredsjednika i predsjednika tog entiteta i dao podršku predsjedniku SNSD-a Miloradu Dodiku.

“Pokušava se organizirati banjalučki majdan. Sve što sam rekao o Dodiku, mislim to i dalje. On je od svih mogućih opcija za Hrvate najprihvatljiviji. CIK, koji nije pod njihovom kontrolom, izbrojala je 30 tisuća glasova prednosti u odnosu na Trivićku. Na biračkom tijelu koje je manje od 600.000. Kakav je to kriterij i kakva je to uopće država u kojoj se ponovno prebrojavaju glasovi? To je suludo. To potkopava demokraciju”, rekao je Milanović.

“Ne može cijela država prebrojavati glasove, jer je u nekom selu, nekoj kasabi se neko napio i pala mu vreća u potok. Dodik je uvjerljivo pobijedio”, kaže Milanović.

https://ba.n1info.com/regija/milanovic-dodik-je-pobjednik-trivic-prica-monumentalne-gluposti/

Milanović: Dodik je pobjednik, Trivić priča monumentalne gluposti​

Pogledajte prilog 1237943

Predsjednik Hrvatske komentirao je ponovno prebrojavanje glasova u Republici Srpskoj za potpredsjednika i predsjednika tog entiteta i dao podršku predsjedniku SNSD-a Miloradu Dodiku.

“Pokušava se organizirati banjalučki majdan. Sve što sam rekao o Dodiku, mislim to i dalje. On je od svih mogućih opcija za Hrvate najprihvatljiviji. CIK, koji nije pod njihovom kontrolom, izbrojala je 30 tisuća glasova prednosti u odnosu na Trivićku. Na biračkom tijelu koje je manje od 600.000. Kakav je to kriterij i kakva je to uopće država u kojoj se ponovno prebrojavaju glasovi? To je suludo. To potkopava demokraciju”, rekao je Milanović.

“Ne može cijela država prebrojavati glasove, jer je u nekom selu, nekoj kasabi se neko napio i pala mu vreća u potok. Dodik je uvjerljivo pobijedio”, kaže Milanović.
Da li se to male Perice sirom tazbine brinu za svoju nejaku bratiju?? :cool:

Dakle interesantna situacija iz koje se da procitati za koga radi AV...(=Mi6/CIA) :whistling:

Орбан честитао Додику на изборној побједи​

https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=489972

...
Možda zato što Aleksandar Vučić, koji ima svoje ljude u BIH, zna da Milorad Dodik nije pobedio već da je Jeleni Trivić ukrao pobedu i da će Trivić biti predsednicom Srpske?

Možda zato što Aleksandar Vučić, koji ima svoje ljude u BIH, zna da Milorad Dodik nije pobedio već da je Jeleni Trivić ukrao pobedu i da će Trivić biti predsednicom Srpske?

Pa kakve to veze ima, ko je pobedio, ako Vučić, kao što svaki dobri Bošnjanin zna, podražava Baju, jerbo preko njega godinama sprovodi zli plan da se konačno dočepa bosanskih vukojebina?

Back